Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי חוגג יום הולדת 50 השבוע, והוא חולה מכוניות והגה אמיתי, אך מעולם לא נהג על מכונית על(פרארי, למברוגיני וכוו..).

הבנתי שיש כל מיני מסלולים באיטליה/ גרמניה שעושים לך קורס קצר על הרכב, ואז אתה עושה כמה סיבובים על המסלול במכוניות האלה.

האם אתם מכירים?

תודה מראש.

פורסם

נורבורינג?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן - ניתן לשכור, יש שם רכבים מהרבה רמות אבל אתה צריך לבדוק כמה זמן מראש צריך להזמין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מחוץ למוזאון פרארי כמה חברות שניתן לשכור שם רכבי על .

אין צורך להזמין פשוט באים ועולים על רכב שרוצים. מה שכן זול זה לא.

אני אהיה יותר מאוחר בבית ואתן לך כתובת של אתר ששם שכרנו רכב

פורסם

חווית נהיגה הוא יקבל רק במסלול, זה לא רכבים שאפשר למצות אותם על כבישים ציבוריים (כמו שלפי דעתי עושים במוזיאון של פרארי).

מצד שני הנורבורגרינג בביקור ראשון + נהיגה ראשונה על רכב על יכול להיות קצת יותר מידי, הנורבורגרינג זה מסלול ענק, מפוצץ תנועה ולא סלחני.

לפי דעתי החווי האולטימטיבית תהיה במסלול בינוני ולא יותר מידי טכני.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

ליומהולדת שלי תקנה את זה:

http://www.palmersport.com/full-day-programme.aspx

כולל הדרכה, מסלול מעולה, מגוון מכוניות וכל מה שצריך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
ליומהולדת שלי תקנה את זה:

http://www.palmersport.com/full-day-programme.aspx

כולל הדרכה, מסלול מעולה, מגוון מכוניות וכל מה שצריך.

אמנם אף אחד מהן לא "מכונית על" פרופר, אבל ללא ספק חוויה שאף חולה הגה לא יסרב לה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לא נורבורגרינג. חד משמעי.

כמו שאמרו, זה מסלול ארוך, מלא בתנועה, לא סלחני ובהרבה מקומות בלי מרווחי בטחון. אבא שלך, שהוא כבר לא ילד דביל בן 19, יהיה עסוק יותר זמן ב"איך אני לא מרסק את האוטו המטורף הזה לתוך הקיר" מאשר ב"וווווייייייייי איזה כיף לי!!!!!!"

במקומך הייתי מתחיל בסריקה של מסלולים פחות קשים באירופה (חפש מסלולים עם זמני הקפה של 2-3 דקות) ולבדוק אופציות של השכרת רכב באחד המסלולים או בחברה ייעודית שמשכירה רכבים למסלולים ולתאם איתם על מסלול כזה או אחר.

לצערי אין לי משהו ספציפי לתת לך היות ולי טרם יצא לחוות משהו כזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מי שמחפש חויית נהיגה עם מכוניות על שיכנס לכאן יראה מה ניתן לעשות ובאיזה מכוניות לנהוג

פורסם

ממליץ על סילברסטון. פתחתי בעבר שרשור על זה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...