Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב פורד פוקוס 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מעוניין בפורס פוקוס החדשה,

ראיתי רכב מליסינג עם תאריך עלייה לכביש אוק' 11

90 אלף ק''מ

זה הקומפיוטסט מהחברה (כמובן שאם אני אוהב את הרכב אחרי שיביאו אז אני אעשה קומפיוטסט חדש בעיר)

השאלה שלי מה זה הנעת כוח? ומה תיקנו פה אם בכלל? תיבת ההילוכים היא אוטומטית. כדאי לקנות רכב עם תיקון כזה?

תודה מראש לעונים.

NuevoDocumento.jpg

עריכה אחרונה על ידי alexsajno
פורסם

נו בדיקה שלא אומרת הרבה מידי,כניראה יש בעיה עם הידית שלא עוברת טוב בין המצבים,אם הם מתקנים אין בעיה חריגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה עם זה "שטות" או לא. אני הולך להוציא על רכב כזה 65 אלף שקל. היה לי חבר שהיה לו בעיה בתיבת הילוכים ולא היה מעביר הילוך בזמן ובגלל זה מכר את האותו בכלום כסף. לא רוצה להידפק... אתה באמת מבין בזה? "כנראה" לא עוזר...

פורסם

לפי מה שרשום אין בעיה בתיבה עצמה אלא הבורר כניראה לא מעביר חלק לD או R לכן גם רשמו לבדוק בורר.

מעבר לזה אתה הרי תיסע על הרכב ותיראה בעצמך.

וחברה תתקן דבר כזה.

לגבי תיבת ההילוכים עצמה,חבר קנה ב2006 פורד פוקוס,פחות משנה התקלקלה תיבת הילוכים,שיפץ ב5 אלף ונסע עליה עוד 200 אלף בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...