Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2015 dgs תקלה? סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית נותן לגיר לעבור להילוך שני ואז אם אני רוצה אני מאיץ. ההילוך הראשון זה הילוך כוח.

גם בפאביה שידנית שהייתה לי, לא הייתי מושך את ההילוך הראשון. הייתי מעביר לשני ואז מתחיל להאיץ

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא, העברה חלקה מאוד רק שאני מסתכל בלוח השעונים אני רואה שעברתי הילוך.

אתה מוזמן לנסות.

טוב מוזר אני מרגיש כמו תנועה מוזרה כזות סוג של קפיצה

פורסם

רעשים מתכתיים וקליקים זה טיבעי לחלוטין בגירים רובוטיים יבשים.

ההרגשה המוזרה הזו שאתה מרגיש זה כי אתה כנראה מאיץ חזק, אז זה מרגיש לך כיאלו זרקת קלאץ.

אל תתקרב למוסך על דבר כזה.

יעשו לך רק יותר נזק.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
לא, העברה חלקה מאוד רק שאני מסתכל בלוח השעונים אני רואה שעברתי הילוך.

אתה מוזמן לנסות.

חבל לטעת בקודמך את התחושה שמשהו אצלו דפוק, הגם שכדאי שיראה מוסך בענין למען הסר ספק. הגיר הזה מטבע פעולתו מהסס, משתהה לעיתים, חובט מעט, והכל במעבר מהילוך ראשון לשני וגם זה לא תמיד ( בהילוכים גבוהים יותר אתה צודק ). מי שמגיע מגיר רובוטי מחורבן מרגיש שהיגיע לגן עדן, מי שהיגיע מגיר פלנטרי משובח, קצת פחות מרוצה. זה הכל.

פורסם

אני הבעתי דעה מה קורה עם הרכב שלי, לא נתתי לו עצות מה לעשות עם הרכב.

אפילו הצעתי לו לעשות סיבוב על הרכב שלי שיחליט לבד לגבי ההמשך.

פורסם
אתה צריך לבקש יפה כדי שיצרפו אותך למועדון.:-o

לא, תודה!

אני מעדיף להמשיך לנסוע על הרכבים בני ה 10 וה 20 שנה ולדעת שלא שילמתי 100 אלף שקל על רכב שידוע שהגיר שלו היא מחלה וצרה צרורה וכל פיפס שקורה בו להיתלבט אם תקין או לא ולגשת למוסך בתוקף האחריות שייבדקו אם תקין...בקיצור אני אישית לא בנוי לתופעה הזו.

פורסם

למרות שהרכב חדש והכול טוב ויפה גש למרכז שירות זה מריח כמו מצמדים שדרושים בהחלפה.

רעידות בתחילת נסיעה זוהי התלונה שהנך מתבקש להתלונן עליה במוסך.

כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר:roll:

פורסם
למרות שהרכב חדש והכול טוב ויפה גש למרכז שירות זה מריח כמו מצמדים שדרושים בהחלפה.

רעידות בתחילת נסיעה זוהי התלונה שהנך מתבקש להתלונן עליה במוסך.

תשמע אני לא ישראלי טיפוסי שאני קונה אוטו אני בודק יש רעידות תמיד טיפה ממש שאתה לא לוחץ על גז אבל ממש שנייה וזה לא חדש ידעתי למה אני הולך רק רוצה לדעת שמה שאני מרגיש זה תקין בגלל שאין לי נסיון בזה

פורסם

ב 30 אלף קילומטר גם אצלי היתה תופעת רעידות בתחילת נסיעה.

הנושא טופל במוסך הגורן ולא חזר 30 אלף קילומטר מאז.

ממה שהבנתי מכוונים במצמדים (ספייסרים?) שנקודת החיבור תהיה מהירה יותר, כנראה שמים משהו שמקריב את המצמדים אחד לשני.

Kia Niro 2017

פורסם
תשמע אני לא ישראלי טיפוסי שאני קונה אוטו אני בודק יש רעידות תמיד טיפה ממש שאתה לא לוחץ על גז אבל ממש שנייה וזה לא חדש ידעתי למה אני הולך רק רוצה לדעת שמה שאני מרגיש זה תקין בגלל שאין לי נסיון בזה

נסעתי אתמול בלילה עם הרכב במיוחד בשבילך חלונות פתוחים בלי מערכת שמע פועלת, אין רעשים מהגיר אין רעידות הכל חלק.

אתה מוזמן לנהוג על הרכב שלי ולהשוות.

פורסם
נסעתי אתמול בלילה עם הרכב במיוחד בשבילך חלונות פתוחים בלי מערכת שמע פועלת, אין רעשים מהגיר אין רעידות הכל חלק.

אתה מוזמן לנהוג על הרכב שלי ולהשוות.

על איזה אוטו אתה נוהג?

ועיקר מה שמפריע לי נורא לפעמים בהילוכים 1,2 העברה היא לא נעימה אבל כמו שקודם נאמר כאן זה תלוי איך אתה לוחץ עד הדוושה מעט מידי או חזק מידי זה משנה את כל התמונה.והרעידות זה למשל אתה משלב לרוורס ויש סוג של היתנגדות עלייה ברוורס בלי ללחוץ גז אתה תרגיש מעט רעידות

פורסם (נערך)

ilia044

פאביה 2015 אותו מנוע, גם שאני לוחץ חזק או חלש אותה התנגדות ואין שינוי, ההתנגדות שאתה מרגיש אולי זה ה-hill hold.

אני עכשיו בהרצה כך שאני לא משחק משחקים מיותרים , אבל כמו שכתבתי אין רעידות.

עריכה אחרונה על ידי d300

• תוכן חדש...