Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כפי שרשום בכותרת, לניקוי ביתי וגם רצפות, מה מומלץ ומדוע שווה להשקיע עוד בעבור משהו מתקדם יותר למשל.

אשמח לדעת ולקבל חוות דעת של אנשים העושים שימוש בקיטורית הזאת לדוגמא.

תודה רבה מראש :)

פורסם

~

אמא שלי עשתה בזמנו סקר שוק נרחב בנושא (לא רק בארץ) והגיעה למסקנה שהמכשיר הזה מומלץ מאד. הלכנו לראות אותו בחנות ולהשוות לקיטורית סינית שהייתה אז ברשותנו - סה"כ טכנולוגיה דומה אבל באיכות בניה קצת יותר טובה, פלסטיק יותר עבה ועיצוב יותר נעים. לצערי לא השתכנענו שזה שווה את ההפרש במחיר (עלה אז כ-1600 ש"ח) ולכן לא קנינו, אבל אם זה נכנס בתקציב שלך זו אמורה להיות קניה טובה למדי.

מה שכן - את האביזרים מומלץ לקנות באיביי.

פורסם

תודה על התגובה.

אכן, זה נכנס לתקציב, אני יודע שהקיטורית והמחיר באופן כללי הוא סביב ה 1900-2000 שקלים לכן אין כל כך מנוס. העניין הוא שיש קיטוריות בעלות של 3,000 עם חימום מהיר בפי 2 ומיכל מים בנפח גדול יותר. אבל זה כבר לשימוש מאוד מאסיבי יחסית במטבח או במקומות מלוכלכים.

הבעיה העיקרית עם המוצרים של KARCHER שאין את זה בדיוק בכל חנות, יותר נכון באף מקום מלבד מספר מקומות באינטרנט.

האם מישהו מכיר מקום פיזי שמוכר את המוצרים הללו? חנות אמיתית באיזור נגיד מאשקלון עד ראשון לציון ( אחרת אזמין את זה מן הסתם לחסוך נסיעה מיותרת שכן, אנחנו מאוד מאוד מעוניינים במכשיר והעניין הוא רק לרכוש ולשמוע חוות דעת ).

פורסם

הזמנתי את המכשיר לאח של חברה שלי והוא לא התלהב ממנו כל כך אני אשאל אותו למה וארשום לך פה את חוות דעתו. כמו כן הזמנתי לו את המכשיר הנל מפה:

http://www.amazon.fr/gp/product/B00AEMEJUQ/ref=s9_simh_gw_p79_d0_i1?pf_rd_m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=19R8M7TQB4Z7M2C9M8RY&pf_rd_t=101&pf_rd_p=455673027&pf_rd_i=405320

תהנה :)

פורסם

אודה לך מאוד אם תוכל להגיד מה הפריע לו במכשיר או ממה הוא לא היה מרוצה בכדי שאדע האם דגמים אחרים מצפים על החוויה הלא הכי מושלמת שלו למשל.

פורסם

תודה על ההמלצות, ראיתי את ההזמנה דרך גרמניה... האמת שהייתי מזמין לעצמי ב 75 יורו + משלוח 63$ + מע"מ ומכס כנראה זה היה יוצא באיזור ה 800-900 כנראה אבל לך תדע אם תקבל מכשיר פגום או מת או חס וחלילה.

בסופו של דבר הזמנו דרך WALLA SHOPS היה מבצע עכשיו של 1490 ש"ח ונכון לעכשיו אזל המלאי לכן כנראה רכשנו את האחרונים שנשארו.

במקום 1900-2000 שתכננו יצא בסוף 1490 יבואן רשמי וכו'.

תודה לכולם :)

• תוכן חדש...