Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו גם לא מצרכני השוקולד, ותבין, כשתעמוד בפניך אפשרות לעמוד לטוס לשבוע באירופה תמורת 2000-2200₪ לאדם, כאשר כל 2 אנשים נמצאים בחדר, וזה כולל כמובן כניסות לאתרים ורכב, אז כנראה שלא תגיד לא. כשתטוס לבד בקיץ הסכום הזה יתאים אולי לטיסה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ללא ספק, אם מדובר ביעד שיעניין אותי. טיולים שארגנתי באופן עצמאי עלו לי יותר, מצד שני אני מוכן לשלם תמורת העצמאות. דווקא עם ילדים קטנים האפשרות לקחות יום חופש מהטיולים כדי לאפשר להם לנוח חשובה מאד. כמוכן אני לא אוהב להיות כבול לזמנים הקבועים של הקבוצות, אם כי לעתים זה הפתרון הנכון מבחינת המחיר. בשנים האחרונות אני נוטה יותר ויותר לארגן לעצמי את הטיולים בצורה עצמאית, ולהרכיב לעצמי פרט לפרט את הטיסות, המלונות, שכירת הרכב ובחירת האתרים - אפילו ממעט לנסוע בחבילות הנופש מסוג של טיסות ומלון\רכב\שניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היעדים עניינו אותנו ולכן טסנו, ב2014 היו יעדים לא מעניינים והמחירים לא היו אטרקטיביים, לקחנו ואוצ'ר וטסנו באופן עצמאי לגרמניה עם רכב שכור ומלונות. אני לא יכול להתווכח שזה הרבה יותר כיף לקום מתי שבא לך, לחזור מתי שבא לך, להכנס לאתרים ספציפיים שאתה רוצה להכנס אליהם ולהתעכב בכל מקום כרצונך. העצמאות זה עולם אחר.

את האמת שאני מתכנן לטוס באופן עצמאי (לא לבד לגמרי, אבל ללא ההורים) וזה לא יהיה טיול מאורגן למעט טיול צלמים ללפלנד, שכאן אפשר להבין למה לוקחים מאורגן.

בכל מקרה, היינו ברודוס עם רכב, 8 ימים, אין שם ממש מה לעשות כל כך הרבה. הולנד וגרמניה לא ימצו את עצמן בחיים אחרי פרק זמן כזה, ברודוס מדובר בסה"כ על אי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בסופו של דבר הצעירים והזקנים מגיעים להסכמה :-P.

כך גם לגבי רודוס - מתאים לסדר גודל של 5 ימים, וזה גם מה שציינתי (יום בעיר רודוס, יומיים טיולים, יום בפארק המים, יום בסימי ויומיים שמתבזבזים בטיסות).

ממליץ לך להמנע מנסיעה לבד, אבל נסיעה עצמאית עם חברים היא רעיון מצויין. שני הבנים הגדולים שלי עשו זאת ונהנו מכל רגע.

לגבי לפלנד - הרושם שלי, כשר הכנתי את הטיו לפינלנד, היה שמתאימה בעקר לטיולי חורף. בכל מקרה - בגלל המרחקים העצומים והזמן המוגבל ויתרתי עליה בטיול הקיץ. אבל כבחור צעיר - סע לצלם את הפיניות :wink:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא לבד לחלוטין, יש טיול שחרור מתוכנן עם חבר טוב מהצבא, טסים לגרמניה, שוכרים רכב, נורבוגרינג, מפעלים ומוזיאונים בתחום הרכב והתעופה, נופים. בקיצור טיול בכיף ולמצוא חבר שחולק איתך שריטות משותפות, זה לא קורה הרבה :)

ויש טיול שמתוכנן ביולי (וכנראה אתייעץ עליו כאן) למיורקה.

לפלנד זה בחורף כמובן, תציץ בגליץ אם מעניין אותך במה מדובר.

• תוכן חדש...