Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני לומד במגמת מחשבים בכיתה י''א ובסיום השנה עליי להגיש אתר עם רעיון כלשהוא שבא ממני. מכיוון שאני חובב ספורט מוטורי וכל הקשור מסביב חשבתי שזה יהיה הנושא שלי.

לבנתיים, בשבוע - שבועיים הקרובים עליי להציג את הרעיון ולהסביר אותו מילולית.

חשבתי לבנתיים להקים אתר בסגנון של Stance Works (להלן קישור: http://www.stanceworks.com/) שבו יש אתר פתיחה שמסביר מבנה מכונית , מכלולים וכד' ואחר כך מעבר לגרליות ומן שקופיות שמסבירות מהו American Muscle, JDM, Fitment, Drag , Rally וכו' , שבו מסבירים מהו כל דבר, מאיפה התחיל ולבסוף גלריית תמונות של הקטגוריה שהוסברה (אם זה JDM, יהיה סילביות, הסיוויק המיטולוגית וכו')

רציתי לשאול מה דעתכם על הרעין והאם הוא נשמע טוב? או אם יש לכם רעיון אחר להציע שהוא טוב יותר? מעדיף שיעסוק בספורט המוטורי.

פורסם

למה לא משהו יותר קשור לארץ ישראל?

למשל, אתר שמתעסק בספורט המוטורי בישראל, עוד משנות ה80 טרם האיסור על ספורט מוטורי, דרך המירוצים הלא חוקיים שהיו פה לאחר האיסור, החוק החדש והמירוצים שהתקיימו מאז שהוא עבר, ואולי גם מדור שמוקדש לנהגי מירוץ ישראלים מפורסמים בארץ ובחו"ל, כמו למשל ארז ליבן, און יעקובסון, חנוך ניסני ובנו רוי שנורא מצליח בימים אלה בחו"ל, וכמובן לא לשכוח את אלון דאי שגם ממש מצליח בחו"ל. אגב, רוי ניסני ואלון דאי הם נהגים נורא מבטיחים ויש סיכוי שאחד מהם יהיה נהג הפורמולה 1 הישראלי הראשון (חנוך ניסני, אביו של רוי, היה נהג מבחן בקבוצת מינארדי בפורמולה 1, אבל לא התחרה למיטב ידיעתי).

אל תשכח את צוות פוינטר שמביא לנו המון כבוד במרוצי ראלי שונים בעולם, המון צוותים ישראלים שיצאו לפריז דקאר, ואני בטוח שיש עוד הרבה ששכחתי.

תחשוב על זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ממילא מה שרוצים זה לינקים, הרשמה, כמה תמונות וקצת מלל ואת התרשים בסוף.

תעשה על מה שהכי פשוט לך כתלות בזמן שיש לך לבנות אותו...

אצלנו כולם דחו ודחו ובסוף בנו משהו לא ממש מושקע.

אם אתה רוצה גם ללמוד על ההיסטוריה כמו שרודף הרוחות ציין תעשה על המוטוריקה בארץ.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם
ממילא מה שרוצים זה לינקים, הרשמה, כמה תמונות וקצת מלל ואת התרשים בסוף.

תעשה על מה שהכי פשוט לך כתלות בזמן שיש לך לבנות אותו...

בלי להוציא לך את הרוח מהמפרשים גם אני חושב כך,

בחר לך נושא מצומצם ומצה אותו בעזרת כל הטכניקות שאתה צריך להדגים למורה,

למשל "רכבים שיוצרו בארץ" זה נושא קל ותחום יחסית ואפשר אפילו לבחור רכב אחד "מיתולוגי" למשל סברה או סופה ולהשקיע רק בה.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...