Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע הזמן להחליף את ה-Continental Premium Contact 2.

השאלה היא האם לקנות את הקונטיננטל שוב או להחליף למשהו אחר למשל:

GoodYear EfficientGrip

או

Pirelli P1 Cinturato

או משהו אחר מומלץ.

אודה להמלצות..

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אם הקונטי סיפקו אותך, הייתי ממשיך איתו. המחיר שלו אפילו סביר למדי (350-400 ש"ח).

יחד עם זאת, מציע לבדוק אם יש צמיגיות שמוכרות כבר את הקונטי פרימיום 5 שמהווה התקדמות על פני ה-2.

שני הצמיגים האחרים הם מעט יותר ירוקים במהותם (בניגוד לקונטי הנ"ל שבקטגוריית הטורינג)

ומהדור החדש יותר שמותאם ל-EU Label.

כמוהם יש נוספים שעולים תכופות בשרשורים העוסקים בצמיגים.

פורסם

בוקר טוב,

תרשה לי גם להציע את ה-Toyo CF2,

צמיג המצטיין באחיזה מעולה ברטוב, חסכון בדלק, נוחות ואורך חיים גבוה.

באתר טייר קלאב תוכל להזמין אותו בעלות של 364 ש"ח לצמיג כולל הכל.

בנוסף, על רביעיית צמיגים תקבל Dream Card בשווי 200 שקלים מתנה.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני.

פורסם

היי בוקר טוב,

אני ירון מITIRE.CO.IL קניית צמיגים באינטרנט.

אנחנו היבואנים של צמיגי GOODYEAR ושאר מותגי הבת שלהם.

ניתן באתר להזמין צמיגים בצורה מהירה ובטוחה והכי חשוב בלי טרטורים ואפילו מהסלולר,לקבוע את זמן ומקום ההתקנה ורק להגיע ולהתקין.

במידה הנוכחית טווח במחירים אצנו בין 450 ש"ח ל EFFICIENT GRIP PERFORMANCE H RATED או 480 לאותו דגם ב קוד מהירות V כולל התקנה כולל איזון החלפת שסתום ומע"מ,יש הנחה של עוד 3% לחברי הפורום שנרשמים או רשומים כחברים באתר.

תודה

*לצמיגים דירוג הכי גבוה מבין מה שמציעים לך כאן + התחייבות לתאריך חדש.

פורסם

הערה משעשעת לנציג itire - רגע של עברית - באתרכם כתוב, תחת שאלות נפוצות:

"בITIRE מתחייבים לצמיגי גודייר בני מינימום שנה".

לדעתי התכוונתם לכתוב מקסימום, כלומר עד שנה... בצורה הנוכחית אתם מבטיחים צמיג בן יותר משנה. לא מי יודע מה אטרקטיבי...

בכל אופן כל הכבוד על האופציה החשובה לברר תאריך הצמיג! עכשיו נשאר שהחבר'ה בטיירקלאב ירימו גם הם את הכפפה.

פורסם
הערה משעשעת לנציג itire - רגע של עברית - באתרכם כתוב, תחת שאלות נפוצות:

"בITIRE מתחייבים לצמיגי גודייר בני מינימום שנה".

לדעתי התכוונתם לכתוב מקסימום, כלומר עד שנה... בצורה הנוכחית אתם מבטיחים צמיג בן יותר משנה. לא מי יודע מה אטרקטיבי...

בכל אופן כל הכבוד על האופציה החשובה לברר תאריך הצמיג! עכשיו נשאר שהחבר'ה בטיירקלאב ירימו גם הם את הכפפה.

חחח צודק!

סודר העניין

פורסם

תודה על התגובות.

אני כנראה אלך (שוב) על ה-Continental PremiumContact 2 אצל צמיגי אנטון כיוון שאני די מרוצה מהם ולא נראה לי שיש סיבה לשלם 100+ ש"ח יותר לצמיג על צמיגים באותה הרמה במקרה הטוב.

פורסם

בסוף בחרתי את ה-Michelin Energy Saver+ בעיקר בגלל שתאריך הייצור שלהם היה מאוד "טרי" - חודשיים.

השיפור הוא עצום, מרגישים את השקט, הנוחות או אולי הרכות שיש לצמיגים והאחיזה העדיפה אבל זה כמובן מושווה לצמיגי קונטיננטל בני 4.

המחיר לצמיג יצא 400 ש"ח.

תודה למי שעזר.

• תוכן חדש...