Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב בכ- 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הרגיש לי ממש קטן, הוא הרגיש לי סופר מיני אלא יותר מיני.

בנוסף לזה המושב לא הצליח להחזיק אותי במקום ומצאתי את עצמי מתאמץ לא להחליק.

כמו כן, הידית הילוכים בעלת צורה מוזרה ולא נוחה להעברת הילוכים, יש לה צורה של גיר אוטומטי (צורה מלבנית).

וכן, שמתי לב כשהנציג של פג'ו ישב לידי וניסה להראות לי משהו עם הידיים הוא חסם לי את המראה הימנית.

זה מה שאני זוכר בינתיים, וממש מוזר לי שאף אחד לא חווה את זה חוץ ממני, אולי קיבלתי רכב בעייתי מלכתחילה, למרות שקשה לי להאמין.

פורסם

העובדה שאתה יושב ולוח המחוונים נמצא מעל ההגה מעט מוזרה בהתחלה, אבל אחרי כמה דקות זה ממש מגניב. אולי בגלל התחושה הזו שלך, לא מצאת את מקומך במכונית. לא במושב ולא בתנוחת הנהיגה בשילוב של מושב, הגה, דוושות, ידית הילוכים. יכול להיות שאם נהיגת המבחן הייתה ארוכה יותר היית מוצא את המתכון המדויק עבורך.

לי יצא לנוסע המון כמעט על כל הדגמים בקטגוריה (כולל פאביה ו-i20 החדשות) ומכולן ה-208 הייתה הטובה ביותר. לטעמי החיסרון היחידי הוא אבזור מעט חסר בגרסת הבסיס, אבל גם זה לא תמיד קריטי. למשל אני מעדיף חיבור USB על פני ג'נטים. יהיו אחרים שיחשבו אחרת.

פורסם

ללוח המחוונים מעל ההגה התרגלתי ממש מהר, והידית הילוכים זה לא משהו שאני לא יכול לחיות איתו (גיר רגיל) אבל הכסא שלא החזיק אותי זה מבחינתי deal breaker.

אבל שוב, יכול להיות שאני קיבלתי גרסה מוזרה אם רק אני חוויתי את זה.

פורסם

אולי שווה לך לבצע נסיעת מבחן נוספת ולבדוק אם אתה מרגיש אותו דבר. נסה אולי לבצע נסיעה ארוכה יותר.

פורסם

אחרי כמה נסיעות מבחן על סופר מיני, החלטתי לבדוק רכבים יותר גדולים אבל בני שנתיים עד 3.

הציעו לי אופל סטרה 2013 1.4 טורבו עם 23K ק"מ שממש אהבתי שקצת חורג מהתקציב שלי.

אומנם אני לא זקוק כרגע לרכב בגודל כזה, אבל ממש אהבתי את החבילה שאני מקבל לעומת רכבי הסופר מיני שבדקתי שבכולם היה משהו שחסר לי, אומנם דברים קטנים אבל עדיין הייתי שמח לקבל אותם ( כמו משענת ליד שלא היתה בכמה רכבים, מתפתח מתקפל שלא היה ביונדאי, ידית מעל הראש ומיכל הדלק שלא נפתח בלי מפתח באיביזה ועוד ועוד...).

אשמח לשמוע דעות בעד ונגד הרכב.

פורסם

בתנאים ממוצעים בנסיעה משולבת צריכת הדלק של האסטרה 1.4 היא 1/10.5 ק"מ לליטר בעיר קצת יותר בחוץ קצת פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי ליאו.

האסטרה היא ללא ספק מכונית מעניינת ואיכותית שמציעה חבילה טובה, עם אבזור עשיר ומנוע גמיש.

ה"קטע" במנועי טורבו היא שיש להם, אם אפשר לקרוא לזה ככה, פיצול אישיות - אם תנהג בעדינות, תקבל צריכת דלק טובה שלא תיפול הרבה ממנוע 1.4 או 1.6 אטמוספריים. אם תנהג באגרסיביות, תראה שצריכת הדלק שלך צונחת היות ומגדש הטורבו פועל בתדירות גבוהה יותר ו"מגדיל" את נפח המנוע.

אתה מוזמן לקפוץ לאחד הסניפים שלנו ולבחן את האסטרה בעצמך ולראות אם היא מתאימה לצרכים שלך. אני מציע לך לאפס את מד צריכת הדלק לפני שאתה יוצא לנסיעת המבחן כדי שתוכל לראות בעצמך על כמה עומדת צריכת הדלק כשאתה נוהג.

• תוכן חדש...