Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.אני שוב מעלה את שאלתי כאן , למי שלא יודע הוחלף לי קלאץ לפני שנה ולאחר חודש החלו חריקות בין הילוך שלישי לרביעי , פניתי למוסך שטיפל ברכב(טויוטה מורשה בים) ואמר לי שזה לא קשור לקלאץ וזה בעיית סינכרונייז , לא הרפיתי ופניתי לטויוטה שירות לקוחות ארצי והם קבעו לי פגישה עם איש שירות שלהם במוסך היום בבוקר , עשינו נסיעה והוא אמר לי שזה לא קשור לקלאץ והחריקה שיש לי זה מהסינכרון בין שלישי לרביעי , מה שהומלץ לי זה להחליף שמן גיר + תוסף מיוחד שהם שמים , בהתחלה פחדתי ולא רציתי כי הפחידו אותי כאן פעם מיזה , אבל הוא אמר לי בוודאות שלגרוע זה לא יכול זה בסך הכול גיר ידני , וזה יעשה רק טוב בגלל שהשמן שלי כנראה כבר שחור ..נתנו לי הצעת מחיר לאלף שקל והורידו לי את העבודה והכול , מחיר סופי 700 שקל ..האם כדאי לעשות?

פורסם

700₪ להחלפת שמן??

נראה לי קצת יקר.

אני קיבלתי הצעה של 500₪ להחלפת שמן גיר במורשה בחיפה, אלה אם כן התוסף עולה 200₪

פורסם

היי.למה אתה צריך להחליף שמן גיר ? אם לא צריך בעיקרון לא מחליפים . יש לך טויוטה 2008? אני לא יודע הם אמרו לי בהתחלה עם תוסף 1000 שקל ואז הורידו לי עבודה ועוד 50 שקל עיגלו לי יצא 700 שקל.

פורסם (נערך)
השאלה שלי האם כדאי לעשות את זה , זה לא יכול לגרוע?

מה אומרים חברינו לטויוטות רובוטיות..

עריכה אחרונה על ידי heziavi
פורסם

כבר עניתי לך על זה אך אענה לך בפעם ה..

החלפת שמן בגיר הרובוטי מומלצת על ידי היצרן כל 4 שנים. אסור להשתמש בתוספים כלשהם לשמן הגיר. שימוש בתוספים יכול לקצר את חייו של הגיר, שמן הגיר צריך להיות מקורי של טויוטה בלבד בצמיגות 75W.

לדעתי הבעיה אצלך היא שהחלפת הקלאץ' לא בוצעה תקין. הגיר לא אמור לחרוק בזמן העברת הילוכים. יש בעיה ב"סנכרון"? יתכבד נא המוסך ויקח אחריות על התיקון, חבל שחיכית שנה כי לא בטוח שהאחריות תתפוס כבר.

פורסם

אין לי הרבה מה לעשות טם מנהל שרות של טויוטה בכבודו ובעצמו בדק ואמר שאין קשר לקלאץ ואין מה לעשות אלא להחליף שמן ולשים תוסף מיוחד

פורסם

נא להמשיך את אחד מ 9,000 השרשורים שפתחת בעניין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...