Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי דייטסו שרייד קלאסיק, נפח מנוע 1500 אוטומט. לאחרונה כשאני נסעתי בו הרגתי שפתאום הסלד ממש עלה. פעם הייתי נוסע על +-80 קמ"ש והרכב היה בערך על סלד של אלפיים, היום הסלד עלה ל2500, וכך גם כשאני על 9- הרכב נושק ל 3000 סלד! דבר שלא היה ברכב לפני זה, תחילה הרגשתי כאילו הרכב ללא מכניס הילוך, הלכתי למוסך ששם הבחור, קצת ניכל אותי ואמר שיש נזילה מהגיר וכל מיני שטויות והערים עליי במחיר גבוהה ולא פתר כלום. בנוסף יש תחושה כאילו כוח ההאצה של הרכב הלך לאיבוד והחום מנוע לא מצליח לטפס לערכי הנורמל כשאני בנהיגה, רק כשאני עומד החום מנוע עולה ונשאר בערכים שהוא צריך. מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה? וכמה יעלה לי לתקן אותה? ואיזה מוסך באיזור הדרום לא יעבוד עליי וסתם יתקע לי מחירים ולא יטפל בכלום? תודה רבה

פורסם

אם החום מנוע יורד בזמן נסיעה זה יכול לגרום לכך שהגיר לא מפעיל נעילת מומנט בהילוך האחרון. זה מה שגורם לסל״ד בשיוט להיות גבוהה ממה שאתה רגיל.

יש להתחיל מטיפול (החלפה) של התרמוסטט.

הכנופיה תשמח לסייע, צור קשר עם חבר כנופיה הקרוב לביתך

יום טוב גם לך

פורסם

תלחץ על "איפה הקאץ'" בחתימה של יגאל.

מצד ימין יש לך את הרשימה של כל פרחחי הכנופיה.

תלחץ על זה שהכי קרוב אליך ותשלח לו הודעה.

ההנאה מובטחת :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

*הערה

אם המנוע ברכב דומה למנוע של אפלאוז תשימו לב איך אתם מרכיבים את הטרמוסטט, יש סימון שצריך להיות לכיוון הקיר אש (פיזית ניתן להניח אותו בכל מצב) ורק במצב הזה הוא יעבוד תקין.

• תוכן חדש...