Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יורש העצר שלנו בן חודש וקצת. יש לנו סל-קל של britax מדגם baby safe. הוא מסרב לשבת בסל-קל ומתחיל לבכות תוך כמה דקות מאז שמכניסים אותו לשם, נסיעה איתו ממש בלתי אפשרית.

בדקנו את הרתמות, ממש וידאנו הכל לפי הספר. לתינוק פשוט לא נוח, ניסינו לשחק עם תנוחת הישיבה מבחינת הראש והגב, לשים מגבת מתחת כדי לאזן יותר את הבסיס, נאדה.

על איזה כסא בטיחות אתם ממליצים? התקציב עד 2K ש"ח טבין ותקילין.

תודה,

מתן.

פורסם

אני רכשתי את הchicco nextfit,

עלותו כ1400 ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי, אולי היום המחיר שלו זול עוד יותר.

יתרונות? כסא טוב מבית טוב שמציע המון אפשרויות כוונון (מישיבה לשכיבה) וכן אפשרות לכיוון התמיכה לפלג הגוף העליון (גבוה/ נמוך).

חסרון - מעט גדול (כמובן שיש גדולים יותר), אבל אם הרכב קטן / יש תכנון להוסיף עוד התקני ריסון לעוללים - כדאי לבדוק שהכל נכנס כמו שצריך.

M-TECH E46

פורסם

לתינוק נח. הוא פשוט תינוק. אל תסיק מזה שהוא בוכה שלא נח לו ואל תרוץ להחליף כסא. אתם שלושתכם צריכים להתרגל. ולהרגע.

:turn-l:
פורסם

הפעוט שלי האכיל אותנו מרורים בהתחלה,בכי בלתי פוסק (הורדנו תדירות נסיעות בגלל זה) אחרי 4 חודשים פשוט קנינו כיסא בטיחות אחר והבכי נגמר נגמר.

בהחלט יתכן שלא נח לו.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

בכל מקרה תצתרכו להתקדם לכיסא באיזה שהוא שלב, אז אפשר כבר עכשיו לרכוש כיסא כמובן כזה במתאים מגיל 0 ומיועד להתקנה גם נגד כיוון הנסיעה.

מקסימום הוא ימשיך לבכות כם בכיסא ..

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אנו גם שמנו עין על הכיסא הזה. למי שזה משנה, יש את אותו הדגם, רק עם רוכסן לכל היקף הבד ב1,500 ש"ח ברשת מוצצים.

הדגם שדובר כאן, אני מניח, הוא בלי הרוכסן והוא עולה כ100-150 ש"ח פחות.

פורסם

כלל אצבע בכיסאות תינוק הכי חשוב זו התפוגה\ ייצור של הכיסא נושא זה שנוי במחלוקת אבל לא כדאי לקנות כיסא שישב אצל היבואן בשנתיים שלוש האחרונות.

מה התקציב אגב?

פורסם

תנסה להושיב אותו בכסא אחר שיש באולם תצוגה ותראה אם הוא מגיב לכל הכסאות אותו הדבר או שיותר נוח לך באחד אחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום,

יש לנו ניסיון טוב עם כסאות של חברת מקסי-קוזי (maxi cosi) שנרכשו מחברת שילב (אין לי שום קשר אליהם).

2 ילדים ישבו בכיסא מסוג פריורי (לא XP) ולא היו שום בעיות.

שים לב שהכיסא הנ"ל הוא ממשקל 9 ק"ג, אך ישנם גם כסאות ממשקל אפס (לידה).

עוד עניין חשוב, בכל כיסא שתבחר, שים לב להמצאות תו התקן הבא (אירופאי): ECE 44/04:

לינק

• תוכן חדש...