Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני החשיפה המלאה בתערוכת תאילנד בעוד כשבוע, מאזדה משחררת תמונות רשמיות ראשונות של ה-2 סדאן כדי לעורר את התיאבון שלנו. הפרטים הטכניים המלאים יתפרסמו יחד עם הצגת המכונית, אבל בינתיים ליקטנו לכם את המידע שהתפרסם עד כה.

תמונות ראשונות - מאזדה 2 סדאן.

%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-2-%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F-2015-5.jpg

%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-2-%D7%A1%D7%93%D7%90%D7%9F-2015-3.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אכן,משתלב טוב,ולא הדבר המוזר שיש עכשיו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איזה תאבון יש בדיוק במכונית כמו מאזדה 2 סדאן?

סתם רכב ליסינג/השכרה, בטוח יותר טוב מהאטראז' אבל זאת לא חוכמה. הדור הקודם היה נראה כמו מאזדה 2 האצ'בק שהדביקו לה תחת בולט מאחורה, לפחות זה נראה כמו בייבי מאזדה 3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למען האמת היא נראית מעולה. אני מניח שבלבן / כסוף ליסינג עם ג'אנטים ברזל וטאסות, ומדבקה של שקר כלשהו - זה ייראה פחות טוב אבל עדיין, אפשר להסתכל עליה בלי לפחד שתתחיל לך פזילה עקב כיעור כמו בדגם הנוכחי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מיום ליום רכבי ליסינג הופכים להיות נאים יותר למראית עיין.

עיצוב שממשיך את משפחת מאזדה אבל לא משהו מעבר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

משהו טוב עובר על מאזדה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היא ניראית טוב יותר מהקודמת, אבל החזית מזכירה לי את זה:

A_Colorful_Cartoon_Happy_Pigs_Face_Royalty_Free_Clipart_Picture_100705-004442-427053.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדיוק כשאני מכין את עצמי להקיא קצת בפה אני מופתע לטובה, שיפור אדיר מהקודמת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

איזה נראית מעולה ואיזה נעליים? נראית כמו חיקוי סיני של מאזדה 3. הגזימו קצת בכיווץ לדעתי. אולי תיראה יותר טוב במציאות, לא יודע.

פורסם

למה חיקוי סיני של מאזדה 3? זו אותה חברה וזה קו עיצובי (מוצלח, לדעתי) שהם נוקטים בו

אני אהבתי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

ככה זה נראה לי. היו צריכים להיות שינויים כלשהם בקווים לדעתי. פשוט מוזר לי לראות כל פעם רכב קטן וקטן. קח את אאודי לדוגמא או את BMW או אפילו מרצדס, כולן נראות בקו עיצוב אחיד אבל כל דגם יש לו את ההתאמה שלו לקו העיצוב. במאזדה פשוט נראה שלקחו את ה3 וכיווצו, לא יודע, לי זה פשוט נראה לא פרופורציונאלי כל כך. לא נראה טוב בעין.

• תוכן חדש...