Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע 1049 סמ"ק 70 כ"ס????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה רכב אפשר למצוא היום את המנוע הזה שהיה בפיאט 127 ספורט ובאוטוביאנקי האברט???

האם באונו היה קים המנוע הזה?

תודה מראש

פורסם

אז חשבתי שהוא מדבר בכלל על מנועים כאלה עם כוחות כאלה , שכחו מזה

אני קצת גזור , אני גזור גאה !! :smile: :smile:

מזל שלא נתתי כדוגמא את המנוע של

yamaha R-1

ים long time no

פורסם

מה הסיכויים שאני מוצא כזה מנוע וכמה הוא אמור לעלות?

אם לא המנוע הזה איזה מנוע אפשר עוד לשים בביאנקי Y10 שיהיה חסכוני ויסע סבבה? מנוע 1.1 של אונו איך הוא? והאם המנוע 1300 של האונו הישנה זהה למנוע 1300 של ה127 ספורט שיצאה אחרי ה 1049?

פורסם

אתה באמת חושב שמישהו ייתן לך טווח מחירים למנוע שאינו מיוצר כבר למעלה מ-20 שנה!!!

באוטוביאנקי Y10 - ניתן להרכיב מנוע 1 ליטר פייר (רצוי מ-Y10 אחרת) - והאוטו נוסע בצורה מספקת..

נ.ב. בטווח המחירים של כל הרכב (של האוטוביאנקי) - אני לא הייתי מנסה לשים מנוע יקר יתר על המידה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

Y10 FIRE - 999 סמ"ק

Y10 TOURING - 1050 סמ"ק אותו מנוע ששירת את הפיאט 127

Y10 TURBO - אותו מנוע כמו בטורינג רק עם טורבו ועם 85 כ"ס, ביצועים מצויינים הודות ליחס הספק\משקל של 110 כ"ס לטון

הטורבו נמכרה בארץ ב87 ו88

ב89 הטורבו הוחלפה בGTIE והדגם החדש לא הגיע ארצה

אני יודע על GTIE בצבע לבן שנמצאת בישראל

haters will hate

• תוכן חדש...