Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר להשיג מפירוק שמשה קידמית מקורית עם המראה הפנימית ביחד ? הכוונה שאם אני מדבר עם זגג שיביא לי שמשה קידמית מקורית הוא יוכל לפרק שמשה מרכב בפירוק כמובן שהיא במצב טוב אבל שהוא מפרק אותה הוא יכול לפרק יחד עם המראה הפנימית או שהוא חייב להסיר את המראה הפנימית כי הרי כידוע היא מודבקת ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אפשר לפרק שמשה יחד עם המראה או התושבת שלה.

בכל אופן אולי תסביר מה בדיוק הבעיה אצלך שאתה רוצה להביא שמשה עם מראה מפירוק?

פורסם

כן. אני אני מברר את העניין הזה בגלל שכבר בטח יצא לכם לקרוא את השרשור על השמשה התחליפית ששמו להורים שלי בטויוטה קורולה החדשה 2014( ואם לא אז הנה לינק : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544985-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%A0%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91) , שלהם בגלל שאבא שלי בטעות עשה תנועה עם היד והוריד את המראה הפנימית והיא יצאה מהמקום ונוצר סדק ונאלצנו להחליף שמשה עם הביטוח שמשות אז הביאו לנו שמשה חליפית והמיקום של המראה נמוך מדיי וזה מעצבן. בכל אופן האם אני יכול לבקש מזגג (אס גלס בת''א לצורך העניין שמעתי עליו שהוא טוב) לבקש ממנו מפירוק שמשה מקורית משומשת במצב טוב שיפרק לי אותה יחד עם המראה הפנימית ?

אה ועוד דבר האם אני יכול לקבל כסף על השמשה התחליפית שיש לנו עכשיו כדי שהזגג יקנה ממני אותה בתמורה לשמשה המקורית ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...