Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מישו אולי יכול לעזור לי בתצלום של איך מחוברים נכון צינורות מים לקולר של הגיר בדגם של הרכב הזה חוששני שעשו קומבינה בחיבורים ולכן מתחמם לי השמן גיר כל הזמן

הקולר לא אפקטיבי

אני צריך לדעת מאיפו ולאיפו הצינורות מחוברים או הולכים ואיך עוברים דרך הקולר

מדובר על אאודי A3 מודל 06 מנוע FSI 2.0

אוטומט

הקולר אצלי הוא יחידה עגולה כזאת עם שני יציאות לצינורות מים אשר ממוקמת על הגיר

עריכה אחרונה על ידי sinjin
פורסם
zdwniqmtmmod.png

תודה על התרשים אך האם ידוע לאן מתחברת היציאה השניה אני גם ראיתי תרשימים דומים פעם זה מחובר ליציאה ראשונה ופעם לשניה ויש תרשים שהקולר בכלל מחובר לצינור התחתון של קיר האש (כלומר המים עוברים דרכו הלאה)

פורסם (נערך)
imt2krzm2ijd.png התרשים הראשון היה רשום RETURN זה אומר שהמים יוצאים מהקולר לכיוון הרדיאטור חימום זה תרשים FEED מה שאומר שהמים כנראה מגיעים מהצינור העליון של הרדיאטור בכל מקרה זה נראה מסובך לגמרי אולי עדיף לך לפנות למוסך רון שמכיר את הרכבים האלה וידע עם עשו קומבינה עריכה אחרונה על ידי lior134
פורסם
imt2krzm2ijd.png התרשים הראשון היה רשום RETURN זה אומר שהמים יוצאים מהקולר לכיוון הרדיאטור חימום זה תרשים FEED מה שאומר שהמים כנראה מגיעים מהצינור העליון של הרדיאטור בכל מקרה זה נראה מסובך לגמרי אולי עדיף לך לפנות למוסך רון שמכיר את הרכבים האלה וידע עם עשו קומבינה

הבנתי אנסה לבדוק עם רון

תודה לך

• תוכן חדש...