Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c3 2003-2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה מעונינת ברכב,

ראתה כמה מודעות של הרכב הנל ביד שתיים, רכבים שנראים שמורים תאמת,

הייתי רוצה לדעת בכללי איך הרכב הזה מבחינה של אמינות,

היא מעוניינת רק באוטומט,

ומה יש לבדוק לפני הקניה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

ה-C3 מהשנים האלו די זהה מכאנית ל-206.

מבחינת אוטומט - שים לב שיש כמה דגמים. יש את הדגם האוטומטי הרגיל, שהוא די סביר למעט המחלות הידועות של גיר ה-AL4 מאותם שנים. ויש את הדגם האוטומטי עם גיר רובוטי, שהוא אללה ירחמו.

אבל באמת שאם אתה שואל על הרכב ובעצם שואל רק על האמינות שלו - זה לא הרכב בשבילך. לא בגלל שהוא ממש לא אמין ברמה שמקיזה את דמך, אלא בגלל שזה רכב שהוא קצת יותר רגיש ממאזדה דמיו או טויוטה יאריס מאותם שנים. ואז כל תקלה קטנה שתגיע (והיא תגיע, בוודאות) אתה תתבאס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיקרון הרכב הוא לחברה ככה שעדיף משהו שלא יעשה לה צרות, לי יש hgt ככה שאני מוכן נפשית לצרות

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אתה מודע לזה שאתה מחפש רכב ישן כן?

כל רכב ישן יעשה "צרות" במידה כזו או אחרת. אם תמצא רכב שמור ומטופל אז הסיכוי לתקלות קטן, אם לא תחפש אחת במצב טוב אז תאכל יותר מרורים.

בסה"כ הרכב כן אמין אבל יותר רגיש להזנחה או לחומרים לא איכותיים מאשר המתחרות היפניות/ קוראניות.

במקומך, הייתי מחפש גם וגם וגם (לא מתביית על דגם ספציפי, אני יוצא מנקדות הנחה שלחברה שלך לא באמת אכפת במה לנהוג, העיקר שיהיה אמין ויעשה את העבודה) אלא מחפש את הרכב במצב הכי טוב שתוכל למצוא.

פורסם (נערך)

יש לי C3 1.4 ידני משנת 2005. נרכש ב-2007 מלובינסקי טרייד עם 24000 ק"מ. קילומטרז' כיום 90000.

בתקופת האחריות הוחלף אינז'קטור תקול.

לפני שנה הוחלפה משאבת דלק עקב סדק בצינור (הדגם החדש של המשאבה המקורית משופר והיציאה מחוזקת).

בולמים אחוריים הוחלפו לאחרונה.

פרט לכך רק טיפולי תחזוקה (אחת לשנה).

בניגוד לסטיגמה של רכבי פיז'ו סיטרואן, לא נתקלתי בבעיות חשמל. קראתי בפורומים בחו"ל שיש לפעמים תקלות בתגבור החשמלי של ההגה.

רכב נוח ומרווח לקטגוריה שלו. התחזוקה אינה יקרה.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • תוכן חדש...