Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון (אוטומט) עד 20000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם,

אני מחפש רכב אוטומט ראשון למשפחה צעירה.

אני עכשיו נהג חדש (בן 24) ולפי מה שהבנתי לא כדאי להוציא על רכב ראשון יותר מדי, ולכן למרות שבעיקרון אנחנו יכולים להוציא עליו יותר אנחנו יותר בכיוון להתחיל מרכב זול (ואשמח גם לשמוע את עצתכם בעניין)..

הרכב ככל הנראה לפחות בתקופה הקרובה ישמש בעיקר לנסיעות מזדמנות בסופי שבוע ומדי פעם גם נסיעות עירוניות - כל זה כמובן מתוך הנחה שעליו אני הולך להתחיל לצבור את ניסיון הנהיגה שלי.

מה שחשוב לנו זה קודם כל אמינות - רכב שיחזיק מעמד ויצטרך לראות כמה שפחות מוסך.

עלויות אחזקה כמה שיותר נמוכות - הרכב ככל הנראה לא הולך לטחון קילומטראז' אז שלפחות האחזקה הסטטית שלו לא תהיה יקרה מדי.

רכב בטיחותי - כיאה לרכב המשמש משפחה.

כדאי שיהיה תא מטען מספיק מרווח בשביל עגלת ילד - כרגע אין לנו צורך, אבל אני מניח שכדאי לקחת את השיקול הזה בחשבון.

בנוסף אשמח לשמוע אם יש רכבים מומלצים שניתן לקנות מליסינג או משהו דומה שאפשר לסמוך עליהם איכשהו..

בתודה מראש, דביר.

• תוכן חדש...