Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אבן קטנה במהירות מאוד גבוהה שניתזת מהצמיג של הרכב שלפניך יכולה לגרום לנזק גדול.

בעבר גם לי היה מקרה שנכנסתי לבור והתעקם לי ג'אנט סגסוגת, פניתי למע"צ והם נתנו לי מחצית מהסכום שעלה יישור הג'אנט. מה שכן, צריך לתעד כמה שיותר פרטים, שעת הפגיעה, המיקום המדוייק עם עדיפות לתמונות.

פורסם

גם למע"צ גם לקבלן מבצע יש ביטוחים

זה לא יוצא מהכיס שלהם

הסירו דאגה מליבכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם מפעילים את הביטוח שמשות צריך לשלם את ההשתתפות העצמונית?

לאורך השנים הייתי מבוטח במספר חברות, סוכנים וישירים, אצל כולם היה כתוב במפורש שהפעלת ביטוח השמשות לא גוררת השתתפות עצמית ולא נחשבת כתביעה.

פורסם

כבר התכוונתי לפתוח פוסט חדש, אבל אז נתקלתי בנושא הזה.

היום בנסיעה מנהלתית לכיוון קניון איילון מאם המושבות בפ"ת, עליתי על בור שהייתי בטוח כמעט שהצמיג יתפוצץ / יגרם איזשהו נזק.

איך לעזאזאל לא מתקנים כאלו דברים? בורות שבאמת אם לא מצליחים להתחמק מהם (במקרה שלי לא היה בכלל לאן להתחמק זה היה בדיוק צד שמאל של הנתיב) יכולים לגרום לנזקים גדולים מאד לרכב.

חוץ מה"בום" הגדול שהיה לא ראיתי נזק אחר, אבל זה ממש ממש לא נעים, כל הארוחה במסעדה חשבתי על הבום הזה :|

פורסם

אם זה מבחינתך בור רציני, אתה לא יודע מה הולך בבית שמש, הכבישים במצב קטסטרופה, לפעמים יש לך באמצע הכביש באמפר כשלא התכוונו שיהיה באמפר, והוא גם ברוחב של 60-70 ס"מ ולא לכל רוחב הכביש :roll:

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם מפעילים את הביטוח שמשות צריך לשלם את ההשתתפות העצמונית?

אתה רק שמשלם על הגומיה,למרות שיש רכבים שאין להם גומיה סביב השמשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...