Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"ייבוא אישי: נעצר סוכן בחשד להונאות במיליוני שקלים"

SHAY820
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

[h=2]רשות המיסים עצרה יבואן רכבי יוקרה ידוע בחשד שהנמיך מחירים ללקוחותיו. עשרות לקוחות נחקרו[/h]http://cars.walla.co.il/item/2865456

אני לא מבין למה לא עוצרים את המדינה בחשד לגניבת האזרחים במליארדי שקלים במהלך השנים:?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב לדעת שהוא עקץ רק את המדינה ולא את הלקוחות כמו שקורה לא מעט פעמים במקרים האלה. אני מתאר לעצמי שהקומבינה היא משותפת ומקווה שהיבואן וגם הלקוחות ששיתפו איתו פעולה יחזירו כל שקל שגנבו מאיתנו

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב לדעת שהוא עקץ רק את המדינה ולא את הלקוחות כמו שקורה לא מעט פעמים במקרים האלה. אני מתאר לעצמי שהקומבינה היא משותפת ומקווה שהיבואן וגם הלקוחות ששיתפו איתו פעולה יחזירו כל שקל שגנבו מאיתנו

המדינה היא לא גוף אמורפי

כש"עוקצים" את המדינה, מי שמשלם את החשבון זה אני, אתה וגם הלקוחות שרכשו מאותו יבואן את הרכב

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...