Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,קצת רקע על הרכב.

מדובר על פולו קלאסיק שנת 2000 אוט' עם 120K ק'מ.

לפני 3 שנים שהרכב היה של אחותי היא עשתה לו טיפול אבל היא לא יודעת בידיוק מה היא עשתה,ככל הנראה רק החלפת שמן.

מאז הרכב לא עבר שום טיפול,היה ב115K.

איזה טיפול לדעתכם הרכב צריך?,חוץ מתיקון של חלפים אף פעם לא עשיתי טיפול של שמנים וכו'..

מה שכן,הרכב זולל המון דלק בנסיעה עירונית,משהו מוזר,וזולל הרבה אני מדבר על תדלוק של 50 שקל הרכב נוסע 30 ק''מ לכל היותר ואני עוד נדיב,חשוב לציין שמדובר על נסיעות ממש קצרות של בית-עבודה שמדובר פה על נסיעה של 2 ק''מ.(כנראה בגלל זה מבחינת יחס של ק''מ/ליטר זה אוכל הרבה)

איזה טיפול כדאי לעשות?,פילטר אוויר,שמן,פאלגים,דלק,או שלא כל זה נחוץ?,דעתכם?

פורסם

היי,אני גר בדרום ככה שלהגיע למרכז בשביל טיפול זה לא אקטואלי מבחינתי..(זמן,דלק,לחתום חופש בעבודה)

הרכב טופל רק שנתגלו בו ליקווים,כמו החלפת צמיגים,רפידות בלמים,דיסקיות,וכו'..טיפול של שמנים,פילטר אווויר/דלק עוד לא יצא לי לעשות אף פעם.

לא בא לי סתם ללכת למוסך כי אני לא מבין בזה,והמוסכניק עוד יגיד לי שאני צריך לעשות טיפול של 1000 שקל בטעות..

אפשר להיות יותר ספציפיים לגבי הטיפול התקופתי?,ואם אפשר המלצה על מישהו באזור הדרום(אופקים,נתיבות,ב''ש)שיעשה לי את הטיפול.

פורסם

אם אין לך מושג מה החליפו בכלל באוטו אז אתה צריך יישור קו:

1. פלאגים

2. שמן מנוע

3. פילטר שמן

4. פילטר דלק

5. פילטר אויר

6. נוזל קירור

7. נוזל בלמים

ברגע שתיישר קו ( הטיפול הזה יהיה קצת יקר ) כל הטיפולים הבאים יהיו הרבה יותר זולים ולפחות תדע שהאוטו פיקס.

פורסם

היי, ברשותי פולו 97 האצ׳בק ממליץ לך בחום על כל מה שרואי אמר עם דגש על פילטר אוויר ושמן מקוריים, כמו כן גם על החלפה לנוזל g11 יעודי לרכב אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי זה 12 כי ה11 לא קיים אבל תבדוק הזכרון שלי לא משהו וגם העליתי פה בפורם מדריך להחלפת נוזל הקרור תעשה חיפוש, כמו כן שמן מנוע איכותי 10-40 ואתה מסודר.. חוץ מהפלגים נוזל הבלמים והפילטר דלק כי הוא לא כל כך נגיש (נמצא מתחת לטנק הדלק) את כל השאר את יכול לעשות בעצמך לפי דעתי לא צריך יותר מידי ניסיון, תראה קצת יוטיוב תקרא בפורמים גם של חו״ל ואתה תסתדר, אתה יכול לפנות אליי אם יש לך איזו שאלה כי לפי מה שידוע לי הרכבים די דומים..

פורסם

אם הרכב עשה רק 5K בשלוש שנים ובנוסף לא החלפת שמן, לדעתי צריך לעשות אינפוזיה לרכב בכדי להוריד את כל

הפיח שהצטבר בפנים. בנוסף, בדלל שהחלפת שמן רק לפני שלוש שנים ואני מנחש שזה לא שמן באיכות גבוהה אז צריך לשלול בוצה במנוע.

בקיצור, בכיף יש לך טיפול של מעל 1000 ש"ח.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות שלכם חברים.

אז ככה,יש לי חבר טוב שיש לו חבר מוסכניק שהיה עובד במוסך מורשה של הונדה,סגרנו שאני אביא לו חלקים והוא יעשה לי את העבודה.

החלקים שקניתי.

שמן PRESTONE 3.75 ליטר

פילטר אוויר

פילטר דלק

פילטר שמן

4 פלאגים.

200 ש''ח.

סגרתי איתו על עבודה של 200 גם,השמן מנוע שיצא מהרכב באמת היה ממש שחור וראו שלא עשו טיפול לרכב כמה שנים.

בסופו של דבר רק הפילטר אוויר שהבאתי לו לא היה מתאים לרכב,צריך ללכת לחנות שקניתי ממנה ולהחליף רק את החלק הזה.

אחרי הטיפול האוטו יותר שקט,מרגיש יותר נח ומהיר גם.

פורסם

אחרי שלא החליפו שמן באותו הזה 3 שנים אני הייתי מחילף את השמן שמת אחרי 500 ק"מ בערך. ("סוג של פלאשינג").

ולהבא תקנה לרכב שמן יותר איכותי. שמן של PRESTONE למייטב זכרוני גם לא עומד בתקן של VAG.

בחיים על תחסוך על שמן איכותי. אני הייתי שם גם תוסף של BG K44.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...