Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי רכב שולם כבר ע"ח 2K . וזכרון דברים.

מחר אני מבצע בדיקה של הרכב במכון שאני בחרתי .

3 שאלות .

1.הרכב משועבד לבנק - המוכר אמר שזה כבר הוסדר עם הבנק , אמר שנוכל מחר לבדוק את זה כבר בדואר.

2.הרכב נסע ממש מעט לשנתון שלו - האם בבדיקה יכולים להעריך לי האם הק"מ תואם את מצב האוטו ?

3.בדקתי ברישיונות ותוקף הטסט עד 9.2015 - שורה מתחת רשום ק"מ שרחוק ב 15K מהק"מ העדכני עכשיו - ורשום 2013. צריך ליהיות 2014 ? לפי ידעתי .

המוכר אמר שהוא התעכב פעם אחת עם הטסט וזאת הסיבה הוא חושב!

האם זאת הסיבה ? או שצריך לבדוק זאת לעומק ?

פורסם

לגבי שאלה מספר אחת

במידה וניתן לבצע העברת בעלות בדואר משמע שהרכב לא משועבד,

בכל אופן הוא אמור לקבל אסמכתא בצורת טופס שאכן סגר את ההלוואה מהבנק/ גורם מימוני כזה או אחר

אתה יודע, רק אם תרצה הרגשה בטוחה לפני העברת בעלות.

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם
היום ראיתי רכב שולם כבר ע"ח 2K . וזכרון דברים.

מחר אני מבצע בדיקה של הרכב במכון שאני בחרתי .

3.בדקתי ברישיונות ותוקף הטסט עד 9.2015 - שורה מתחת רשום ק"מ שרחוק ב 15K מהק"מ העדכני עכשיו - ורשום 2013. צריך ליהיות 2014 ? לפי ידעתי .

המוכר אמר שהוא התעכב פעם אחת עם הטסט וזאת הסיבה הוא חושב!

האם זאת הסיבה ? או שצריך לבדוק זאת לעומק ?

הכל תקין. ברשיון שהמוכר קיבל לקראת הטסט ב-2014 מופיע המונה שנרשם בטסט האחרון כלומר ב-2013.

נראה לי שהמוכר תמים לחלוטין שזה תמיד טוב :-D

פורסם
ואם אין לו את הטופס ? - האם אפשר ליהיות בטוחים עם הדואר ?

תשובות לשאר השאלות .

לא קריטי שאין לו את הטופס, סתם מעיד שהוא לא הכי מסודר. בכל אופן הדואר לא יאשר (יותר נכון המחשבים של משרד הרישוי) את העברת הבעלות במידה והרכב עדיין רשום תחת שיעבוד

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

לא מדוייק.

הדואר /משרד הרישוי ורשם המשכנות לא מסונכרנים.

קרה לי בעבר שהוריי רכשו רכב שהבנק אמנם הסיר את השעבור והעברת הבעלות בוצעה, אבל הבנק לא שלח לרשם המשכנות בקשה להסרת שיעבוד שכוללת את מס' הנכס המשועבד (בלי זה אין מה לדבר).

בהתחלה זה לא הפריע, אבל כשהרכב הלך טוטאל-לוסט חברת הביטוח לא היתה מוכנה לשלם לנו את הכסף עד שנסיר את השיעבוד מרשם המשכנות.

רשם המשכנות מבחינתם אין מה לדבר - צריך שהבנק ישלח להם מכתב כפי שכתבתי.

הבנק לא היה מוכן לדבר איתנו אלא רק עם בעלי הרכב לשעבר, היה צריך לרדוף אחריהם ולאיים בתביעה משפטית כדי שיבקשו מהבנק לשלוח מכתב לרשם המשכנות שיסירו את השיעבוד.

אז הבנקים חוסכים לעצמם עבודה כשהם לא שולחים לרשם המשכנות בקשה לביטול משכון על רכב אלא רק נותנים אישור למשרד הרישוי, אבל זה לא מסיר את השיעבוד אצל רשם המשכנות ויכול לגרום בעיות בעתיד.

בקש שהבנק ישלח את המכתב המדובר ושמור העתק שלו אצלך.

בעוד שבועיים - שלוש תוודא מול רשם המשכנות שהשיעבוד אכן הוסר.

פורסם

לגבי הקילומטראז'- תבקש לראות תיעוד מסודר של הטיפולים, בכל חשבונית צריך להיות מצוין כמה הראה מד המרחק.

לגבי ביטול השעבוד, לדעתי, הוא יכול לבקש מפקידת הבנק שתשלח לו במייל אסמכתא לביטול.

פורסם (נערך)

למה לשלם מקדמה? קובעים בדיקה וממשיכים משם.אם לא תקנה בסוף, אתה צריך לרוץ אחרי החזר? לא ברור העניין.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

אולי מדובר בדגם נדיר, אז הקונה שריין אפש' לרכישה. תלוי מה הוא כתב בזכרון דברים. אם הוא הכניס סעיף שככל שהבדיקה לא תצא טובה המוכר ישא בעלות הבדיקה וישיב את המקדמה- לא רואה בזה כל בעיה.

באופן כללי, אכן אני לא רואה טעם לתת מקדמה לפני בדיקת הרכב, אלא אם כן מדובר בהחלט בדגם נדיר, שאם לא תינתן המקדמה, מישהו אחר יקדים אותך

פורסם

לגבי ביטול השעבוד, לדעתי, הוא יכול לבקש מפקידת הבנק שתשלח לו במייל אסמכתא לביטול.

כפי שכתבתי - זה לא מספיק. גם במקרה שלנו היתה לנו אסמכתא מבנק לאומי שמבחינתם שהשיעבוד מבוטל אבל הם לא שלחו מכתב עם מס' משכון לרשם המשכנות ומבחינת רשם המשכנות המכתב שהיה לנו ביד היה שווה כקליפת השום.

לכן אני אומר לבחור שידרוש מהמוכר שהוא ידרוש מהבנק שלו לשלוח מכתב לרשם המשכנות ויוודא זאת.

פורסם

תודה רבה חברים על העזרה ,

דיברתי כרגע עם המוכר הסברתי לו שעד שהוא לא דואג שהבנק שלו ישלח את האישור לרשם המשכונות שהרכב כבר לא משועבד אין על מה לדבר . והוא מטפל בזה כרגע.

לגביי טיפולים של הרכב - בשביל מעקב אחר הק"מ , אין לו ספר כיוון שטיפל במוסך של חבר .( הוא נראה דיי אמין המוכר )

מה הדרך הנוספת כדיי לבדוק שהק"מ אמיתי ?

• תוכן חדש...