Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם לא מכירים את HERE אז אלה המפות של נוקיה שהם פיתחו במשך השנים ולא לפני הרבה הזמן הם הוציאו אפליקציה לאנדרואיד.

ב.מ.וו, מרצדס ואאודי רוצים לקנות את HERE ביחד.

את המפות שלהם מורידים למכשיר, לא צריך להיות מחובר לאינטרנט אז זה מתאים יותר לרכב מאשר WAZE שמחייבת חיבור לאינטרנט.

http://www.autoblog.com/2015/07/21/daimler-bmw-audi-nokia-maps-sale/

אייל

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה היא איך אתה מעדכן את המפות. מכירים את הבעיה כבר שנים רבות, מאז שהוחל בהתקנת מכשירי ניווט.

אם אני חושב על מכשיר ה-Mio שלי והעלות הגבוהה של מפות מעודכנות הי שאני מעדיף Waze שמתעדכן כל כמה דקות, גם אם הוא מצריך הוצאה של 15 אירו בטיול לצורך חבילת גלישה.

לגבי מחיר העסקה - גטונתי. אולי נוקיה יודעים להתמקח יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בכל נסיעה שלי לחול אני משתמש באפליקציית here שאפשר לומר עליה שהיא מצויינת, מדוייקת ברמת המטר ותכלס הרבה יותר טובה מוייז.

עכשיו אני איתה כבר שבוע באוסטריה ולא נתקלתי בשום באג או טעות במפות וגם בנסיעות בעבר לאירופה לא היו איתה כלל בעיות.

את המפות מורידים מראש בבית בחיבור לאינטרנט ונהנים משקט בטיול.

יתרון נוסף הוא שהיא מציגה את מהירות הנסיעה המותרת בקטע הדרך שבווייז לא קיים (היה בעבר). מאוד שימושי בדרכים שלא מכירים.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)

לוייז יש יתרון של עדכונים שוטפים, כולל של מכשולים, עומסי תנועה וכו'.

מסכים לגמרי לגבי נושא המהירות המותרת, אם כי באירופה בהרבה מקומות המגבלות דינמיות.

יש הבדל בין אפשרות הורדת מפות מעודכנות לטלפון לבין הורדתן למכונית שאינה מחוברת on line, והספקים יכולים לגבות סכומים נאים תמורת כל עדכון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם ל-here יש עדכוני תנועה רק צריך שיהיה חיבור לאינטרנט זמין.

היתרון הגדול של וייז הוא בעדכוני התנועה והשיתוף המשתמשים במידע על הדרך (שלא תמיד נכון).

בארץ אני משתמש בוייז, בחול רק באפליקציה של נוקיה.

פורסם

השתמשתי בוייז בשנה האחרונה בפינלנד ובדנמרק - פעל מצויין, כאשר הגלישה היתה בחבילה שהותקנה על סים פריפייד מקומי.

בבלגיה השתמשתי ב-GPS המובנה של סקודה והייתי מאד לא מרוצה.

פורסם

1. אפליקציה שמותקנת באוטו לא תמיד יש לה חיבור לאינטרנט.

2. במדינות נורמליות עוברים גבולות פעם בשבוע ואז יש לך בעיה עם החיבור לאינטרנט.

3. הרכבים עם HERE מותקן יכולים לקבל עדכון מפות בטיפול במוסך כמו שאר עדכוני התוכנה שרכבים מודרניים מקבלים כל הזמן.

אייל

פורסם

לא הייתי מסתפק בעדכוני מפות בטיפול שנתי. זה בדיוק מה שכתבתי על ה-Mio מ-2008: הליך העדכון מסורבל ומהווה גם פוטנציא רווח נוסף ליצרן על ידי גבת מחיר תמורתו. יתרונה של Waze הוא בעדכון רצוף עם מודל עסקי של פרסום מבוסס מקום.

פורסם

המודל העסקי של waze היה לעשות אקזיט.

הם היו בהפסדים של עשרות מיליונים שמכרו אותם.

בigo לפני 10 שנים היו פרסומות של עסקים בדרך ועדיין עולה כסף להתקין igo אחרת החברה כבר מזמן לא הייתה קיימת.

אייל

פורסם

דרך אג, ברכב שקיבלתי הפעם (מאזדה cx5( ישנה אפשרות להתחבר לאינטרנט באמצעות וייפי ולעדכן את המפות שנמצאות במערכת המולטימדיה.

פורסם

בתור אחד שמשתמש ב-HERE על הלומיה, ובעבר השתמש ב-IGO על מכשיר מיו, אני יכול להעיד שעדכון המפות ב-HERE בכלל לא דומה למה שהיה ב-IGO. העדכון מתבצע אוטומטית דרך האינטרנט וגם בצורה כזו שהוא מוריד רק את הדלתא. לכן, אם אתה יכול להשתמש ב-WAZE, אין לך בעיה גם לעדכן את HERE.

פורסם

השאלה לא כיצד מתבצע העדכון בטלפון - זה די טריויאלי - אלא כיצד ברכב שאינו מחובר למרשתת.

פורסם
בכל נסיעה שלי לחול אני משתמש באפליקציית here שאפשר לומר עליה שהיא מצויינת, מדוייקת ברמת המטר ותכלס הרבה יותר טובה מוייז.

במה?

נוהג בחו"ל עם וויז וזה עובד וזהו.

לדעת מה המהירות המותרת, אני עדיין קורא שלטים...

דרך אגב, בין להציע למכירה לבין לקבל את הכסף, המרחק לעיתים גדול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במה? בזה שהיא מדוייקת בהרבה מהווייז, האפליקציה מדברת ואומרת לך את שמות הרחובות שאליהם אתה צריך לפנות וגם מראה לך את המהירות המותרת.

אחרי 1200 ק"מ באוסטריה (והיד עוד נטויה) לא תמיד יש בכלל שילוט מתאים שאומר לך שנכסת לשטח בנוי אלא שלטים שלא מוכרים לנו מהארץ וקשה להבין בוודאות מה המהירות המותרת והאפליקציה מקלה עליך ולטעמי היא טובה בהרבה מהווייז.

פורסם (נערך)

אייל:

1. אם אתה מתכוון לנהוג במדינה זרה עליך ללמוד את החוקים, וזה כולל את התמרורים. התמרור עם הבית ייחודי לישראל (יש עוד כמה כאלה, אפילו היד של השוטר את העצור המתומן ייחודי לישראל), באירופה מקובל שלט עם שם היישוב או שלט עם קו רקיע של עיר (כמה בתים ומגדל של כנסיה).

2. לפני שנה נהגתי בפינלנד משך שבוע ובדקתי כמה אפליקציות (Waze, Google Maps, Maps.me) חד משמעית הוייז היתה הטובה ביותר. מצאתי את קריאת שמות הרחובות במפות גוגל מעיק ביותר. נכון שזה היה בפינלנד ושם השמות ארוכים מאד, אבל עדיין לא השאיר זמן להוראה לפניה הבאה אם היתה סמוכה. זאת לעומת הוייז שנותן לך התראה לפניה הבאה (כלומר התראה לשתי פניות) אם היא קרובה. בנסיעה הבאה (בלגיה) השתמשתי בנווטן המובנה של הסקודה (לא אהבתי) ולאחרונה, בדנמרק, חזרתי למקורות (וייז) שהיה מעולה. את Here טרם בדקתי, אבל גם לא נזקקי לה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...