Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, שמי מקס בן 20 חייל בחובה.

היום נסעתי לחברה שלי ולא הספקתי להגיע לאוטובוס האחרון וחיכיתי למונית. שאלתי איזה נהג אחד אם הוא מקבל אשראי כי אין לי מזומן, הוא ענה שלא. אחרי כמה דקות הוא חזר עם בחורה ואמר שהוא נוסע לאותו כיוון אז הוא כבר יקפיץ אותי, אחרי כמה דקות נסיעה הוא נתקע בשטח הפרדה מבטון, הרכב היה חצי באוויר, בסוף הוא ירד. הזמנו אמבולנס ומשטרה, פינו אותי ואת הבחורה ושחררו את שנינו.

אני מרגיש בסדר בסה״כ, קצת כאבים בצוואר, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות הלאה, אם אפשר לתבוע, משהו. תודה

פורסם

היות שמדובר בתאונה עם נפגעים, על הנהג המעורב לפתוח תביעת גוף כנגד ביטוח החובה של הרכב בו נסעתם ולכלול אותך כנוסע ברכב. . כמובן שעליך להבדק ולהסתמך על תוצאות הבדיקות שבוצעו, במידה ויש פגיעה, יש על מה לתבוע, במידה והכל תקין - כמובן שאין על מה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ראשית תהיה מבסוט שנגמר כך, היה יכול להיות יותר גרוע.

לך להיבדק כדי לראות שהכל תקין אצלך שמור כל מסמך רפואי הקשור לטיפולים בך וכן הוצאות שהוצאת בקשר לכך

כיוון שאתה חייל בחובה תוכל לקבל כמה גימלים

וודא שאכן כללו אותך ברשימת הנוסעים ברכב כאשר ניתנה הודעה לחברת הביטוח של נהג המונית

ואם אם אם אז תדרוש פיצוי על נזקי הגוף שלך

אם אם אם לא תקבל אז תתבע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני בסה״כ בסדר, בדקו אותי בבית חולים ושחררו אותי לדרכי. מה שגם שעליתי בחינם על המונית, אז ממש לא נעים לי מהבן אדם. אז עדיף לא לתבוע? להמשיך כרגיל? זכרו שאני בסדר גמור, מרגיש עשר

פורסם

חייל בשירות חובה מקבל טיפול רפואי במסגרת הצבא ולכן ככלל לא זכאי לתשלומי ביטוח על חשבון הטיפולים. יחד עם זאת, אם נגרמה נכות כלשהיא, אתה רשאי לתבוע את משרד הבטחון ולדרוש הכרה כנכה צה"ל.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אפשר לתבוע או את משרד הבטחון או את חברת הביטוח של הרכב בו היית.

הנה לינק מסביר http://www.davidsaar.co.il/%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA/

אתה לא צריך להרגיש אי נעימות מנהג המונית הוא לא משלם את זה מכיסו!!

כמובן שמור על התיעוד של בית החולים למקרה שבעתיד יהיו השלכות בריאותיות כתוצאה מהתאונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...