Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש כמה סדרות של מגברים של לאנזר כמו ויבה היירטג' וויברנט.

מה ההבדלים בינהם?

הינה לינקים לדגמים שאני מתעניין:

היירטג' 1200watt:

http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=617&lead_id=&look=

ויבה 1200watt:

http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=550&lead_id=&look=

ויברנט 1400watt:

http://www.rechtman.co.il/def.asp?cat=23&menufactor=LANZAR# השמאלי.\

מי מהם נחשב לטוב ביותר ואיזה סדרה אמינה ביותר.

תודה רבה לכולם.

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם
שלום.

יש כמה סדרות של מגברים של לאנזר כמו ויבה היירטג' וויברנט.

מה ההבדלים בינהם?

הינה לינקים לדגמים שאני מתעניין:

היירטג' 1200watt:

http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=617&lead_id=&look=

ויבה 1200watt:

http://www.lanzar.co.il/details.asp?id=550&lead_id=&look=

ויברנט 1400watt:

http://www.rechtman.co.il/def.asp?cat=23&menufactor=LANZAR# השמאלי.\

מי מהם נחשב לטוב ביותר ואיזה סדרה אמינה ביותר.

תודה רבה לכולם.

הסדרות שהולכות עכשיו אצל LANZAR זה:

Viberant

Vibe

OPTI Drive

Heritage

Heritage.gif

OPTI%20Drive.gif

Vibe.gif

Viberant.gif

הייתי מדרג אותם כך:

OPTI Drive הרמה הכי גבוהה.

Vibe שלל רב של דגמים.

Viberant כמו Vibe אבל הדגש יותר על עיצוב.

Heritage סדרה חדשה. אין הרבה דגמים והעיצוב פשוט למדי, אם לפעמים פשטות זה יפה.

אם תשאל אותי על מה הייתי הולך. הייתי בוחר בויברנט 1400W. גם בגלל המחיר, הם לא מגזימים כמו בורקס, וגם זה מגבר חזק מאוד. שמעתי אותו. מעולה ל2 סאבים, סאב עם זוג רמקולים חזקים.

גם הויב הוא מעולה אבל אני חושב יקר יותר.

כול זה דעה שלי, מפה שיקול שלך.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

לדעתי ולפי דבריו של המומחה מספר 1 ב TEAM LANZAR שמייצג את החברה ב IASCA:

1. אופטי

2. וייב

3. הריטג'

4. וייברנט

אני משער שתרצו גיבוי מציטוט שלו, אבל תצטרכו לסמוך עלי בנושא :)

וסתם כמה סיבות מדוע, גם מבלי "לשמוע" אותו:

1. סדרת האופטי היא ישנה, והיתה בין הראשונות להוכיח שיש מוצרים שהם UNDER RATED,

ולא סתם UNDER RATED הם פשוט הצהירו על נתון מסויים גם בתעודת הלידה של המוצר,

והסתבר כי המגברים למשל מפיקים הספקים גם בסדר גודל של כפול מהמוצהר.

שלבו את זה עם אחוז עיוותים נמוך יחסית = הסדרה מספר אחת שלהם.

2. וייב פנתה לקהל המוגבל כלכלית - אך מחפש את התמורה הכי קרובה לדולר, וזה מה שקיבל.

משלם מעט - מקבל הרבה.

לא כל הדגמים הוציאו הספקים מוצהרים, אך בהחלט קרובים וכאלו שכן הוציאו (כדוגמת ה 1200D)

3. וייברנט, הסדרה הכי פחות מוצלחת, סדרת תקציב נמוך לחלוטין עם שילוב של הצהרות מוגזמות

ואי עמידה בנתונים, אך גם כאן - לא בכל המוצרים.

כמו כן הנדסת אנוש זולה = הרבה החזרות למפעל.

4. הסדרה הכי חדשה, פונה גם למוגבלים תקציבית, עומדים בהספקים פחות או יותר בצורה סבירה,

ועדיין לא קיבלה תווית של מוצלחת יותר או פחות.

וסתם למעוניינים:

ה 1200D בשנת 2001 בערך (לא לתפוס אותי במילה) היה להם פגם בייצור, ורוב המגברים

שיצאו באותה סדרה מקוללת חזרו למפעל מפוייחים.

כל הלקוחות פוצו במסגרת האחריות.

גל

פורסם

במילים אחרות גל מה שאתה אומר זה שויבה היא הסדרה הכי טובה שלהם, אני לא מכליל את אופטי כי קצת יותר קשה להשיג אותה בארץ, אבל אתה אומר שויבה היא המוצלחת מיבניהם?!?!

פורסם

גל, אם אתה מרשה לי לצטט את POKO.

"סתם , לשם דוגמה קלילה , הנה כמה בדיקות הספקים מהמגזין Autohifi הגרמני :

Lanzar Opti 500x2 מוצהר כ 500WRMS לכל ערוץ , 330W במדידה

Dragster DA604 מוצהר כ 60WRMS לכל ערוץ , 48W במדידה

ויש עוד המון המון דוגמאות גם חיוביות וגם שליליות על הרבה חברות.

"

איך הגעת למסקנה שהOPTIDRIVE הוא UNDERRATED ?

הספקים כפולים מהמוצהר ?!

לגבי הסידרה של הVIBE. אמרת נכון כשטענת שאינם קולעים להצהרות.

אך לפי הערכתי ..הערכתי בלבד..הקשר בין ההספק שלהם, לבין ההצהרות שלהם..הוא מיקרי בלבד..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז אתם אומרים שהסדרות לא עומדות בהספקים המוצהרים שלהם.

אבל מה הכי עדיף מבין שלושת אלה:

ויבה 1200watt

ויברנט 1400watt

היירטג1200watt

?

פורסם
גל, אם אתה מרשה לי לצטט את POKO.

"סתם , לשם דוגמה קלילה , הנה כמה בדיקות הספקים מהמגזין Autohifi הגרמני :

Lanzar Opti 500x2 מוצהר כ 500WRMS לכל ערוץ , 330W במדידה

Dragster DA604 מוצהר כ 60WRMS לכל ערוץ , 48W במדידה

ויש עוד המון המון דוגמאות גם חיוביות וגם שליליות על הרבה חברות.

"

איך הגעת למסקנה שהOPTIDRIVE הוא UNDERRATED ?

הספקים כפולים מהמוצהר ?!

לגבי הסידרה של הVIBE. אמרת נכון כשטענת שאינם קולעים להצהרות.

אך לפי הערכתי ..הערכתי בלבד..הקשר בין ההספק שלהם, לבין ההצהרות שלהם..הוא מיקרי בלבד..

שי - אתה יכול לצוטט את פוקו כמה שבא לך, אבל זה לא אומר כלום או סותר כלום ממה שאמרתי.

ובגלל שאתה כזה "עורך דין" וחייב ציטוטים מהאינטרנט כי רק זה "ירגיע" אותך ובצורה מוזרה ביותר

יגרום לך להאמין שזה נכון, אז הרשיתי לעצמי לצוטט כמה מהאנשים הקצת יותר מבינים/מנוסים

גם ב TEAM LANZAR וגם כאלו שלקחו מקומות ראשונים במדינתם:

נתחיל ב 500.2 שפוקו כ"כ מכיר:

it's a kick azz amp. very solid, very underrated.

let me give you the real specs though...

2x250@4ohm

2x490@2ohm

1x980@4ohm bridged

these are the actual rms @ 13.8v figures, anyhting else on the net is bs. if it's any thing like my 200.2, it should give you in the area of 1500+w at 2ohms bridged(however, you won't be able to run it this way because you have a pair of dual 4's)...it may go into protect at high volumes on music though.

--------------------

Elemental Designs

Opti 200.2 + SX18 = 150+db!!!!

2004 MECA M1 World Finalist - 2nd Place - 150.7

2004 MECA M1/MR1/DB1 IL State Record Holder/Champion

2003 MECA M2/DB1/MR2 IL State record Holder/Champion

והנה ביקורת על ה 100.4 שלהם

וקצת על ה 2000

If you haven't read the test results you should you will be impressed.They said It was one of the most efficient amps they have tested.Output power@1%THD,1kHz,14.4 volts @4ohms 770 watts,@2ohms 1118 watts,@1ohm 1687 watts,@0.5ohms 1962 watts.Output power@1%THD,1khz,12.5volts @4ohms 673 watts,@2ohms 988 watts,@1ohm 1406 watts,@0.5ohms 1635 watts.I know all of you lanzar haters won't care what it tested at,because your gonna put Lanzar down no matter what.But you gotta admit that its a bad a** amp for the price.You can strap two of them together and get 4,000 watts

eek.gif .

--------------------

TEAM AFTERSHOCK AUDIO

TEAM LANZAR USA

96 chevy suburban

2 12" Lanzar Optidrive Subs

1 lanzar Opti 200.2 amp,3 farad cap

גם מדובר על כך שה 2000 יעיל בכ-80%

עכשיו, לא התכוונתי שכל האופטי הם עם הצהרות נמוכות, אבל רובם כן, אז אל תשחק על זה

שלא התנסחתי טוב

ורק בגלל שאתה חולה על ציטטות אינטרנט, לא אומר שהדברים נכונים, מבוססים כשם ששלי לא

רק שאני יודע את זה, אבל אתה עדיין לא הבנת את זה

זו פעם אחרונה שאני מבזבז את הזמן שלי למצוא לך ציטטות, כך שאם התשובה שלי לא מספקת אותך

תחפש אתה את הציטטות האלו - כי יש רבות באינטרנט

גל

פורסם

גל, עם כל הכבוד לבחור הנחמד שכותב "BAD AZZ" בצורה מאוד מדליקה, מי קבע שהוא מבין ?

מה ההשכלה שלו ? ואיזו בדיקת מעבדה הביאה לו את הנתונים הללו ?

לגבי הציטוט של פוקו, תתיחס לעיקר.. העיקר שמדובר פה בבדיקת מעבדה. ולא בעובדה שפוקו כתב את ההודעה ..

לגבי המבחן של ה100.4, מקובל עלי .. (לא ראיתי איפה בדיוק כתוב שהנתונים הם -כפולים-, אבל שיהיה .. הצהרות נמוכות מהמוצהר.

ד"א, הצהרות 50X4@4OHM, 90X4@2OHM

מדידות, 70X4@4OHM, 100X4@2OHM..

במקרה המדובר.. גם אם CALIFORNIA BOOM , תכתוב על המגבר שלה 30X4, גם פה היא תיחשב לחברה שמשווקת מגברי UNDERRATED ? :|

הצהרות מצחיקות, וביצועים דלים, לא הופכים את החברה לכזו שעומדת בהצהרותייה ..

"אוהב ציטוטים, עורך דין", תחדד את דברייך, אני אוהב שאנשים קולעים למציאות .. ולא נותנים רושם כל שהו שניתן לרכוש ב1000 שח, מגבר עם הצהרות של 125 וואט ל4 יציאות ..

אז בוא נסכם את הנושא :) העובדה שמגבר אחד או שניים, מתוך כל המגברים של לאנזר, אכן מוכיחים את עצמם..

(ואנו בכלל מדברים על הרמות הגבוהות, ורחוקים ממחירים עממיים)

לא הופכים את לאנזר לחברה בעלת אמינות גבוהה במיוחד....

"חולה על ציטוט באינטרנט", כשאני מביא מבחן מעבדה = הדברים נכונים, זה לא ציטוט של איזה BAD AZZ..

"זה הפעם האחרונה שאני מבזבז את הזמן שלי" , אם אין לך זמן להוכיח את דברייך, יותר פשוט .. אל תטען אותם בצורה כזאת בוטה .. זה היה יכול לפגוע בצורה משמעותית ברכישתו של הבחור.

עריכה, רק בשביל להוכיח שדיברי הבחור מאוד מאוד מפוקפקים.

הוא טוען שהנתונים האמיתיים הם, 2X250@4OHM

2X490@2 OHM

וכל שאר הנתונים שנמצא באינטרנט, הם .. BULLSHIT.

אם אתה רוצה להוכיח לעצמך משהו קטן.. תעשה חיפוש קטן בבחינות מעבדה.. תחפש מגבר אחד ויחיד בעולם.. (לא יותר מזה...)

שבאמת יכול לעמוד ביחס שכזה של מדידות. הספק של 250, לעומת הספק של -כימעט- כפול. 490..

זה ידוע לכל ילד, שאין מגבר כזה... מוזר ... דווקא אצל לאנזר תימצא האבידה ? ואין אפילו מבחן מעבדה שיעיד על כך ?

אני במקומך הייתי בוחר פעמיים את הבחורים שאני מצטט, במיוחד שהקשר בין ההצהרות שלהם, למציאות ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גל איזה מאלה היית ממליץ לי?

אבל מה הכי עדיף מבין שלושת אלה:

ויבה 1200watt

ויברנט 1400watt

היירטג1200watt

?

שי אם אתה יכול תן את המלתך גם בבקשה, תודה לכל מי שעוזר ושיעזור.

פורסם
גל, עם כל הכבוד לבחור הנחמד שכותב "BAD AZZ" בצורה מאוד מדליקה, מי קבע שהוא מבין ?

מה ההשכלה שלו ? ואיזו בדיקת מעבדה הביאה לו את הנתונים הללו ?

לגבי הציטוט של פוקו, תתיחס לעיקר.. העיקר שמדובר פה בבדיקת מעבדה. ולא בעובדה שפוקו כתב את ההודעה ..

לגבי המבחן של ה100.4, מקובל עלי .. (לא ראיתי איפה בדיוק כתוב שהנתונים הם -כפולים-, אבל שיהיה .. הצהרות נמוכות מהמוצהר.

ד"א, הצהרות 50X4@4OHM, 90X4@2OHM

מדידות, 70X4@4OHM, 100X4@2OHM..

במקרה המדובר.. גם אם CALIFORNIA BOOM , תכתוב על המגבר שלה 30X4, גם פה היא תיחשב לחברה שמשווקת מגברי UNDERRATED ? :|

הצהרות מצחיקות, וביצועים דלים, לא הופכים את החברה לכזו שעומדת בהצהרותייה ..

"אוהב ציטוטים, עורך דין", תחדד את דברייך, אני אוהב שאנשים קולעים למציאות .. ולא נותנים רושם כל שהו שניתן לרכוש ב1000 שח, מגבר עם הצהרות של 125 וואט ל4 יציאות ..

אז בוא נסכם את הנושא :) העובדה שמגבר אחד או שניים, מתוך כל המגברים של לאנזר, אכן מוכיחים את עצמם..

(ואנו בכלל מדברים על הרמות הגבוהות, ורחוקים ממחירים עממיים)

לא הופכים את לאנזר לחברה בעלת אמינות גבוהה במיוחד....

"חולה על ציטוט באינטרנט", כשאני מביא מבחן מעבדה = הדברים נכונים, זה לא ציטוט של איזה BAD AZZ..

"זה הפעם האחרונה שאני מבזבז את הזמן שלי" , אם אין לך זמן להוכיח את דברייך, יותר פשוט .. אל תטען אותם בצורה כזאת בוטה .. זה היה יכול לפגוע בצורה משמעותית ברכישתו של הבחור.

מה ההשכלה שלו?... אולי תגיד לי מה ההשכלה שלך, ואיך היא קשורה? :roll:

זה שפוקו אמר, זה לא הופך את זה לנכון.

הבחור שכתב בצורה מדליקה עובד עבור לנזר, וכך גם השני.

הסדרה אופטי איננה גבוהה ידידי, הרי בחו"ל זו סדרת תקציב ככל האחרים, ונשארה עממית.

לא - אני לא יסכם :) את הנושא שאחד או שניים מהמגברים הללו הם UNDER RATED כי מדובר

בהרבה יותר משניים, אבל אני לא יצוטט לך עוד "אנשים חכמים" בשביל להוכיח לך את זה.

אתה, סתם לא אוהב את לנזר, וכבר אמרת את זה בעבר, ועצם העובדה שאינך אוהב את המוצר,

לא הופך אותי אוטומטית לשפוט שלך שיביא לך הוכחות כי לנזר הם סבירים או מה שזה לא יהיה...

אם היית רוצה הוכחות, היית מוצא את הדברים שהבאתי לבד, ועוד רבים כמוהם, אבל אתה לא תתאמץ בשביל מה שלא מעניין אותך...

אתה - לא הבאת מבחני מעבדה אלא פשוט רשמת שפוקו אמר על מבחן מעבדה = הוכחה?!

ממש לא...

לא טענתי כלום בצורה בוטה - פשוט רשמתי את הנתונים הידועים על כל סדרה של לנזר.

אנחנו לא מסכמים כלום, כי את זה יעשה כותב ההודעה, ואני לא בא להוכיח לך כלום, כי אין לי מה להוכיח...

אני לא נציג של לנזר ולא כלום - יש לי מגבר שלהם ותו לא.

הדבר היחידי שיש לי להדגיש לך מכל הקשקושים שלי כאן זה:

לא כל צטטה מהאינטרנט הופכת את האמרה לעובדתית.

גל

פורסם

למי איכפת מה ההשכלה שלי ? אני יכול לעבוד בזבל, זה לא משנה את העובדה שמבחן מעבדה אמור לקבוע את התוצאות, וכן, גם עובד בזבל אמור לדעת לצטט מבחן מעבדה.

לגבי פוקו, למה אתה כל כך להוט בזה שפוקו שקרן ? אם פוקו היה אומר שהוא בעצמו מדד, אולי היתי מפקפק..

אבל בסך הכל מדובר פה בציטוט של מבחן מעבדה..

ומה, הבחור שנתן את ההספקים המופרזים הללו, עובד אצל לאנזר ?

(איזו הפתעה ..) וגם השני ?! אני בכלל בשוק..

אומנם , אני "סתם" לא אוהב את לאנזר, משום שלאנזר, משווקת מוצרים לקהל היעד האופטימי.

ומבחינתי זאת רמאות לשמה, וזאת דעתי בנושא.

תתפלא , אני אכן מתאמץ בשביל מה שמעניין אותי, כפי שסיפרתי בעבר.. ערכתי השוואה דיי טובה בנוגע למגבר אחד מסדרת הVIBE.. ופשוט נדהמתי לגלות שלא דובים ולא יער.. אם המגבר ההוא נותן חצי מההצהרות שלו , אני אגיד תודה. אז הנושא כניראה כן מעניין אותי :)

כמובן שלא הבאתי מבחן מעבדה, משום שאני מסתמך על הידע של פוקו בנושא "קריאה"..

אתה רומז שפוקו שקרן והינו "ממציא" בדיקות מעבדה של מגזינים ?

לא טענת כלום בצורה בוטה ? טענת שלמצחיקים האלה שנתנו את הנתונים - יש קשר למציאות.

ציטוט:"אפילו הספקים כפולים מהמוצהרים ..." :|

אתה אומר לי, שלא כל צטטה מהאינטרנט, היא עובדתית ?

אז אני אגיד לך, כל אימא תגיד שהבן שלה .. הכי יפה .. להסתמך על העובדים של לאנזר ?!!?

כן , זאת אינדקציה מדוייקת ואמינה !

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
למי איכפת מה ההשכלה שלי ? אני יכול לעבוד בזבל, זה לא משנה את העובדה שמבחן מעבדה אמור לקבוע את התוצאות, וכן, גם עובד בזבל אמור לדעת לצטט מבחן מעבדה.

לגבי פוקו, למה אתה כל כך להוט בזה שפוקו שקרן ? אם פוקו היה אומר שהוא בעצמו מדד, אולי היתי מפקפק..

אבל בסך הכל מדובר פה בציטוט של מבחן מעבדה..

ומה, הבחור שנתן את ההספקים המופרזים הללו, עובד אצל לאנזר ?

(איזו הפתעה ..) וגם השני ?! אני בכלל בשוק..

אומנם , אני "סתם" לא אוהב את לאנזר, משום שלאנזר, משווקת מוצרים לקהל היעד האופטימי.

ומבחינתי זאת רמאות לשמה, וזאת דעתי בנושא.

תתפלא , אני אכן מתאמץ בשביל מה שמעניין אותי, כפי שסיפרתי בעבר.. ערכתי השוואה דיי טובה בנוגע למגבר אחד מסדרת הVIBE.. ופשוט נדהמתי לגלות שלא דובים ולא יער.. אם המגבר ההוא נותן חצי מההצהרות שלו , אני אגיד תודה. אז הנושא כניראה כן מעניין אותי :)

כמובן שלא הבאתי מבחן מעבדה, משום שאני מסתמך על הידע של פוקו בנושא "קריאה"..

אתה רומז שפוקו שקרן והינו "ממציא" בדיקות מעבדה של מגזינים ?

לא טענת כלום בצורה בוטה ? טענת שלמצחיקים האלה שנתנו את הנתונים - יש קשר למציאות.

ציטוט:"אפילו הספקים כפולים מהמוצהרים ..." :|

אתה אומר לי, שלא כל צטטה מהאינטרנט, היא עובדתית ?

אז אני אגיד לך, כל אימא תגיד שהבן שלה .. הכי יפה .. להסתמך על העובדים של לאנזר ?!!?

כן , זאת אינדקציה מדוייקת ואמינה !

אמממםםם - אחלה.

הבעת את דעתך - אני את שלי.

פורסם

MIKMIK בוקר טוב לך!!! אתה יודע שלא כול מה שכתוב במגזינים של אודיו לרכב בהכרך נכון...הידעת?

המגזינים מכורים ולוקחים דמיי חסות על פירסום או איי פירסום או ביקורת של מוצרים...שם לא יושבים אנשים כמונו שאיכפת להם רק הקונה אלה אנשים שהדבר שמעניין אותם זה כסף!

פורסם

תודה על האינפורמציה אדי,

אני במקומך היתי קורא שנית למה התייחסתי, אולי זה היה מונע ממך מלהגיב מלכתחילה :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
תודה על האינפורמציה אדי,

אני במקומך היתי קורא שנית למה התייחסתי, אולי זה היה מונע ממך מלהגיב מלכתחילה :)

אני קראתי טוב מאוד ואתה באמת מדבר שטויות אתה מביא ציטט של פוקו שהוא קראה באיזה מגזין ובלה בלה בלה!!!

אתה לא מבין דבר במגזנים ואני כימעת בטוח שלא קראת אחד אפילו!

• תוכן חדש...