Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בשביל לשמור על אחריות היצרן אני מחוייב לטפל במוסכי החברה?

לשם שינויי כרגע מדובר במאזדה 3.

ואם מישהו יכול להגיד לי מה העלות שלהם, אני אשמח, חמכיבן שזה משהו שאני צריך להכניס לחישוב של ההוצאות שלית כי אני מבין ש להחליף שמן ופילטר לבד בבית אני כבר לא אוכל לעשות ולהמשיך לשמור על האחריות של היצרן.

האם יש טיפול ראשוני לאחר 1000 קילומטר או משהו בסגנון? ומה עלותו.

בסוכנות שאלתי את הנציג מכירות אם אני מחוייב לטפל במוסכי החברה, הוא אמר לי שלא, אבל אני בטוח שיש משהו שהוא לא אומר לי.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

על פי חוק ההגבלים כל בעל רכב יכול לבחור

היכן ברצונו לקבל שירות לרכבו.

זאת גם כאשר הרכב עדיין נמצא במסגרת אחריות היבואן.

הדבר נכון לכל סוגי הטיפולים והתיקונים,

למעט כאלה בהם יש צורך לממש את אחריות היבואן.

היבואן אינו רשאי על פי חוק לשלול את אחריותו לרכבכם

אם בחרתם לבצע טיפולים במוסך שאינו מורשה מטעם היבואן,

אולם הדבר מותנה בכך שעל המוסך שבו בחרתם

להיות מורשה על ידי משרד התחבורה.

תשומת לב, יש להקפיד שהמקטים של החלפים יהיו מוכרים ע"י היבואן.

המלצתי האישית היא לטפל במוסך מורשה/בעלות היבואן בלבד,

כך שתיהיה לך האפשרות של הפעלת רצון טוב מצד היבואן גם מעבר לתקופת האחריות.

פורסם

אני אגיד לך את דעתי. עוד מעט יבואו ויגידו לך שאתה יכול לטפל בכל מוסך "מורשה משרד תחבורה", כל עוד זה בחלקים/מקטים זהים ליצרן האחריות תשמר.

אני מכמה סיבות הייתי מטפל במוסך מורשה של מאזדה בלבד.

1. כשתבוא למכור את האוטו (בהנחה שהוא חדש לפי הבנתי), הרוכש ירצה לראות היסטוריה מסודרת, יהיה יותר קל למכור רכב שטופל במורשה מאשר אלד שטופל בא.א.ובניו, ראיתי 2 מקרים במו עיניי.

2. כשיבוא הרגע וחלילה תצטרך לממש אחריות, ימצאו כל סיבה אפשרית להתנער ממך גם כשתטפל בחברה, אז על אחת כמה וכמה כשתטפל במוסך שלא קשור לחברה, ימציאו 78 סיבות ותירוצים שלא עשו טוב או טיפלו לא טוב במוסך x, את זה עשו לאבא שלי בסקודה.

בקיצור, לדעתי אני ברכב חדש מעדיף לשלם עוד 200-300 ואף יותר על טיפול, ולהיות בראש שקט שכשיהיה צורך באחריות לא יהיה להם עוד סיבות להתנער ממנה, וכשאמכור את הרכב אחרי כ3 שנים (לאחר מכן זה פחות קריטי)

פורסם

אוקיי, תודה לכולם.

האם חוסר התיעוד לטיפולים יכול להוריד מהמחירון?

אני רוצה לעשות טריידאין בחרברה לאחר 3 שנים, ולקחת רכב חדש.

כרגע יש לי רכב שנוסע אמין וזול, לכן לא לחוץ על רכב חדש. אבל שוקל את האופציה בכובד ראש, לכן חייב לקחת את כל הדברים האלה בחשבון.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
אני אגיד לך את דעתי. עוד מעט יבואו ויגידו לך שאתה יכול לטפל בכל מוסך "מורשה משרד תחבורה", כל עוד זה בחלקים/מקטים זהים ליצרן האחריות תשמר.

אני מכמה סיבות הייתי מטפל במוסך מורשה של מאזדה בלבד.

1. כשתבוא למכור את האוטו (בהנחה שהוא חדש לפי הבנתי), הרוכש ירצה לראות היסטוריה מסודרת, יהיה יותר קל למכור רכב שטופל במורשה מאשר אלד שטופל בא.א.ובניו, ראיתי 2 מקרים במו עיניי.

2. כשיבוא הרגע וחלילה תצטרך לממש אחריות, ימצאו כל סיבה אפשרית להתנער ממך גם כשתטפל בחברה, אז על אחת כמה וכמה כשתטפל במוסך שלא קשור לחברה, ימציאו 78 סיבות ותירוצים שלא עשו טוב או טיפלו לא טוב במוסך x, את זה עשו לאבא שלי בסקודה.

בקיצור, לדעתי אני ברכב חדש מעדיף לשלם עוד 200-300 ואף יותר על טיפול, ולהיות בראש שקט שכשיהיה צורך באחריות לא יהיה להם עוד סיבות להתנער ממנה, וכשאמכור את הרכב אחרי כ3 שנים (לאחר מכן זה פחות קריטי)

צריך להוסיף עוד סיבה:

מוסך מורשה יבואן ישתמש בחומרים מקוריים ולא כפי בקישור המצורף- שמוסך כללי במקום לשים שמן מנוע במנוע, שם שמן גיר במנוע-מה שלא היה קורה במוסך מורשה יבואן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?565437-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%94%D7%91%D7%AA-%D7%91%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%94-%28%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93%29/page2

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
אוקיי, תודה לכולם.

האם חוסר התיעוד לטיפולים יכול להוריד מהמחירון?

אני רוצה לעשות טריידאין בחרברה לאחר 3 שנים, ולקחת רכב חדש.

כרגע יש לי רכב שנוסע אמין וזול, לכן לא לחוץ על רכב חדש. אבל שוקל את האופציה בכובד ראש, לכן חייב לקחת את כל הדברים האלה בחשבון.

המחירון של לוי יצחק נקבע בלי שום קשר אליך או לרכב שלך. מה שאתה עושה או לא עושה עם הרכב שלך לא משפיע על מחיר המחירון, שנקבע לפי דעתו של עורך המחירון.

אבל טיפולים על פי הוראות היבואן במוסכים טובים כן יכולים להעלות את ערכו של הרכב בעיני רוכש פוטנציאלי, מה שיסייע לך במו״מ על מחירו של הרכב.

בכל מקרה בטרייד אין יורידו לך את המחיר מתחת למחיר המחירון. אם לא טיפלת במוסך מורשה יהיה להם תירוץ אחד. אם תטפל במוסך מורשה ימצאו תירוץ אחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...