Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

יש לי קיה סורנטו 2014.

הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה של א.ד.י מערכות.

מערכת לא רעה בכלל.

יש לי זיכוי בא.ד.י וחשבתי לנצלו על המבצע הבא, רמקולים וסט קומפוננט של JBL ב 766 ש"ח כולל התקנה:

http://adi-system.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9/

מה דעתכם?

יש מוצר אחר מהרשימה הבאה שהייתם בוחרים בכמה מאות שקלים (700+- כולל התקנה), שישדרג משמעותית את הסט המקורי?

http://adi-system.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9E%D7%A2/

עריכה אחרונה על ידי naty12
פורסם

הסט רמקולים הזה ניתן לרכישה תמורת 617 ש"ח לפי זאפ.

מדובר בסטים בסיסיים, ולא חושב שיש לך ממילא איפה להתקין את ה-6X9.

אתה יכול לשקול מעבר למערכת מוגברת ואז לנצל את הזיכוי על קומפוננט, מגבר וסאבוופר.

פורסם

יוצא התקנה ב 150 נשמע לי סביר (כי זה 766 כולל התקנה).

בהתחשב בעובדה שיש לי זיכוי על כחצי מהסכום יוצא עוד יותר סביר :)

כשאתה אומר שאין לי מקום להתקין את ה 6X9, איפה מתקינים בדרך כלל? זה לא מתחבר לתושבות הקיימות?

כשאתה אומר מעבר למערכת מוגברת, תוכל לפרט מה זה כולל ובאיזה תקציב זה כרוך?

האם יש משהו בלינק לאתר של א.ד.י שמתאים (בהתחשב בזיכוי)?

תודה

פורסם

רמקולים 6X9 מותקנים בדר"כ במגש האחורי, שלמיטב ידיעתי אינו קיים בסורנטו (יש נגלל כזה, לא?), כתחליף לשימוש בסאבוופר.

לא ידוע לי על מיקום בדלתות/דפנות שתומך בגודל כזה. אפשר עקרונית להתקין אותם בתיבות שישבו בתא המטען או מיקום אחר אם קיים.

הזיכוי במקרה של שדרוג מהותי, אינו משמעותי במיוחד, אבל בכל אופן -

להוציא את עלות ההתקנה ואביזרים נדרשים, ומתוך הרשימה שמופיעה אצל א.ד.י, תוכל למשל ללכת על מגבר JBL GTO-804EZ (מופיע בזאפ סביב 830 ש"ח), קומפוננט JBL GTO-6508C (סביב 360 ש"ח בזאפ) או קומפוננט של אינפיניטי 6500CX (כ-650 ש"ח בזאפ), וסאבוופר JBL GT5-1204BR (סביב 560 ש"ח בזאפ).

פורסם (נערך)

לפי מה שהבנתי, זה מה שיש לי:

"מערכת השמע בעלת שישה הרמקולים הכלולה במפרט הסטנדרטי כוללת רמקול 6.5 אינץ' בכל אחת מהדלתות ורמקול לצלילים גבוהים (טוויטר) בשני צידי לוח המכשירים"

אני מניח שמה שאתה מציע הוא להשאיר את הקדמיים ואת הטוויטרים, ולהחליף את האחוריים ב 2 קומפוננט ולשים סאב בתא המטען.

והמגבר איפה?

מה מטרת המגבר אגב?

המערכת הקיימת לא מספיקה?

אני מתכנן לשלם עוד כ 800 ש"ח כדי להתקין WAZE במערכת הקיימת (אצל אדי), היית ממליץ פשוט להחליף למערכת קנווד וכדו' עם וויז מובנה?

(אין לי אפשרות למירור מהטלפון).

עריכה אחרונה על ידי naty12
פורסם

לא, אני מציע להחליף את הזוג הקדמי דווקא. הוא זה שחשוב יותר עבור במת סאונד טובה.

המגבר יוכל להיות מותקן מתחת לאחד הכסאות או בתא המטען, בצמוד לגב המושבים לדוגמה.

בגדול, מגבר חיצוני מוסיף לעוצמה וליכולת השליטה על האלמנטים. חלקם (באופן מובהק סאבוופר לדוגמה) דורשים הגברה חזקה יותר ממה שהר"ד מסוגל לו. מעבר לכך ההגברה איכותית יותר ואם ליחידת הראש יש יציאות RCA ייעודיות (או במקרה יציאות דיגיטליות) מה טוב לענין זה.

איזה טלפון יש ברשותך?

אני לא מכיר מערכות של קנווד שתומכות בוויז שלא דרך שיקוף סמארטפון או מודול חיצוני אחר (יש מערכות תומכות ניווט של גרמין שאיני יודע אם ניתן להתקין תוכנה אחרת עליהן, ובכל מקרה וויז דורש קישוריות סלולרית).

פורסם

הבנתי.

אין לי סמארפון ולכן לא מתאים שיקוף.

מה שאדי מציעים ב 800 ש"ח זה התקנה של וויז על המערכת שלהם כולל מודם סלולארי עם 12GB לשנה.

אני מניח שאין ממש מתחרים בטווח מחירים סביר.

פורסם

לא בקיא מספיק באפשרויות אחרות בתחום הניווט כדי לתת לך תשובה וודאית.

אם זו פונקציה שדורשת הפעלה מיוחדת במכשיר אז המחיר אולי סביר.

אם זה משהו שניתן לביצוע עצמאי (התקנת התוכנה ורכישת דונגל סלולרי ותכנית דאטה) אז סביר שניתן להוזיל את העלות.

פורסם

טוב נראה לי שאני אשאר עם האופצייה הזו.

לגבי שדרוג הרמקולים, אני לא סגור כי זה סכום גבוה משמעותית ממה שתכננתי להוציא.

אני מניח שרכישה של קומפוננטים בלבד כשלב ראשון לא תעשה את העבודה נכון?

מה לגבי איטום? כמה אמור לעלות איטום בסיסי?

כי הרכב די רועש (הרבה יותר מהמאזדה 6 שהייתה לי).

פורסם

ניתן לרכוש קומפוננטים ללא מגבר.

במקרה זה, ושוב מתוך המבחר של א.ד.י, ה- CS-6C יתאימו יותר ועשויים להציע שיפור ע"פ הקיים כעת.

אם יש אפשרות לשמוע אותם לפני הרכישה - מה טוב.

אל תבנה על איטום כמשהו שישפר דרמטית את הרעש החיצוני שנכנס פנימה. בטח לא בהשקעה פעוטה.

תריץ חיפוש בנושא, שנידון גם לאחרונה.

• תוכן חדש...