Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל ג'מעת הפורום.

לא יוצא לי לכתוב כאן הרבה (אם בכלל),אבל אני קורא הדוק,בעיקר של האוף טופיק.

אני מחפש המלצה לשטיפה ידנית,עדינה עד כמה שניתן ולא עם מטאטא (אם יש כאלה בכלל..) באזור ירושלים.

עד לפני מס' חודשים הייתי שוטף בעזריה,אצל בחור בשם מרוואן שהיה משקיע בכל רכב כמעט 45 דק' והרכב היה יוצא משם נוצץ,שלא לדבר בלי שריטות כאלה ואחרות כמו שאני מגלה ברכב של העבודה כל פעם שאני יוצא מהשטיפה הקבועה שלי,אבל עכב המצב המצב באזור בחודשים האחרונים אני מעדיף לא לסכן את הרכב ובטח שבטח את עצמי בכניסה לשם,גם אם מדובר בנסיעה של כ-400 מטר פנימה.

אי לכך ובהתאם לזאת אשמח לשמוע את הצעותיכם,כי הרכב הפרטי במצב מזוויע,סיוויק 2013 שנראית מבחוץ כמו רכב נטוש :oops:.

עשיתי חיפוש,אבל לצערי לא מצאתי המלצות קונקרטיות,לכן אולי משהו השתנה מאז ויעזור לעוד חבר'ה שיחפשו בעתיד שטיפה באזור.

רב תודות לעוזרים.

פורסם

אז בזמנו שהייתי משרת בירושלים, הייתה שטיפה ידנית בתלפיות ברחוב האומן (לא זוכר מס').

אני לא יודע אם היא קיימת עדיין ועל איכות העבודה שלהם.

פורסם

אכן :)

ועכשיו ברצינות,

יש את השטיפה בחניון קרתא (צריך לבקש ידני) - זוהי הפעם האחרונה שאני שטפתי במכון כלשהוא, סה"כ היה בסדר עם פריווש והכל.

יש גם את עץ הזית (או משהו כזה) בעלייה לגילה (בכיכר הגדולה למטה)

בתלפיות לבטח תמצא מי שיסכים לשטוף לך ידני

וגם בצומת בר כוכבא (פז) היו שוטפים (אולי עדיין?)

M-TECH E46

פורסם

תודה לשניכם (אלי ושלומי),נפתחו שערי שמיים היום והודות לכך הרכב חזר למצב נורמאלי.

פעם הבאה נעשה סבב בדיקה בנוגע לנושא.

אם לעוד אנשים יש הצעות (רצוי מקום שפתוח בשבת) אני יותר מאשמח.

המשך יום טוב.

פורסם

אגב, לשטוף לבד זה לא כ"כ נורא. באמת, זה אפילו כיף. יש כ"כ הרבה מעבר לשטיפה עצמה.

אתה מוזמן לקפוץ לכוס קפה, אני לא אשם אם הג'וק יכנס לך לראש :wink:

M-TECH E46

פורסם

אני יודע שזה לא נורא ואני אישית מאוד נהנה מזה.

אני שכן מהפורום המקביל (פולגז ופני לשלום),בעקבות העבודה אני "נאלץ" להתנייד ביום יום עם רכב ולצערי את האופנוע אני רואה בשבתות וחגים.

אני דואג לשטוף אותו בדקדקנות ולפרטי פרטים כמעט כל סופ"ש,כך שבעצם יוצא שלפני כל רכיבה אני שוטף אותו (חולה בראש :wink:).

הרכב המדובר הוא של אמא שלי ונורא עצוב לי לראות רכב חדש שנראה מבחינתי "רע" ,אבל אחרי שאני משקיע כשעה וחצי ב"יקר לי מכל",אני סחוט ואין לי חשק אפילו להסתכל לכיוון של הרכב ולצערי אם זה לא אהיה אני הוא ימשיך להיות כך..

אגב,אם ההזמנה עדיין תקפה למרות שאנו על תקן "יריבים :lol:" אני אשמח לראות עבודה טובה במהלך ביצוע ואולי ללמוד דבר או שניים על הדרך..

פורסם

בדיוק ההפך - למה אויבים? המכנה המשותף הוא מנוע וגלגלים.

דיטיילינג אגב, ניתן לעשות גם לדו"ג.

צור קשר בה.פ לגבי ההזמנה. :wink:

M-TECH E46

• תוכן חדש...