Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי ש-here לטעמי מצויינת.

לשימושים שלי מצאתי אותה מתאימה ביותר, במיוחד שיש לה את האפשרות של ניווט אופליין שבווייז אין.

כל אחד ימצא את האפליקציה שמתאימה לשימושים שלו ויהנה מהבחירה שלו.

זה לא שאני חושב שווייז גרועים, ממש לא, פשוט לשימושים שלי מצאתי שהאפליקציה של נוקיה מתאימה יותר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אני חובב אפליקציות ניווט ומפות ולא הכרתי את HERE.

היא עושה רושם מצויין, אהבתי במיוחד את החיבור ל tripadvisor בחיפוש או בחירה של מלונות, מסעדות או נקודות עניין. כמו-כן את הצגת זמני התחבורה הציבורת בבחירת תחנות.

הממשק נקי והמפה מצויינת. בקיצור, עוד אפליקציה לאוסף :)

ד"א, עוד אפליקציית offline נחמדה היא Scout - ניתן לרכוש מפות של כל העולם בערך ב 40 שקל אם אני זוכר נכון, ולהוריד מפות של ערים\מדינות לפי הצורך. יש גם חיפוש שמקושר ישירות ל tripadvisor - ניתן למיין את התוצאות לפי דירוג כללי או לפי המרחק מהמיקום הנוכחי, נחמד.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בימי ה-5800 היתה לי אפליקצית Off line של נוקיה ששימשה אותי לניווט רגלי בוח"ל, אבל היתה בעייתית בגלל גודל המסך, מקלט GPS לא רגיש ואולי גם תגובה איטית. מאז התקדמו כמה דורות של מכשירים ושל אפליקציות, ושמעתי על here - אבל רק בגרסאות למכשירי נוקיה. על קיומה למכשירי אנדרואיד למדתי בשרשור זה.

בעבר היתה בעיה עם מפות של נוקיה לישראל, האם הבעיה נפתרה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפליקציה נחמדה לטיולים היא CityMaps2Go. אני משתמש בה פחות לניווט ויותר לקריאה על נקודות עניין, ניתן להוריד לתוכה ערכים שלמים מוויקיפדיה לפי עיר, ואז בקלות לקרוא על מקומות מעניינים שאתה נמצא בהם. לפעמים מגלים ככה דברים נחמדים שנמצאים בקרבת מקום, אפילו בלי לתכנן מראש.

פורסם

אפליקציות ליעדים אני בד"כ מחפש ספציפית לכל יעד בסופו של דבר מתכנן את הטיול באמצעות חיפוש במחשב וכן, אם יש מספיק זמן, מזמין מדריך מודפס לאותו עיר\אזור\מדינה. (מזמין מ-bookdepository, עולה שליש מסטימצקי ויותר מעודכן). בסופו של דבר אין תחרות לנוחות של דפדוף בספר, למרות שהוא חסר הצעות מבוססות מיקום.

לכל נסיעה לחו"ל אני לוקח טאבלט "7 או מחשב "10 וקונה סים מקומי (או מתבסס עם WiFi במלון) שמשמשים אותי לתכנון, שהוא בדרך כלל צפוף מכדי להשאיר זמן לסטיות ספונטניות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים, אין תחליף למדריך טוב, זה גם הכי כיף בסופו של דבר :)

בכל מקרה, ממליץ לך לנסות את CityMaps2Go l, המפה לא הכי יפה, אבל החיבור לוויקפדיה הופך אותך למיני מדריך טיולים.

הנה דוגמא מבוקרשט.

uploadfromtaptalk1437767383692.jpg

uploadfromtaptalk1437767383692.jpg

uploadfromtaptalk1437767395920.jpg

פורסם

בטיולים קודמים הורדתי לטלפון לא מעט מדריכים ייעודיים לערים או מדינות. בסופו של דבר עשיתי בהם שימוש מועט מאד, אם בכלל.

פורסם
במה? בזה שהיא מדוייקת בהרבה מהווייז, האפליקציה מדברת ואומרת לך את שמות הרחובות שאליהם אתה צריך לפנות וגם מראה לך את המהירות המותרת.

אחרי 1200 ק"מ באוסטריה (והיד עוד נטויה) לא תמיד יש בכלל שילוט מתאים שאומר לך שנכסת לשטח בנוי אלא שלטים שלא מוכרים לנו מהארץ וקשה להבין בוודאות מה המהירות המותרת והאפליקציה מקלה עליך ולטעמי היא טובה בהרבה מהווייז.

שמות רחובות זה נחמד, אבל אני לא מבין מה לא מדוייק בוויז, וכמה שלטים לא מוכרים של מהירות יש בדיוק במדינה אחת...

לא רואה כאן איזה משהו מהותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אמרתי שלדעתי האפליקציה טובה מזו של ווייז. אתה לא חייב להסכים עם דעתי.

דבר נוסף ששכחתי לומר שיש ב-here זה ניווט רגלי או שימוש בתחבורה ציבורית, דבר שימושי מאוד כשאתה נמצא בעיר זרה וחוקר אותה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)

וזו סיבה טובה להתשמש בה. כאמור, השתמשת לניווט רגלי בגרסאות קודמות של נוקיה שהיו מוגבלות בגלל מגבלות הטכנולוגיה של הטלפונים לפני 5-6 שנים.

לאחרונה השתמשתי ב-map.me לצרכים אלה ולא הייתי מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

התקנתי את האפליקציה היום.

waze בארץ ובחו"ל,היכן שיש אינטרנט,הוא אכן מעולה אבל במקומות שאין אינטרנט זו בעיה גדולה שאפליקציה זו נראה שנותנת אחלה מענה.

אשתמש בה בארץ ובהמשך השבוע בחו"ל (אפריקה) ואעלה רשמים.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

ודרך אגב,

איך HERE לעומת IGO?

אני יודע ש- IGO היא בתשלום,אבל אם נניח את הנתון הזה בצד,מה ההבדל בינהן?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

הייתי בטיול בגרמניה-צרפת-שוויץ עם SYGIC.

תוכנה מצויינת, הייתה שווה את ה120 שקל ששמתי עליה (פעם בכמה זמן יש עליהם מבצעים של 50-70% הנחה).

לגבי הכותרת - זה שהם מבקשים את זה לא אומר שהם יקבלו ...

חלק גדול מהתמחור של וויז היה בגלל כמות המשתמשים שיש להם, והמלחמה בין FACEBOOK לגוגל שהעלתה את המחירים.

.We apologise for the inconvenience

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

http://www.autoblog.com/2015/08/04/nokia-sell-here-mapping-autoblog-minute/

העסקה סוכמה וממתינה לאישור, אך בסופו של דבר נראה שהמחיר שסוכם הינו 3.1 מיליארד דולר.

הרוכשים הם כאמור ב.מ.וו, אאודי ודיימלר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...