Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברים ,

שכחתי לציין מגיעה גם תודה לתומר שעזר לי בעיקר עם ה איטום של הדלתות.

לגבי ה סאב , אתם לא מבינים עד כמה ה JBL מפתיע לטובה , אני לא יגזים ויגיד שהוא בחלט יכל להיות אפילו טוב יותר מ ה W7.

מוזמנים לשמוע ולהחליט בעצמכם :)

לגבי כמה עולה , למה הכוונה ? רכיבים התקנה מה בדיוק ?

2017 Type R

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק בחרת מתקין מהשורה הראשונה.

אני גם ממתין לסיום ההתקנה שלי אצל מר' ג'וניור היקר.

אחלה התקנה ואחלה של רכיבים מעניין אותי מאוד לשמוע את הסט הקדמי שלך.

תתחדש ותהנה.

עומר.

פורסם

לגבי המגבר ישראל ג'וניור הוא היבואן של GZ בארץ אתה מוזמן לפנות אליו.

לגבי הסאב הוא נרכש מחבר שבכלל לא תכנן למכור אותו , יצא לי לשמוע אותו במקרה בתיבה פתוחה ומשם הדרך הייתה דיי קצרה :)

2017 Type R

פורסם

תתחדש, אחלה רכב, רכיבים מעולים והתקנה יפה.

כמה שאלות:

1. איך השחלת את החיווט של הרמקולים בדלתות? האם יש תמונה איפה נכנס החיווט לתוך הדלת?

2. איך חיברת את הפרוססור לקונקטור של ההמערכת?

3. דרך איפה השחלת את הכבל מתח לתוך התא מנוע מתוך הרכב?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תודה.

1 - יש מקום בגומיה עד כמה שזכור לי , במידת הצורך רוכל לצלם לך.

2 - הפרוססור בעל יציאות היי פאוור ומתחבר ליציאות של הרמקולים.

3 - יש מקום איפה שבדגם הידני נמצאת דוושת הקלאץ (יותר נכון איפה שהיא מתחברת).

2017 Type R

פורסם

למזלי הגעתי כבר כמעט בסיום ההתקנה וחייב לציין שההתקנה נראתה מאוד מאוד מקצועית ויפה,אפשר להגיד שכל החיווט הועבר כך כאילו זה "מהחברה":lol: כמובן כמו שרק ג'וניור יודע לעשות.תיהנה מהמערכת ומהרכב היפה שלך

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

תגיד איך פירקת את המושבים האחוריים??

לא מצאתי דרך להוציא אותם אצלי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תתחדש ותהנה ג'קה. הייתי בשלבים הסופיים של ההתקנה ובהחלט התקנה נקייה מאוד מסודרת ויפה.

עם תצטרך עוד עזרה בכיוונים אעזור בשמחה . (-:

פורסם

נראית התקנה מקצועית מאוד, תתחדש.

אם אפשר שאלה: איך חוברה יחידת העץ שעליה יושבים המגברים לגב המושבים? האם הכבלים לא הפריעו?

תודה.

פורסם

ג'קה - לא יצא לי כמעט בכלל להכנס לפורום בזמן האחרון.

תתחדש - התקנה רהוטה ויפה, רכב נהדר ואכן - פלטפורמה נהדרת לחובבי סטריאו לרכב.

לגבי הסאב - אם אני מבין נכון זה סדרת הGTI - אם כן - מדובר בסאב וופרים מצויינים עם סאונד, אופי באס פשוט ממכר.

יצא לי לשמוע פעם דאבל 15 כאלה על מגבר קראון "עאלק JBL" והם נתנו סאונד של מועדון\הופעה חיה - באס אגרסיבי, נקי מדוייק - פשוט תענוג.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה , הסאב הוא אכן מסדרת ה GTI הדגם החדש יותר MK2.

בהחלט סאב מאוד נעים אבל מאוד חזק ובועט שצריך :)

לפלטה מחוברים סוג של זוויות כאלה שפשוט נשענות על הדפנות כדי שהפלטה לא תיפול , מצד שני יש את המושבים.

למעשה הפלטה לא באמת מחוברת למשהו ואפשר פשוט להוציא אותה בלי לעשות כלום (חוץ מלנתק את החיווט כמובן)

2017 Type R

• תוכן חדש...