Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני מנסה למכור את מגבר הלווייתן שלי אך הוא לא עבר את התיקון המקורי אותו הוא היה אמור לעבור, נושא רגיש וכאוב, סטפן מנץ סיפק לי מרשם לתיקון אחר בזמנו אשר בוצע במגבר ופתר את בעיית ההיסס אך לא פתר את בעיית רעש ההדלקה שדרש לעיתים כיבוי והדלקה מחדש של המגבר.

התיקון המדובר הינו החלפת רכיב IR עם 16 רגליים - שישה כאלו ליתר דיוק, אחד לכל ערוץ, מדגם אחד לדגם אחר קצת יותר "מהיר" לא מדובר בתיקון מסובך במיוחד אבל צריך מעבדה טובה עם מוניטין טוב ונסיון ברכיבים מסוג זה.

כמובן יכלתי לפנות בזמנו לג.ו ברמת השרון אבל זכרתי שהם רצו מכיר גבוה יחסית לביצוע התיקון ולא רציתי כבר להשקיע סכום כזה.

במקרה, כאשר ביקרתי את דרור (אודיו סיסטם) הוא המליץ לי על המעבדה והטכנאי שלו תוך כדי ציון כי מדובר בטכנאי בחסד עליון.

הרמתי טלפון לבחור - ליאור פרנקל שמו וקיבלתי את הכתובת - מעבדת MOTRONIX בז'בוטינסקי 77 רמת גן.

שעות עבודה מ1230 עד 1900 - נוח סה"כ

חניתי בקניון ברחוב ביאליק ברמת גן - חניה נוחה, 15 שקלים סה"כ

והלכתי כמאה מטרים ברגל למעבדה (יש תחנת אוטובוס ארוכה מאוד מול המעבדה אז אם אתם צריכים לרגע להקפיץ משהו ולנסוע זו גם אפשרות - או לאסוף ולשלם מהר)

שמעו,

פגשתי בן אדם עם להט, תשוקה מטורפת לאלקטרוניקה ולציוד אודיו בפרט.

מתברר שמדובר בטכנאי מוסמך ע"י רוקפורד פוסגייט עצמם עוד מהימים שאוטופרט היה היבואן בארץ.

הוא הביט בלוויתן והראה לי איך הוא מסוגל לא רק לתקן אותו אלא לשפר אותו ולשנות בו כל דבר העולה על רוחו ללא שום צורך בדיון עם סטפן מנץ.

התיקון בוצע אחד לאחד לפי הבקשה שלי - להחליף שישה רכיבי IR20955 בשישה רכיבי IR20957 וקיבלתי את הרכיבים הישנים עטופים בשקית.

הוא תיקן את המגבר תוך שעות בודדות וגם בדק אותו בדיקה מקיפה - יום למחרת קפצתי שוב לקחת את המגבר והוא בדק אותו לנגד עיניי וגם הראה לי כיצד ניתן אם רק רוצים לשנות בו דברים כמו זמני הדלקה וכיבוי, הוספת ממסרים לדרגות יציאה בכדי למנוע כל אפשרות של מעבר DC לרמקולים (תיקון שפעם עשיתי אצל טכנאי תותח אחר במגבר של קיקר, הטכנאי הזה כבר לא בארץ) וכך הלאה.

מצאתי בן אדם שחי ונושם מגברים (ואלקטרוניקה באופן כללי) - היום העיסוק העיקרי של מוטרוניקס מעבר למעבדת שירות של אודיסון והרץ הינם לדים, מכל הסוגים והמינים אך עדיין אם אתם חפצים לתקן ציוד אלקטרוני אמליץ על ליאור ומוטרוניקס בחום רב!

הייתי שמח לראות בשורותינו באחד הימים את מוטרוניקס כספונסר אשר יעשה לנו כאן השוואות מגברים מקצועיות אבל מספר תיקוני הציודים היום מהסוג הזה יחסית קטן.

בשלב זה - אני רוצה לספק שרשור זה כהמלצה חמה על בעל העסק - באם החלטתם לתקן אצלו ציוד אנא תעדכנו את השרשור הזה כולל חוות דעת.

המחיר לבדיקת מוצר הינו 100 שקלים - תיקון הינו פקטור ישיר התלוי בזמן הנדרש לתיקון ועלות הרכיבים לתיקון.

תיקון הלוויתן עלה 350 שקלים כולל מע"מ והתיקון שבוצע בו היה החלפת שישה רכיבים עם 16 רגליים כל אחד, למזלי הגישה לרכיבים היתה יחסית קלה עם הגבלה של רכיבים גובלים לידם. במעבדה האחרת רצו יותר מכך הרבה יותר מכך.

[email protected]

054-6585107

ממליץ בחום רב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטרף להמלצות החמות על ליאור, יש לי שפע של ניסיון טוב איתו, טכנאי מצוין.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ובדיוק שאני מחוץ לתחום אתם מפרסמים?! 8)

שימו לב לשם הטכנאי...זה שם מיוחד שמקרין אור על סביבתו...

ולליאור הטכנאי-כנראה שלא לחינם מעלים את שמך בראש חוצות כאן ובזכות כישרונך,ידענותך,אהבתך למקצוע ,מחיריך הטובים ושירותך המקצועי והאנושי אתה מוזכר כאן ביראת קודש.

שמור על כך ותיהנה מכל מה שמשתמע כפי שוודאי חברי הפורום יהנו בזכותך.

בהצלחה ליאור!

ליאור

פורסם

אדי כל הכבוד על הפרסום בהחלט מועיל ומאוד חשוב בתחום שלנו

כיף לשמוע על בעל מקצוע עם מוטיבציה ורצון להתקדם ולפשר

אני בהחלט התרשמתי.

וכל הכבוד שרשמת איפה יש חניה זה מאוד חשוב!

אני מציע להעביר את השירשור לדביק!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ובדיוק שאני מחוץ לתחום אתם מפרסמים?! 8)

שימו לב לשם הטכנאי...זה שם מיוחד שמקרין אור על סביבתו...

ולליאור הטכנאי-כנראה שלא לחינם מעלים את שמך בראש חוצות כאן ובזכות כישרונך,ידענותך,אהבתך למקצוע ,מחיריך הטובים ושירותך המקצועי והאנושי אתה מוזכר כאן ביראת קודש.

שמור על כך ותיהנה מכל מה שמשתמע כפי שוודאי חברי הפורום יהנו בזכותך.

בהצלחה ליאור!

ליאור

תודה רבה :lol:

פורסם
אדי כל הכבוד על הפרסום בהחלט מועיל ומאוד חשוב בתחום שלנו

כיף לשמוע על בעל מקצוע עם מוטיבציה ורצון להתקדם ולפשר

אני בהחלט התרשמתי.

וכל הכבוד שרשמת איפה יש חניה זה מאוד חשוב!

אני מציע להעביר את השירשור לדביק!

חניה לא ממש הבעיה אם מודיעים מראש על הגעה ניתן גם להשאיר את הרכב מול החנות עם 4 וינקרים והכל בסדר 8)

פורסם

החלפתי שישה צ'יפים כי מדובר ב"מגבר" שישה ערוצים - בפועל כל ערוץ בעל צ'יפ\מגבר משלו.

רכיב IR מסוג זה הינו מגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי ליאור ,המליצו לי עליך, ויש לי בעיה עם דיבורית בורי 9056 לרכב, האם אתה מטפל בבעיות כאלה?

פורסם

אנא צור איתו קשר ישירות לטלפון

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...