Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בצרפתיה התקינה שלי הרכב התחמם בדרך לאילת בדיוק בבאר שבע!

אין דבר כזה, אם המנוע התחמם אז משהו לא תקין. יש הרבה סיבות חוץ מנוזל קירור למה מנוע יכול להתחמם. באיזה רכב מדובר בדיוק ואיזו שנה?

אם מד חום המנוע היה טיפה מעל האמצע במאמץ זה עדיין לא נקרא להתחמם. תפרט קצת מה קרה אם תוכל.

פורסם

בכל רכב עם מערכת קירור תקינה בעליה ארוכה במהירות גבוהה טמפ' מנוע יכולה לעלות עד איזור 105 - 110 מעלות ביום חם.

זה מצב תקין לגמרי.

רכב עם רדיאטור חצי סתום, קולר גיר חצי סתום, אימפלר של משאבת מים קצת אכול יכול לשמור על טמפ' תקינה בעיר ובמישור אבל לא בעליות ארוכות - איפה שנדרשת תקינות 100% של מערכת קירור.

פורסם

היה רק בזמנים ההם.

רוב המכוניות בעלות מנוע אחורי שהיו נפוצות מאד כאן בשנות ה 60' וה 70' - קונטסה, פיאט 600 ו 850, סימקה 1000, רנו דופין וקאטר שבו - היו מתקשות מאד לעלות ביום חם לירושלים, גם כשהכל היה תקין בהן.

היו יוצאים מוקדם בבוקר, עוצרים כמה פעמים בדרך ועם הרבה מזל מגיעים לבסוף לירושלים.

את העליות של סדום אף אחת מהן לא היתה מסוגלת לעלות, אז פשוט לא היו נוסעים לאילת עם המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היה לנו גם מגנום שהתחמם סדרתית בעליות.

במוסך לא מצאו שום תקלה אם כי הבעיה חזרה על עצמה פעם אחרי פעם.

כשבסוף נשברנו ומכרנו אותו, בבדיקה עם הקונה עלה שהטורבו לא תקין.

פורסם
היה רק בזמנים ההם.

רוב המכוניות בעלות מנוע אחורי שהיו נפוצות מאד כאן בשנות ה 60' וה 70' - קונטסה, פיאט 600 ו 850, סימקה 1000, רנו דופין וקאטר שבו - היו מתקשות מאד לעלות ביום חם לירושלים, גם כשהכל היה תקין בהן.

היו יוצאים מוקדם בבוקר, עוצרים כמה פעמים בדרך ועם הרבה מזל מגיעים לבסוף לירושלים.

את העליות של סדום אף אחת מהן לא היתה מסוגלת לעלות, אז פשוט לא היו נוסעים לאילת עם המכונית.

מעניין האם סיטרואן דה-שבו, דיאן, ויזה 2 צילינדר ו GS - ים גם סבלו מהבעיה הזו או לא?

פורסם
היה רק בזמנים ההם.

הנסיון שלי היה אי שם ב-83' או 84', ניסיתי לעלות עם NSU(פרינץ') 1000, שנת יצור 70'. ידעתי שאסור לי לאמץ את המנוע, כך שהתנהלתי לי על כ-40 קמ"ש ביחד עם מס' משאיות ואוטובוסים עד שבר לי גואל בדמות גרריסט חביב.

הנ"ל סמן לי לעצור בצד, הסביר לי שהוא עולה לי-ם כך שאינו דורש ממני כל תשלום. העלה את הרכב על המגלשיים וכך הגעתי בשלום(אגב, מהירותו היתה כ-60 קמ"ש).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מעניין האם סיטרואן דה-שבו, דיאן, ויזה 2 צילינדר ו GS - ים גם סבלו מהבעיה הזו או לא?

בוודאי שלא, הן היו מקוררות אוויר.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בקרוב יסיימו את הרחבת הכביש, יהיו בו פחות סיבובים ויותר נתיבים.

סופסוף גם מכוניות עם מנוע מתחת ל 250 כ"ס יוכלו לקחת תנופה מאיזור לטרון ולעלות.

איזה מזל אפילו עם 170 הסוסים שלי אני מוריד הילוך או שניים!

לדיג'יי שי.

הרכב שלך לא תקין.

גם לי יש צרפתיה, וגם אם אני אעלה את סדום ערד פעמיים ברצף בפול גז - המחוג של החום יעלה בקו אחד וזהו.

אם אתה מהמרכז - כנס למוסך גבע, ה-מומחים לצרפתיות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...