Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואין לי ברכב AUX או BT הזמנתי את המוצר הבא.

מישהו התנסה בפיתרון אחר? ( כאשר המערכת מובנת ולא ניתן להחליף )

פורסם

היה לי כזה,איכות לא משהו בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ברור, זה כי בשבוע האחרון הוא העלה 3 סרטונים פרסומיים לכאורה (במבט שני נראה כסיקור בלבד והבאת נרשמים/לייקים) למוצרים שונים/דומים. הנוכחי, זה ו-זה.

חוץ מזה, הוא גם משתמש בתווים שאסורים ע"פ חוקי הפורום בכותרת.

אם היה רוצה מענה אמיתי לשאלתו, היה פותח את השרשור בתת פורום אודיו והיו מכווינים אותו למוצר כמו YATOUR או אפשרות אחרת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
ברור, זה כי בשבוע האחרון הוא העלה 3 סרטונים פרסומיים לכאורה (במבט שני נראה כסיקור בלבד והבאת נרשמים/לייקים) למוצרים שונים/דומים. הנוכחי, זה ו-זה.

חוץ מזה, הוא גם משתמש בתווים שאסורים ע"פ חוקי הפורום בכותרת.

אם היה רוצה מענה אמיתי לשאלתו, היה פותח את השרשור בתת פורום אודיו והיו מכווינים אותו למוצר כמו YATOUR או אפשרות אחרת.

מצויין שבדקת את הפרופיל שלי, אם תסתכל קצת יותר אחורה תראה שהתעניינתי לרכוש רכב, לאחרונה אני מזמין מוצרים שימושיים לרכב שלי, ובנוסף מלצמם סרטונים עליהם.

שלושת הסרטונים שפורסמו קשורים לפורום ונועדו לתרום חזרה.

תווים אסורים? מדובר בתיוג על מנת לתת כותרת עיניינית כמה שיותר.

אני לא מבין מדוע כל השליליות הזאת, מה שבטוח שאת המוצר הבא שאקבל גם אפרסם כאן.

פורסם

א' - רשמתי לכאורה. וזה שאתה גם במקביל מחפש כעת רכב (וגם לפני שנתיים) לא מעיד על עיסוקך.

ב' - רשמתי שבמבט שני, מדובר בסקירות ולא חנות. איני בטוח אם זה מסתדר עם חוקי הפורום.

ג' - אני לא מוצא את הקשר בין דיבורית/משדר FM לתת פורום דיטיילינג וטיפוח הרכב.

ד' - קו אנכי, קרא שוב את חוקי הפורום.

ה' - השליליות נובעת מכל הנ"ל ונסיון עבר עם פוסטים דומים. כולנו תחת אותם חוקים פה בפורום.

ו' - אז תחליט, זה פרסום או לא? יצרת וידאו שסוקר מוצר - אחלה! אבל ההודעה מכילה גם שאלה לגבי אלטרנטיבות כאילו שזו מטרת השרשור.

פורסם
אז אתה מחפש מוצר אלטרנטיבי ? או שאתה מחפש הרשמה לערוץ היוטוב שלך ?

אני שמח שבחרת להשתתף בדיון על משדר רדיו לרכב ופתרונות חלופיים למי שאין AUX במערכת מובנית.

תשתדל להתייחס למהות הדיון, אחרת זה נראה כאילו סתם פרסמת הודעה כי היית משועמם, ואני בטוח שזאת לא הייתה הכוונה שלך.

פורסם

לדעתי עדיף לקנות רדיו דיסק זול וזהו.

כול המוצרים הללו לא שווים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני שמח שבחרת להשתתף בדיון על משדר רדיו לרכב ופתרונות חלופיים למי שאין AUX במערכת מובנית.

תשתדל להתייחס למהות הדיון, אחרת זה נראה כאילו סתם פרסמת הודעה כי היית משועמם, ואני בטוח שזאת לא הייתה הכוונה שלך.

עכשיו מנסה לתפוס מילות מפתח לגוגל?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לדעתי עדיף לקנות רדיו דיסק זול וזהו.

כול המוצרים הללו לא שווים.

שמתי לב באזור שאני גר בו יש המון תחנות פיראטיות בשפה הערבית, ולכן כמעט כל תדר תפוס והוא משתלט על המשדר שקניתי.

מבחינה תפעולית המכשיר הקטן הזה עושה את העבודה - הבעיה זאת הסביבה.

זה קצת בעייתי להתקין רדיו דיסק זול ברכב עם מערכת מובנת כמו טויוטה יאריס.

פורסם

שום דבר לא בעייתי בתקציב הנכון.

ואם חלופות למערכת המובנת מעניינות אותך, באפשרותך לפתוח שרשור הולם בתת פורום אודיו (או לבצע שם חיפוש במידה וכבר עלו כאלו בעבר).

פורסם

יש משדרי FM שמתחבר אליהם USB.

יש משדרי FM שמתחבים ל AUX בטלפון או לנגן דרך כבל AUX.

יש משדרי FM שמתחברים דרך BT לטלפון.

יש עשרות דרכים לבצע את זה. כל פתרון המשלב גלי רדיו יהיה זול אך בעל איכות שמע ירודה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...