Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מדובר בסיאט איביזה שנת 2013

ככל הניראה השתנה התיכנות של השלט ואני לא מצליח להחזירו למצב הקודם.

במצב הרגיל לחיצה קצרה על לחצן הפתיחה של הרכב היתה פותחת את כל הדלתות. ולחיצה ארוכה מורידה גם את כל החלונות.

אני לא יודע מה קרה בדיוק (אני לא נהג יחיד ברכב), אבל עכשיו כשאני לוחץ לחיצה קצרה אחת נפתחת רק הדלת של הנהג ובלחיצה שניה נפתחות כל הדלתות. כלומר אני צריך ללחוץ עכשיו פעמיים על לחצן הפתיחה בשביל לפתוח את כל הדלתות של הרכב.

מישהו יודע איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

(חיפשתי בספר רכב ולא מצאתי)

תודה רבה.

פורסם

שלום.

מדובר בסיאט איביזה שנת 2013

ככל הניראה השתנה התיכנות של השלט ואני לא מצליח להחזירו למצב הקודם.

במצב הרגיל לחיצה קצרה על לחצן הפתיחה של הרכב היתה פותחת את כל הדלתות. ולחיצה ארוכה מורידה גם את כל החלונות.

אני לא יודע מה קרה בדיוק (אני לא נהג יחיד ברכב), אבל עכשיו כשאני לוחץ לחיצה קצרה אחת נפתחת רק הדלת של הנהג ובלחיצה שניה נפתחות כל הדלתות. כלומר אני צריך ללחוץ עכשיו פעמיים על לחצן הפתיחה בשביל לפתוח את כל הדלתות של הרכב.

מישהו יודע איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

(חיפשתי בספר רכב ולא מצאתי)

תודה רבה.

פורסם

אני יודע שיש אופציה לבטל את פתיחת דלת אחת בלבד אבל רק דרך וואג קום.

החלפת או נתקת מצבר לאחרונה? כי אם כן יש מצב שזה איפס את המחשב (למרות שלא אמור לאפס את כל ההגדרות)

בכל מקרה אולי תקפוץ למורשה יבטלו לך את זה שם, רק לא יודע אם השירות הזה יעלה כסף.

• תוכן חדש...