Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי פורסטר 99 שכניראה יורד מהכביש בקרוב,

וחשבנו לשדרג לאחד יותר בכיוון 05-07 ככה,

השאלה שלי היא אם הזה מ99 יוכל לשמשם לחלקים?

תודה רבה לעוזרים =]

פורסם
אפשר לשאול למה יורד מהכביש ?

הלך המנוע..

חור בבוכנה וסדק בראש,

מתלבטים אם להחליף מנוע.

אבל אם הוא יכול לשמש לחלקים אז מעדיפים להשתדרג =]

פורסם

אני לא מכונאי סובארו אבל כמו שידוע לי פורסטאר 99 זה הדור הראשון של הרכב ו2003 עד 2008 זה הדור השני של הרכב. אם אני לא טועה בדור השני יש מנוע חדש וכיוצא מזה המון חלקים כנראה שונים, כמו כן גם המראה שלו קצת שונה.

אני לא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות בנושא אבל יש מצב שאני טועה...

פורסם
שווה לך למכור אותה כמו שהיא. חלקים קוסמטים לא מתאימים. מנוע גם ככה גמור. גיר לא שווה שתעביר. מה אתה יכול להשתמש? אולי בגנטים

בכמה אני כבר יכול למכור אותו במצב הזה?

אם אני יקנה עוד אחד מהדור הראשון אז קוסמטית הוא כן יתאים וגם כול מיני חלקים מהמנוע שלפעמים צריך.

פורסם

אני רכשתי לפני כמה שנים סובארו B4 סטישיין שנת 2003 עם מנוע גמור. חשבתי שעשיתי את עיסקת חיי. רכשתי אותה בשליש מהמחירון.

השקעתי מלא כסף על המנוע .וכל פעם צץ לי משהו חדש. הגעתי כמעט למחירון בתיקונים,ובסוף לא קיבלתי אפילו חצי.

היום אני נוסע עם B4 שנת 2008 ,שקלתי למכור ,רוצה לדעת כמה נתנו לי? האוטו במחירון 45+- ונתנו 25 ועוד אמרו שעושים טובה

• תוכן חדש...