Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין את האזעקה לבד

יש לי חוש טכני מצויין את הכל באוטו אני עשיתי אין מה לדאוג

משהו רק יכול לעזור לי עם הדף הזה:

מה לחבר למה...

בעיקר אני לא מבין את הריבועים האדומים

אודה לכם אם תעזרו לי איך להתקין אותה...

?ui=2&ik=563942c71d&view=fimg&th=14d534addd2e03e8&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_i9oehete0&safe=1&attbid=ANGjdJ9RC8Ke6lhGpZlt3zs6cvWep8mGOWgUM30wOb3xkQ4xZwDzLVGMRMW9YNOoNI6OiljdFElRXliK2ZP-4uJrA0Hs-LVXRA7ccjDbCi9AZ7MIiaLIcSG9PpOPGyo&ats=1431621526083&rm=14d534addd2e03e8&zw&sz=w1896-h859

פורסם

רק קח בחשבון שאסור להתקין אזעקות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את הריבועים האדומים תחבר למשולשים הירוקים.

או שתשים תמונה שאנחנו יכולים לראות כדי שבאמת ננסה לעזור.

:turn-l:
פורסם

הריבועים האדומים שסימנת?

העליון נראה לי כמו המנועים של הנעילה המרכזית. מאפשר לנעול/לפתוח את האוטו עם השלט של האזעקה.

התחתון מתאר את החיבורים לסוויץ'. יש שם שתי אופציות אבל יותר מדי תאית (?) ופחות מדי אנגלית כדי להבין.

:turn-l:
פורסם

התחתון פחות מעניין אותי

בעליון מה שרשום באנגלית רשום בתאילנדית

למשל רשום כחול באנגלית ואז כחול בתאילנדית

השאלה מה כל צבע אומר...

והאם אני חייב את הריבוע התחתון?

פורסם

אזעקה תאילנדית? תפוס לך תאילנדי ויתקין לך אותה במקום :-P

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אתה יכול לפנות לפורום טכני,אחזקה וטיפולים-הם יותר מבינים בדברים האלה.

בהצלחה!

שבת שלום!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...