Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

אני מבקש לקנות הונדה סיוויק 5 דלתות 2008

מצורף טופס בדיקת הרכב שנערך לפני כחודש

ישנם הערות שהמוכר הגדיר אותם ככסת"ח של מכון הבדיקה בסעיפים: מנוע והעברת כוח.

לא אני הזמנתי את הבדיקה אלה המוכר שעשה טרייד אין.

אני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה לאחר תיקון הליקויים במתלים והרפידות.

אודה לתשובות בנוגע לכסת"ח,

ידוע לי שהרכב עם גיר רובוטי ולחוסר הנוחות היחסית אני מוכן.

תודה, יורם

Test.pdf

פורסם

לרכב 2008 בדיקה טובה,אין משהו חריג,אם גם בבדיקה שלך יהיה זהה,תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה,

האם ההערות בסעיפים מנוע והעברת כוח הם משהו סטנדרטי שמכוני הבדיקה מעירים או שזה תלוי בדיקה?

פורסם (נערך)

סעיף הרעשים מופיע בכול בדיקה,זה כסת"ח.

לגבי נקישות לרוב רושמים ככסתח,שמת לב למשהו חריג?

להונדה גיר פלנטרי ולא רובוטי.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה התכוונתי להשהייה.

אם אתה מרגיש אבל לא בטוח,אפשר לקפוץ למוסך הונדה על מנת שיבדקו.

פורסם

אני מהצפון,לכן תמתין שאנשי המרכז יעזרו לך.

פורסם

סורי,השלג של הבוקר בילבל אותי,לסאדן יש פלנטרי ל5 רובוטי והשהיה זה מה מאפיין גיר רובוטי.

פורסם

לדברי המוכר שהיא חברת טרייד אין

בעל הרכב, כשרצה לקנות רכב חדש מול הרכב המדובר קיבל שובר מהחברה לבצע בדיקה על מנת שידעו מה מצב הרכב ולתמכר את ערכו.

פורסם
לדברי המוכר שהיא חברת טרייד אין

בעל הרכב, כשרצה לקנות רכב חדש מול הרכב המדובר קיבל שובר מהחברה לבצע בדיקה על מנת שידעו מה מצב הרכב ולתמכר את ערכו.

גם בלי קשר סמוי בין המוכר למכון הבדיקה , כאשר בדיקה מוזמנת ע"י בעל הרכב - היא מיועדת להראות שרכב המוכר תקין , ואין בעיה למכון הבדיקה ליפיף את הבדיקה היות ובעל הרכב לעולם לא יתבע את המכון ( הקונה כן ירצה אולי לתבוע אבל הוא לא יכול כי לא הוא הזמין את הבדיקה )

חוץ מזה שיש שם 2 צמיגים + רפידות ברקס וגיר שצריך בדיקה (ההשהייה בגיר לא נשמעת כמו כס"תח ) .

• תוכן חדש...