Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בעצתכם החלטתי לסגת מרכישת פורד פוקוס 2012.

בעוד מספר ימים אני מחזיר את רכב החברה, ואשמח מאוד לסיוע.

כרגע הדגמים שאני מתלבט לגביהם הם:

יונדאי I30CW, סקודה ראפיד ורכב שמשך את עיניה של זוגתי סוזוקי SX4.

לגבי הסוזוקי, מישהו יודע מה ההבדל בין GLA ל - GLX?

האם מדובר ברכב חסכוני מבחינת עלות טיפולים/דלק וכו'. אני לא הצלחתי להבין כ"כ מהחיפושים בפורום.

כמו כן,

מה דעתכם על לקיחת רכב מליסינג פרטי - אבל רכב משומש בליסינג פרטי.

הציעו לי קיה פורטה ב- 700 ש"ח, תשלום חודשי ללא סכום התחלתי.

הקאטצ' הוא שמדובר ברכבים משנת 2011 - 2012. וכל הטיפולים והתחזוקה עליי.

לי זו נשמעת עסקה לא רעה, האם זה משהו כדאי?

פורסם

GLX יותר מאובזרת. מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה, חישוקים קלים, בקרת אקלים, פנסי ערפל, הגה מצופה עור, הנעה ללא מפתח.

פורסם

לגבי הסוזוקי, מישהו יודע מה ההבדל בין GLA ל - GLX?

האם מדובר ברכב חסכוני מבחינת עלות טיפולים/דלק וכו'. אני לא הצלחתי להבין כ"כ מהחיפושים בפורום.

ב-GLX יש בקרת אקלים, רמקול נוסף, התנעה ללא מפתח, הגה מצופה עור, מראות צד חשמליות וחישוקי סגסוגת.

מדובר ברכב חסכוני מבחינת עלות טיפולים/דלק וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על התשובות, עכשיו נראה לי שהתבלבלתי.

ה- SX4 שנראה כמו ג'יפ קטן - בכל המודעות ביד 2 רשום רק SX4 GLA/GLX.

האם אתם מדברים על הרכב הזה? אני שוקל ברצינות לרכוש אותו. האם הוא כדאי לרכישה? חשוב לי לדעת גם את נושא ירידת הערך

פורסם

בדקתי עם סוזוקי את הנושא - אני מדבר על דגם הקרוסאובר,

אשמח מאוד להמלצות שלכם עליו - הבנתי שהוא רכב מאוד אמין, לא רע בדלק - מה לגבי ירידת ערך?

בבקשה תגיבו

פורסם

סוזוקי קרוסאובר זה הדגם שהחליף בארץ את ה-SX4. תכלס, בחו"ל עדיין קוראים לו SX4 ורק בארץ שינו לו את השם משיקולים שיווקים.

יש על הרכב הזה המון דיונים בפורום. הוא חסכוני יחסית בדלק, אבל לא תצפה לצריכת דלק של טויוטה פריוס או רנו פלואנס דיזל.

ירידת ערך - הרכב חדש יחסית בישראל, אי אפשר לדעת. אפשר להניח שיהיה בסדר, כי בדרך כלל בדגמים של סוזוקי ירידת הערך ממוצעת פלוס מינוס.

אמינות - כנ"ל. אפשר להניח שיהיה בסדר על סמך ניסיון העבר, אבל הרכב חדש בארץ ואי אפשר לדעת.

פורסם

NO-FEAR,

כן, אני מתייחס לקרוסאובר - (נראה לי)

אלא אם כן אני מתבלבל בין דגמים נוספים.

אני בטוח שהוא נקרא SX4, אבל ראיתי על הכביש המון מודלים שונים של הרכב הזה.... כאלה שרשום עליהם קרוסאובר וכאלו שלא.

אשמח אם מישהו יבהיר לי את הנקודה.

כמו כן, אני מבין שמדובר ברכב מומלץ סה"כ?

פורסם

הנה דוגמא למוכר מיד 2

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=43223498eb2a6d79cd2be2eed83dbba5619&Code=18e69c8727acbc44586d333c643b6867

כשעושים סינון קרוסאובר - אין בכלל דגמים וכשעושים חיפוש SX4 יש הרבה וגם מחירים טובים\

חלקם נראה כמו הקרוסאובר, כמו הקישור שצירפתי. אבל אף אחד לא מציין קרוסאובר.

האם אני מפספס משהו? מאיזו שנה החלו לשווק את הקרוס אובר?

פורסם

במודעות באתר יד 2 כל אחד יכול לרשום מה שהוא רוצה ואין בקרה על זה. אני יכול גם לרשום שיש לי סוזוקי קרוסאובר עם מנוע 2000 סמ"ק, למרות שאין כזה. מי יגיד לי משהו? אנשים רושמים מה שבא להם, לפעמים מתוך חוסר ידע ולפעמים מתוך רצון למשוך לקוחות שלא יודעים כמוך.

סוזוקי קרוסאובר נראה ככה והחל להימכר החל מספטמבר 2013:

%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-2.JPG

ה-SX4 (שאת תמונתו אפשר לראות בלינק שצירפת או בלינק שאני צירפתי) המשיך להימכר במקביל עד קיץ 2014, כשהוא נמכר כחדש במחירים נמוכים יחסית (ראה קישור).

• תוכן חדש...