Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין בחומרה של מחשבים, אשמח לקבל המלצה לחלקים עבור מחשב נייח.

דרישות:

עבודה עם סוליד וורקס

אופיס

לא משחק, מחשב נטו לשתי הדרישות וגלישה קצת באינטרנט. מעדיף לבנות משהו מותאם ופחות מחשב מדף.

תקציב-אין סכום מוגדר אבל מעדיף שיענה על הדרישות נטו אז אין טעם להתפרע ולקנות מחשב ב5000 שקל.

תודה!

Got To love It

פורסם

הכנתי לך הצעת מחיר מבלי להתפרע אבל מערכת מותאמת לעבודה עם SOLID WORKS ותוכנות CAD אחרות.

שלבתי כונן SSD למערכת הפעלה והתוכנות וכונן רגיל לפרוייקטים, כרטיס מותאם לSOLID.

ניתן להחליף לכרטיס מסך מותאם למשחקים ולחסוך כסף ועדיין להנות מיתרונות בתוכנות CAD אך לא כמו שיתן לך כרטיס ייעודי כמו שבהצעה.

benh.JPG

בברכה, :)

ארז

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תוסיף למפרט הזה אל-פסק והגעת לסביבות ה5K. אם עבדת עד עכשיו על ניידים ואתה גם צריך מסך, עוד אלפייה?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לא אתייחס כעת להערה על המסך כי בן לא רשם שצריך אביזרים אלא חלקים לנייח לכן לזה התייחסתי, אבל מאיפה הגיע האל פסק?! ולמה לקנות אל פסק ב1200 ש"ח??? למחשב נייח ביתי פשוט?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא חובה 1200 שקל, אפשר בפחות, אם כי בזולים יותר, עלות החלפת המצברים כ"כ גדולה ביחס לעלות הרכישה של המכשיר, עד שמעדיפים לקנות חדש. בטווח הארוך, זה מייקר את העסק בכל מקרה. כמו כן, תקן אותי אם אני טועה או שדברים השתנו, אבל יש הגיון בלהשקיע קצת יותר באל פסק שגם מוציא גל סינוס טהור, ומאפשר בעתיד להשתמש בספקי כח שדורשים זאת (אם תהיה סיבה). זה לא כאילו מדובר באלפי שקלים הבדל.

בהתייחסות לאל פסק בעלי קיבולת גבוהה יותר, למי ששווה לו מעבר להגנה, גם שתהיה אפשרות להמשיך לעבוד, כולל אינטרנט (אני חיברתי את הנתב), תוספת של עוד כמה מאות שקלים שווה את זה.

פות"ש נשמע לי אדם שהמחשב הנייח הזה יהיה עבורו כלי עבודה\לימודים ייעודי לפרוייקטים חשובים, ולכן ממליץ אל פסק בכל מקרה. טיבו, קיבולתו ועלותו - לשיקולו.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

ארז תודה!

אני לא רואה כרטיס מסך- לא חלק מאוד חשוב להרצת תוכנות קאד?

אין צורך במסך, יש לי שניים.

עד היום עבדתי על הנייח הקיים ולקחתי את הזמן בקצב שלו, הגיע הזמן שהמחשב יעמוד בקצב שלי.

עריכה אחרונה על ידי בן ה

Got To love It

פורסם

אגב למפרט הזה, עם ספק כוח Active PFC שנותן 400W אפשר להסתפק באל פסק של 650VA (שנדמה לי שזה הכי חלש שמוכרים היום) וזה יספיק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...