Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאץ' מחליק ביונדאי i20 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
יש המלצה למקום?

הקטע הוא שהרכב באחריות

לי ניראה שהרכב שלך בסדר והקלאץ' לא מחליק, צריך לבדוק זאת.

אם אתה רוצה בכל זאת המלצה- לי יש יונדאי I20 אוטומטית 2009 בטיפול האחרון הגעתי לאחר המלצות ל"רמי שירותי רכב" מומחה ליונדאי (לא מורשה יבואן) ברחוב תושיה 4 בתל אביב (אני מקרית גת).

הגעתי אליו ולא הצטערתי לרגע- בחור מקצועי, אמין, פדנט עם המון סבלנות, משתמש בחלקים מקוריים (הוא קונה הכל מיונדאי שופ, הם באותו הרחוב)

ומסביר הכל בסבלנות ואדיבות.

ממליץ בחום- 03-5614645, 050-5412236.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

כן,להגיע לנקודת חיכוך ולתת טיפה גז. אם למדת נהיגה על דיזל, הדיזל מפעיל יותר ממומנט בסלד נמוך יותר, לכן קל יותר לנזק איתו בעלייה

:crazyeyesVRUM VRUM

פורסם
אז אתם אומרים קודם להגיד לנקודת חיכוך ואז לתת טיפה גז?

כי פעם שהייתי עושה את זה האוטו היה נכבה, ודרך הגב מורי הנהיגה(לפחות שלי) הוא מלמד להתחיל נסיעה רק עם קלאצ ורק אחרי שהכנסתי הילוך לתת גז אבל באוטו כמו שלי עם מנוע קטן(1.2) בשיטה הזאת הרכב פשוט נכבה ברוב המקרים.

אני לא חושב שרכב ידני בן שנה אמור להיכבות כאשר משחררים קלאץ, באמת כדאי שתילך למומחה יונדאי שהמליצו לך עליו ותבקש ממנו בדיקה ותראה לו איך אתה נוהג ומה קורה לרכב.

פורסם
אני לא חושב שרכב ידני בן שנה אמור להיכבות כאשר משחררים קלאץ

בכל רכב תקין חיבור מהיר מידי (יחסית למומנט המנוע בסרק) של הקלאץ' יביא לכיבוי מנוע.

זה לא תקלה, זה פיסיקה.

יום טוב גם לך

פורסם

זה ברור, אבל זה לא אמור לקרות כשמשחררים את הקלאז בצורה נורמאלית וזה מה שחשבתי שהוא עשה, ייתכן והוא ממש זורק את הקלאז והאוטו נכבה.

פורסם
לי ניראה שהרכב שלך בסדר והקלאץ' לא מחליק, צריך לבדוק זאת.

אם אתה רוצה בכל זאת המלצה- לי יש יונדאי I20 אוטומטית 2009 בטיפול האחרון הגעתי לאחר המלצות ל"רמי שירותי רכב" מומחה ליונדאי (לא מורשה יבואן) ברחוב תושיה 4 בתל אביב (אני מקרית גת).

הגעתי אליו ולא הצטערתי לרגע- בחור מקצועי, אמין, פדנט עם המון סבלנות, משתמש בחלקים מקוריים (הוא קונה הכל מיונדאי שופ, הם באותו הרחוב)

ומסביר הכל בסבלנות ואדיבות.

ממליץ בחום- 03-5614645, 050-5412236.

אני יודע שזה שקלאצ כי בטיפול האחרון(ספטמבר) ביקשתי מהמוסך המורשה לבדוק מה פשר הרעידות ולאחר בדיקה נאמר לי שהקלאצ ממש עוד מעט מת.

פורסם

אם ככה- גש לרמי, שיבדוק שוב ואם זה באמת קלאץ' אני מאמין שהמחיר יהיה הרבה יותר זול ממוסך מורשה יונדאי והעבודה לא פחות טובה.

תיגש אליו תבקש שיבדוק ויתן לך הצעת מחיר...ותעדכן אותנו. אין לך מה לדאוג- הוא משתמש בחלקים מקוריים שהוא קונה מיונדאי שופ,

לא חלקים מסוג נחות.

פורסם
כן, לחיצה ממושכת על דוושת המצמד בעמידה ברמזור גורמת לבלאי מיותר לקפיצים ולמייסב לחץ.

אפשר לדעת למה ועל אילו קפיצים מדובר?

אם מדובר על הקפיצים בתוך הקלאץ אז אני ממש לא מבין למה שיגרם להם בלאי.

האמת שגם אני לא מבין למה שיגרם בלאי למייסב לחץ (pressure plate נכון? לא נהוג להחליף אותה עם החלפת הקלאץ?)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אפשר לדעת למה ועל אילו קפיצים מדובר?

אם מדובר על הקפיצים בתוך הקלאץ אז אני ממש לא מבין למה שיגרם להם בלאי.

האמת שגם אני לא מבין למה שיגרם בלאי למייסב לחץ (pressure plate נכון? לא נהוג להחליף אותה עם החלפת הקלאץ?)

יש שני קפיצים,

1. של הדיסקת שיכוך.

2. של הטס לחץ.

אני שאלתי על הקפיצים של הטס לחץ, אגב בקלאץ קוני,שמש,כובע סיני איך שתרצה הקפיצים הם גם מנופים (בהונות)

יש קלאצ'ים שהם לא ביחד.

רועי

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...