Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2015

עידו12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר של מאזדות חדשות זה הדבר הכי צפוי שיש -

בין 100 ל-105 אלף ש"ח לדגם אוטומטי בגרסת Active. בין 105 ל-110 אלף ש"ח לדגם אוטומטי בגרסת ה-Dynamic.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המחיר של מאזדות חדשות זה הדבר הכי צפוי שיש -

בין 100 ל-105 אלף ש"ח לדגם אוטומטי בגרסת Active. בין 105 ל-110 אלף ש"ח לדגם אוטומטי בגרסת ה-Dynamic.

זה מחיר שצריך לעלות מקסימום רכב משפחתי איכותי, לדוגמת ה3 החדשה או כל משפחתית אחרת. מי יקנה אוטו כזה ב100 ומשהו אלף שקל עם כל הכבוד לאיכות שלו ? הזויה המדינה הזו.

פורסם

זאת דעתך ואתה רשאי להחזיק בה, אני לא בא להצדיק את התמחורים של הרכב החדש בארץ. אבל עובדתית זה גם המחיר של טויוטה יאריס, סקודה פאביה, פורד פיאסטה, אופל קורסה או כל סופר מיני אוטומטית אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

6 הילוכים ידנית, 115 כ"ס ו-8.7 שניות למאה, נשמע מתכון נחמד לרכב זריז, מהנה וקליל, אבל זה בחו"ל ולא בארץ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

למה כמה עול סופר מיני אואומטית? גם מחירים כאלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה הקליאו כמה עולה?

הפולו כמה עולה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד יש סיכוי, במיוחד עם שינוי התפיסה שעבר הגיר הידני מאז התחיל יבוא הדור הקודם של ה-2, נקווה שישכילו להביא לארץ גרסה מוזלת וידנית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...