Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנ"ל לגבי הפנצ׳רייה באבן יהודה, ראה תגובה שלי פה... בכל אופן לא החליפו וונטיל (שה חובה) ואיזון של 75 גרם נידמאלי קיצוני.

בוקר טוב,

לא צירפת לינק לתגובה שלך. מה מס' ההזמנה של הצמיגים שהזמנת?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזמנתי ישירות מהצמיגייה, נידמאלי שרשמתי על כך בשרשור אחר, אם את הזוג הבא אקנה דרכם תוכל לדאוג שהפנצ׳רייה תעשה לי איזון גם לזוג הנוכחי מחדש ולהחליף עם הג׳אנט הקידמי?

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אם הצמיגים נקנו ישירות מהפנצ'ריה ולא דרכינו, אין לי כל כך מה לעשות במקרה של תלונה או בעיה.

לגבי האיזונים - לא הבנתי את השאלה.

פורסם

אם נדרש פירוק, איזון והרכבה של צמיגים נוספים מעבר לאלו שתרכוש, מן הסתם הדבר יהיה כרוך בתוספת תשלום מול הפנצ'ריה עצמה.

פורסם
לגבי עניין הפנצ'ריה - תרשה לי להתנצל ולהבהיר שאנחנו עושים את כל המאמצים על מנת שלקוחות טייר-קלאב יקבלו את היחס הטוב ביותר בכל אחת מרשת הפנצ'ריות שלנו. לדאבוני, כל פנצ'ריה היא גם פנצ'ריה עצמאית לכל דבר ואין לנו שליטה מלאה על הנעשה בה ועל העובדים המועסקים בה.
שלחתי כבר הודעה פרטית. בכל מקרה השילוט שלכם מופיע שם כך שנגרם אצלי הרושם כאילו היא חלק מהרשת.
פורסם

עניתי לך בהודעה פרטית.

הפנצ'ריה היא אכן מרשת הפנצ'ריות שלנו, משמע בזכיון, אך היא פנצ'ריה עצמאית לכל דבר.

פורסם

אם כבר העניין הועלה - אני לא מבין למה אין אפשרות להנות מהמבצע ומאופציית ההזמנה באתר או בטלפון, ולבקש שהצמיגים יגיעו לפנצ'ריה שאני מכיר, סומך עליה, מרוצה שם תמיד מהאיכות והשירות, ואני יודע שהם עובדים חזק מאוד עם חברת אוטולוקס.

הרי ככה גם לא יקרו מצבים של "מרוצה מהצמיגים, מהמחיר, מהמבצע, אבל לא מהשירות ומהמקצועיות" כי מהשירות אני לא יכול להתאכזב (ואם כן זה באחריותי, אני בחרתי איפה להתקין).

לאחרונה הזמנתי זוג צמיגים ובגלל ראש שקט מבחינת התקנה, איזון וונטיל וכו' - החלטתי להתקין באותה פנצ'ריה שוב, ולא דרך האתר (ולוותר על המבצע, וחבל).

פורסם

פריג'י,

המכירה באתר או בטלפון היא ברשת "טייר-קלאב", כך שמן הסתם ההתקנה תוכל להתבצע רק באחת מפנצ'ריות הרשת.

חשוב להבהיר שכל פנצ'ריות הרשת הן פנצ'ריות מעולות עם בעלי מקצוע מהימנים ומנוסים אשר מבצעים עבורנו מאות התקנות בחודש.

אם מתוך מאות עסקאות בחודש, קורה ולקוח מתלונן אז כמובן שאנחנו מטפלים בעניין בצורה נקודתית אך אין להכליל מכך על כל המקרים.

פורסם

יש כאן בעיה מסוימת, כי אתם כיבואן מעודדים קניבליזציה בענף. לא מספיק שמישהו רוצה צמיגים שלכם, הוא מרגיש פראייר אם הוא קונה אותם לא דרכך בצמיגייה שלך, אלא רוצה ללכת למקום שהוא סומך עליו, עם השם שלו והמוניטין שלו. צמיגים הם קניה של פעם בכמה שנים, ואת הקניה הזו אני מעדיף לעשות אצל בעל מקצוע שאני מכיר כבר שנים.

גם אם זה אומר, לוותר על צמיג שלך ולקנות משהו של המתחרים, כדי "לא לצאת פראייר". הרי בסך הכל, מעטים המקרים בהם באמת אין לאופציות של טייר קלאב תחרות מבחינת המחיר.

פורסם

באותו נושא שפריג'י שאל בפוסט הקודם:

אני כרגע עומד לפני רכישה של רבעיית צמיגים ואני מעוניין להתקין אותם בפנצ'ריה שאני עובד איתה בשנים האחרונות וסומך עליה.

מדוע לא ניתן להתקין את הצמיגים במקום שאתה רגיל אליו ועדיין לקבל את ההטבה שלכם ?

הרי בכל מקרה צריך לפקסס לכם חשבונית קניה ומרבית התשלום משולם לבעל העסק ישרות. בנוסף אם הצמיגים מוזמנים מטיירקלאב שהינו היבואן אז איזו סיבה יש לכם לא לתת את ההטבה ללקוח גם אם ההתקנה לא בוצעה במוסכי הרשת ?

לאור התגובה על חוסר המקצועיות של הפנצ'ריה שהוצגה בשרשור הזה נראה כי עדיף להתקין במקום מקצועי שאתה סומך עליו.

בשורה התחתונה הדבר רק גורם ללקוחות להרגיש פרייארים וידחוף אותם לרכוש מותג אחר (סיטואציה שכרגע אני נמצא בא ושוקל לרכוש מותג מתחרה)

אני באמת חושב שכדאי שתשקלו את מדיניות חלוקת ההטבות מחדש כי זה רק יגרום לתוצאה ההפוכה.

אלון

פורסם

חברים, בואו ננשום עמוק וניקח דברים בפרופורציות.

מדובר על מקרה אחד בודד (שנמצא בטיפול) מתוך אלפי צמיגים שנמכרו באתר.

למגיב האחרון, לא בדיוק הבנתי מה גורם ללקוח להרגיש פראייר?

פורסם (נערך)

קודם כל, אני מאוד רגוע. אין פה שום דבר שנאמר מתוך כעס או נזיפה. השוק חופשי, ולא סגור. יש אלטרנטיבות, וזכותכם להמציא איזה הטבה שאתם רוצים ולחלק אותה למי שאתם רוצים. פשוט לדעתי הגישה שלכם לא נכונה שאתם "מכריחים אותי" לקנות במקום שאני לא מכיר ולא סומך עליו את המוצר שלכם, במקום לקנות אותו איפה שאני כן מכיר וסומך.

להרגיש פראייר זה לקנות את אותו המוצר באותו מחיר מאותו ספק מבלי לקבל הטבה, רק בגלל שרוצים להשאר לקוח של פנצ'ריה הגונה ומקצועית, ולא להחליף למקום אחר (אולי מקצועי? אולי לא? למה אני צריך להמר? וחמור מכך - למה אני צריך "להעניש" בנאדם שעובד איתכם רק בגלל שאין לו שלט של טיירקלאב על העסק)

אגב - זו בדיוק קניבליזציה. הרי אתם לא מוכרים כך יותר, אלא מוכרים במקום אחד יותר על חשבון מקום אחר שמוכר פחות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י

• תוכן חדש...