Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^

אפרופו אקלים של של אירופה, אני לא אשכח את הפעם הראשונה שלי בחו"ל.

הייתי בברצלונה, ופשוט נפעמתי לראות איך כל הרכבים שם נראים.

אין שם כמות גדולה מידי של רכבים ישנים (לפחות באזור שבו הייתי), אבל כל הרכבים הישנים שראיתי, פשוט הבריקו ונצצו.

מדהים איך אקלים אירופאי יכול לשמור על צבע הרכב.

וכן, כנראה שהדבר גם עוזר למצב המכני של הרכבים.

בנוסף, אני משום מה גם מניח שבהרבה מקומות באירופה, יידעו לטפל טוב יותר ברכבים האלו.

בנוסף, אכן אחוז מכריע ביותר ממה שראיתי, אלו רכבים ידניים עם מנועי דיזל.

הבדלי תרבות תהומיים כנראה ממה שרגילים אצלנו.

אני לא אתפלא אם ישראל נמצאת במקום הראשון, או באחד המקומות הראשונים,

בכמות הרכבים האוטומטיים ביחס לכמות האוכלוסיה :)

פורסם

לגבי הגיר האוטומאטי, אתה מאה אחוז צודק, אנחנו דומים מאוד לאמריקאים בקטע הזה. אמנם לא עשיתי מחקר מעמיק אבל לדעתי יש המון נהגים צעירים שאין לה מושג איך לנהוג בידני ולפי הרישיון גם אסור להם. בפעמים שיצא לי לבקר באירופה רוב המכוניות שם הן ידניות.

פורסם (נערך)

ולכן זה לא מפתיע ש VAG נפלו עם הDSG שלהם ומנועי הבנזין. הם לא כיוונו לשוק הזה ובטח זה עבר פחות בדיקות. השוק האירופאי גדול בהרבה וברובו בדגמים שאינם כוללים את הרכיבים הנ"ל. השוק הישראלי לעומתו הוא ממש זניח. סתם איזה חור באמצע המדבר.

לכן גם כתבי הרכב האירופאיים בכלל לא היו מודעים לבעיות שמתוארות פה בפורומים (בתגובה לאיזה פוסט שראיתי) . מבחינתם הגולף רכב אמין ביותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לאור הדרישות שלך מדוע שלא תקנה סופרמיני? אם בא לך דגם של פולקסווגן יש לך את פולו, במידה ולא יש אפשרויות נוספות.

אגב לאור הנסועה הנמוכה שלך, לא נראה לי שכדאי שתיתן משקל יתר לצריכת דלק.

• תוכן חדש...