Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2015 שרבולט סוניק RS מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח להתייעץ איתכם על הרכב הזה

נתקלתי בו לפני כמה זמן וממש התחברתי אליו מבחינת יופי

אבל זה כל מה שאני מכיר איך הוא ניראה

אשמח לשמוע עליו חוות דעת שלכם

תודה רבה.

פורסם

כדאי שתמקד את השאלה שלך.

כפי שאתה מבין, רכב כזה הוא רכב קצת "מוזר".

כדאי שתכתוב מה חשוב לך ברכב, מה התקציב שלך, האם יצא לך לנהוג ברכבים אחרים (ספורטיביים או לא) וכו'.

לסתם מידע כללי יש את אדון גוגל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני רק בודק אני לא חושב לקנות או לא

אני מברר על הרכב הזה שעשה לי את זה קצת במראה שלו

אז אני רוצה לדעת איך הוא לשמוע עליו פרטים , טוב לא טוב צריכת דלק וכו'

חיפשתי בגוגל כל הדברים דיברו על דגמים ישנים יותר

תודה

פורסם

תודה על המבחן את זה לא מצאתי באמת

אבל למפרט ולאתר של שרבולט נכנסתי זה לא אומר לי הרבה

אני יותר מחפש מידע מאנשים שמכירים את הרכב שיכולים לתת חוות דעת זאת הכוונה שלי

פורסם

זה רכב שהוא בסוג של קטגוריה משל עצמו.

ביחס לסופר מיני רגילה- חזק יותר באופן משמעותי, אך גם נמצא על הצד היקר יותר של הסקאלה.

ביחס לסופר מיני ספורטיבית- נמצא בעמדה נחותה יותר, אך על הצד הזול יותר של הסקאלה.

בגלל זה שאלתי מה בדיוק אתה מחפש ומה התקציב שלך, כי זה רכב די נישתי שעונה על משבצת צרכים די ספציפית.

אך מכיוון ואתה מעיד על עצמך שאתה לא מתכוון לרכוש, בשילוב עם העובדה שזהו פורום ייעוץ ברכישת רכב, ולקיחה בחשבון של התאריך (חופש גדול), אנשים שבאמת יוכלו לענות לך על זה בצורה מפורטת יותר (קרי- כאלה שרכשו) לא יעשו זאת, כיוון שיניחו שאתה ילד בחופש הגדול עם יותר מידי זמן פנוי ולא יקחו את הזמן לענות ברצינות.

אז אם הפוסט שצירפתי לך בהמשך (על הטיול נהיגה איתו) לא מספיק לך, מציע לך לפתוח את השרשור בפורום כללי, לשם הוא שייך.

גם יש שם תעבורה יותר גדולה של אנשים ולכן יותר סיכוי שהאנשים הנכונים יראו את הפוסט.

ויש כאן כמה כאלה שישמחו לספר ולהרחיב, וכבר עשו זאת. כולל פוסט על השתתפות בטיול נהיגה עם רכבים ספורטיביים נוספים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תוכן חדש...