Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן זה שוב אני . אחרי חיפוש והרבה כאב ראש הגעתי לכמה החלטות .

ורציתי לשמוע דעות של אנשים שבאמת מבינים.

החלטתי לקנות את אחד מהרכבים הבאים - תקציב של 10-13 אלף ש"ח.

האופציות הם כאלו -

1. יונדאי גטס ידנית שנת 2003-2004 רמת גימור GLS . מחירון בערך 13, מה שכן קשה למצוא אותה בשוק

והיום רוב היונדאיים שנמכרות הם ברמת גימור נמוכה שלא כוללת אפילו ABS, שאני מעדיף לא לקחת .

2. פיג'ו 206- עכשיו כאן זה טיפה מצחיק, כי אני חייתי כל הזמן עם סטיגמה רעה מאוד עם רכבים צרפתיים

אבל מבחינת ביצועים ובדיקות שעשיתי, היא גם יותר חסכונית וגם יותר זולה מהיונדאי וכמובן שכוללת גם ABS ו שני כריות אויר.

אשמח לקבל דעה טיפה יותר מעמיקה ו מקצועית.

אליה.

פורסם

ABS זה מערכת מצילה חיים. אין היום שום הצדקה לרכוש רכב ללא מערכת הזאת. אין לזלזל בחשיבות של אבזור בטיחותי, זה לפעמים הבדל בין חיים ומוות.

נניח ויש הפרש כלשהו באמינות לטובת היונדאי, האם שווה לך הסיכון? במיוחד שזה הרכב הראשון שלך, אני מניח שאין לך הרבה ניסיון בנהיגה.

תקנה קודם כל את נרכב הבטיחותי ביותר שאתה יכול.

ומבחינת אמינות, תקנה 206 שמורה והכל יהיה בסדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי בתקציב שלך, אל תתייחס לסטיגמות בכלל. תחפש את האקזמפלר השמור ביותר, עם תיעוד בכתב של היסטוריית טיפולים. זה יכול להיות בהחלט פיג'ו 206, או פיאט פונטו, או משהו קוריאני, העיקר שיהיה שמור ומטופל. מאוד יתכן שיותר תהנה מרכב דוגמת פיג'ו 206.

אגב, מציע לך לקחת גיר ידני כדי לא להיכנס להוצאות של שיפוץ תיבה אוט'.

פורסם

עזוב את הסטיגמות

מתוך ארבעה רכבים שבהם נהגתי לאורך 15 השנים האחרונות, הפיג'ו (306 דיזל) היתה אמינה כמו השאר (קורולה, אופל, מזדה) ,אך נוחה ומהנה יותר בפער ניכר.

כמו שנכתב לפני, מצא לך רכב שמור ותהנה ממנו

פורסם

שהשתחררתי מהצבא קניתי יונדאי אקסנט 3 דלתות ידנית, שהוחלפה לפני שנה ב206 1.6 2002 גיר אוטומט.

הרכב עם כמעט 150 אלף ק"מ ונוסע כמו רכב חדש, וזה עוד מבלי שהזכרנו את הדינמיות של הרכב.

היונדאי הייתה קצת יותר חסכונית בדלק (אותו מנוע כמו הגטס שאתה מכוון אליה), ואני מרשה לעצמי להשוות כי אני מחזיק בחנייה שלנו גם גטס שיוצא לי להשתמש בה לעיתים.

מבחינת אמינות אני יכול להגיד שהכי פחדתי מסטיגמות של רכב צרפתי ואני יכול להגיד בפה מלא שאלה שטויות במיץ עגבניות, לפחות בנוגע לפיז'ו ובמידה והרכב לא מוזנח על ידי תפרנים שלא הייתי נותן להם להחזיק בידם קורקינט.

בסופו של דבר אני ממליץ לך ללכת על 206 במידה והרכב שמור ומטופל.

והכי חשוב, תזהר פה מעצות של מכונאיי מקלדת שרושמים שטויות על הרכב הזה או אחר.

בהצלחה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-206. היא לא רקב בטוחה יותר, היא גם תהיה נוחה ומפנקת יותר. רק זכור, אתה קונה רכב בן 12 לפחות - תאם ציפיות.

פורסם

היי איליה, מוזמן לקרוא על ה206 שלי בקישורים שבחתימה.

בתקציב ובשנתון שלך ממליצה לבדוק היטב את מצב תחזוקת הרכב (כל רכב, לא רק ה206) לפני קנייה, על מנת למנוע כמה שיותר הפתעות בהמשך. להעדיף רכבים עם היסטוריית טיפולים מתועדת ונדיבה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תשאיר את הדעות הקדומות מאחור, 206 היא מכונית עדיפה בכל השוואה. וזה עוד לפני שמכניסים למשוואה את נושא הבטיחות.

• תוכן חדש...