Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2015

עידו12345
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה אשמח לתת לך טלפון של מגדת עתידות טובה.

או שפשוט נחכה ונראה אילו גרסאות יגיעו בכלל לארץ והאם המחיר שלה יהיה תחרותי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כבר ידוע איזו גרסא (אחת בלבד) תגיע לארץ - 90 כ"ס. היא היחידה עם תיבה אוטומטית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

כאן בהודעה 5, אבל בכל מקרה:

http://www.cartube.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-2-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-2015-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9D

ממה שהם טוענים שם, שתגיע גרסא ישראלית (אין חדש תחת השמש) עם 107 כ"ס, משום מה (אולי שחס וחלילה לא יהיו באורווה פחות כ"ס מהדגם היוצא). מוזר.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכותרת והעדכון מהמשנה למנכ"ל בהמשך סותרים אחד את השני.

בכל אופן, להביא גרסה חלשה משמעותית מהנוכחית ומרוב המתחרות בשוק זה באמת לא ממש הגיוני, אבל מצד שני לא ברור לי למה לא להביא את ה115 כ"ס וזהו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כי אין לה תיבה אוטומטית. מצד שני, תביאו גרסא ידנית, 115 כ"ס, משקל פחות מטון, מאוץ קלאסי ב-8.7 שניות, ויהיה להם קלף חזק לדעתי.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...