Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום בשעה טובה רכשתי ניסאן אלמרה 2002 הרכב במצב מצוין אבל דורש ניקוי יסודי מבפנים.

אני מחפש מקום מומלץ באזור הצפון שמבצע חידוש פנים הרכב.

שמח לקבל המלצות.

תודה מראש

פורסם

מניסיון אישי שלי? רכשתי לפני מספר שנים גולף MK4 מדהימה.

גם אצלי במצב הפנימי היה דרוש ניקוי מקצועי.

מצאתי בחור מקצועי, ע"פ המלצות והכל. השארתי אצלו את הרכב ל 24 שעות.

הרכב חזר מדהים, ממש מהחברה.

אך, וזה אפילו אח! (כואב), במהלך הניקיון, הבד שתופס את התיקרה, "נפל"...

אחרי דין ודברים, נאלצתי אני לספוג את המחיר של גג חדש שהיה אז כפול מניקיון הרכב...

מה שאני מעוניין להעביר לך, הוא שתמצא את אותו בעל מקצוע מיומן, שיקח גם אחריות על "תקלות" כאלו ואחרות שיכולות להיווצר בעקבות ניקיונות עם כימיקלים כאלו ואחרים...

בהצלחה!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
שלום חברים,

היום בשעה טובה רכשתי ניסאן אלמרה 2002 הרכב במצב מצוין אבל דורש ניקוי יסודי מבפנים.

אני מחפש מקום מומלץ באזור הצפון שמבצע חידוש פנים הרכב.

שמח לקבל המלצות.

תודה מראש

מאיפה כבודו בארץ? וכמה כסף אתה מוכן לשים? תגדיר תקציב מסויים. כמו כן מה רמת התוצאה שאתה מעוניין לקבל, לרב איכות ורמת העבודה באה כנגזרת מהמחיר, ועבודה של 50 שקלים לדוגמא בתחנות הדלק לא יביאו לתוצאות נורמליות.

רק ככה נוכל להפנות אותך לאנשי המקצוע המתאימים.

פורסם
מניסיון אישי שלי? רכשתי לפני מספר שנים גולף MK4 מדהימה.

גם אצלי במצב הפנימי היה דרוש ניקוי מקצועי.

מצאתי בחור מקצועי, ע"פ המלצות והכל. השארתי אצלו את הרכב ל 24 שעות.

הרכב חזר מדהים, ממש מהחברה.

אך, וזה אפילו אח! (כואב), במהלך הניקיון, הבד שתופס את התיקרה, "נפל"...

אחרי דין ודברים, נאלצתי אני לספוג את המחיר של גג חדש שהיה אז כפול מניקיון הרכב...

מה שאני מעוניין להעביר לך, הוא שתמצא את אותו בעל מקצוע מיומן, שיקח גם אחריות על "תקלות" כאלו ואחרות שיכולות להיווצר בעקבות ניקיונות עם כימיקלים כאלו ואחרים...

בהצלחה!

לא כיף לשמוע.

במיוחד כשבסוף שבוע, אם לא יהיה גשום אני מתכנן להוריד אצלי בגג כמה כתמים.

גג נופל זה בכל רכב או שיש בד מסויים שבעייתי לניקוי.

יכול קרוות מצב שהגג יפול אחרי שנתיים בעקבות ניקוי שלו?

פורסם
מאיפה כבודו בארץ? וכמה כסף את

ה מוכן לשים? תגדיר תקציב מסויים. כמו כן מה רמת התוצאה שאתה מעוניין לקבל, לרב איכות ורמת העבודה באה כנגזרת מהמחיר, ועבודה של 50 שקלים לדוגמא בתחנות הדלק לא יביאו לתוצאות נורמליות.

רק ככה נוכל להפנות אותך לאנשי המקצוע המתאימים.

אני מאזור עכו לכן מעוניין לקבל המלצות על מקומות בצפון

פורסם (נערך)
לא כיף לשמוע.

במיוחד כשבסוף שבוע, אם לא יהיה גשום אני מתכנן להוריד אצלי בגג כמה כתמים.

גג נופל זה בכל רכב או שיש בד מסויים שבעייתי לניקוי.

יכול קרוות מצב שהגג יפול אחרי שנתיים בעקבות ניקוי שלו?

באלמרה הבד לא "ייפול", בגולף/פולו/פאביה/סקודה וכו' הבד יכול "ליפול". זה תלוי ברכב עצמו. בגולף MK4 שהיית לי הבד לא "נפל" גם אחרי ניקיון.

באלמרה הוא לא יכול "ליפול" בגלל סוג הבד.

אני דווקא ממליץ לנקות לבד, דגם האלמרה זה רכב נורא פשוט לפירוק והרכבה.

7 דק' וחיפוי התקרה מחוץ לרכב כך שניתן לעבוד עליו על שולחן מחוץ לתא הצפוף ברכב.

ספסל אחורי ומושבים קדמיים (בדגם 2002) מתפרקים בדקות ספורות. ( אין כריות אוויר, דבר שמפשט את המשימה).

כל הפלסטיקה יושבת על קליפסים נוחים לעבודה או יושבים בצורה כזו שצריך רק להזיז אותם ממקומם והם נשלפים. (לדוגמה, קונסולה מרכזית בדש בורד היכן שיש לך, כנראה, מגירה שבורה מעל למשולש החירום אם תמשוך את כל החלק כלפי פנים הרכב, הקונסולה תצא בקלילות יחד עם פתחי המזגן. ניתוק של קליפס המשולש מהמקום וניתן לשלוף את החלק כולו לשטיפה טובה מחוץ לרכב.)

התמונות המצורפות הן מדגם 2004 שמצויד בכריות אוויר ולכן זה מצריך ניתוק מצבר ולאחר מכן פירוק המושב וגם הפלאג של כריות האוויר קצת בעייתי.

בהצלחה

2013-10-09 16.20.14.jpg

2013-10-16 10.15.15.jpg

2013-10-11 17.53.36.jpg

עריכה אחרונה על ידי stillness6
  • תוכן חדש...