Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי מאזדה 3 2010.

ממש מעל פאנל התצוגה (הלוח המלבני שמציג מידע), נפער רווח לרוחב, בערך כ 10-15 ס"מ, בין הפלסטיק של הדשבורד לבין הפאנל עצמו. נראה כאילו נוצר מהתפוצצות עקב חום/ שמש ישראלית טיפוסית.

מבדיקה קצרה שבדקתי במוסך מורשה מאזדה פורד, נוצר אצלי הרושם כי מדובר בבעיה ידועה, ושישנם אנשים שממתינים יותר מחצי שנה בתור בכדי שיטפלו להם בבעיה זו.

הבנתי מאותו יועץ שטיפל בי, שאם אמתין בתור כמו כולם, קיים סיכוי להחלפה כללית של הדשבורד ללא עלות. ישנה אופצייה נוספת, שבעל מגרש הרכב ממנו רכשתי (אנחנו מכרים) יסדר עבורי. אם כי אני מסופק אם יחליף דשבורד בצורה מלאה כפי שיחליפו במוסך המורשה. מה תמליצו לי לעשות ?

תודה

פורסם

תמונה מאוד תעזור .

הרבה פעמים סדקים וכו' בדאשבורד נגרמים כתוצאה משימוש בספריי סקאי (או כל ספריי שומני אחר) .

Audi A3 8L

פורסם

תופעה מוכרת.

להורי יש מאזדה 3 שנת 2011, וגם בה החל החלק העליון של לוח המחוונים להפרד ממסך התצוגה.

המכונית נקנתה מיד פרטית ומעולם לא השתמשו בתרסיסים כלשהם.

הנושא כרגע בטיפול מול דלק מוטורס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

היי .. זה בדיוק מה שקרה .. ההיפרדות הזו של פלסטיק הדשבורד ממסך התצוגה. הייתי צריך לנסח כך.

גם הרכב שלי נקנה מיד פרטית, וככל הידוע לי, לא השתמשו בתרסיסים כלשהם.

כמה זמן אתם ממתינים?

*** אשתדל להעלות תמונה במשך היום ***

עריכה אחרונה על ידי yosiharel
ציטוט מיותר
פורסם

יש אנשים שקיבלו דשבורד חדש אחרי 8 חודשי המתנה ויש כאלה אחרי חודשיים.

הייתי ממתין למוסך מורשה, זה אוי הכי בטוח וככה הם יעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר.

מאיפה המכר שלך יביא דשבורד חדש?

פורסם

אתה צודק. אין לי שום דרך לדעת מהיכן הוא יביא דשבורד חדש, ומה תהיה טיב / איכות ההרכבה לעומת מוסך מורשה ומקצועי.

אני אלך על אופציית ההמתנה.

הנה תמונה לא ממש מוצלחת, אך ניתן לראות את הרווח שנוצר.

IMG_0011.jpg

• תוכן חדש...