Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם זו בעיה? לדעתי למרביתנו לא, אם כי הנחיות בעברית יותר נוחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם המפות בשפה האנגלית לכן אני לא רואה סיבה להשתמש באפליקציה בשלב זה. האמת לא מצאתי איזה שיפור או חוויה חדשה בניווט באפליקציה HERE לעומת גוגל MAP או ניווט.

היום ירד לי עדכון ל-HERE עם שפות נוספות אבל לא בעברית.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה מזכיר לי חוויה מצחיקה שהייתה לי כאשר שכרתי עם זוגתי רכב בגרמניה לפני מספר שנים, לפני עידן WAZE.

שכרנו אופל אינסיגניה והיה ברכב GPS. הבעיה הייתה שהוא היה רק בגרמנית.

כך יצא שבמשך 16 יום נסענו עם הנחיותיו של GPS בגרמנית, גילינו מה זה LINZ ו-RICHTZ (או איך שלא אומרים זאת...) והיה משעשע באופן כללי.

ה-GPS אגב, היה נפלא.

פורסם

הורדתי את האפליקציה לאייפון כדי לראות על מה מדובר.

רק התפריטים באנגלית. כל השאר - אפשר לכתוב ולקרוא בעברית.

המפה מדוייקת מאוד ברמה שאני מסובב את הפלאפון והמפה מראה לאיזה כיוון הפלאפון מופנה. ללא ספק נוספה לרשימת האפליקציות הקבועות בחו״ל.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...