Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה סניף?

הייתי בכולם נראה לי :(

אא, ומה רע בשמפו? מנקה, מבריק. מה עוד צריך?

אתה מרחובות? בוא נשב על בירה בנאדם! עד שיש עוד חבר פורום מרחובות. ;)

ראיתי בסניף של האזור תעשיה, הסניף הגדול שלהם, איפה שבונים עכשיו את ההפרדה מפלסית.

אגב, אם אתה צריך apc, אז תגיד, יש לי מספיק, קפוץ וקח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יקר לאללה, אין משהו במחיר ריאלי יותר?

אני מתעניין באוטם מכיוון שהבנתי שלא כדאי ליישם ווקס על הפנסים של הרכב. אחרת גם ווקס היה מתאים לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

העמידות של האופטיסיל עלובה, מאכזב ביותר.

המנזרנה מעולה! הגט סיל גם אוטם מצויין, יש לי את שניהם.

תבדוק אולי בשרשור מכירה מישהו מוכר קצת.

פורסם

dorsht- אם אתה רוצה להוריד חרקים לא בשטיפה מלאה אז ONR. אם תוך כדי שטיפה- הסיטרוס. בשני המיקרים צריך לתת לחומר להרטיב טוב את הלכלוך לכמה דקות (2-3, לא לחפף).

אוטם - ג'ט סיל או מנזרנה

ML- אפשרי הבירה. נדבר עוד שבוע ככה בפרטי אם בא לך

לגבי הסניף- זה זה שבאזור תעשיה ליד העוקף החדש\ קריה משה (או משהו כזה... אני חדש יחסית באזור)

ותודה, בינתיים יש לי שאריות של APC שיספיק לטיפול הבא. חשבתי לקפוץ לאוטוסטור לקחת גלון מג'ס, אבל אני מעדיף את השופרסל.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הבנתי.

והכוונה בשטיפה מלאה.

אוטם - אלו יקרים כמו שציינתי. "אני מתעניין באוטם מכיוון שהבנתי שלא כדאי ליישם ווקס על הפנסים של הרכב. אחרת גם ווקס היה מתאים לי."

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אהלן.

יש כמה מוצרים שאני רוצה לקנות,

אשמח אם תוכלו לציין האם החומרים טובים או שכדאי לקחת מוצר אחר במחיר דומה.

נוזל דיטיילר OPT NO-RINSE Shine 8oz-לא משתלם כמו שכתבו לך

תרסיס ניקוי ריפודים Meguiar's

מנקה חישוקים SONAX Xtreme

שמפו Chemical Guys Mr Pink wash-כבר יובלות שלא מביאים מוצרי CG לארץ. פשוט באוטוסטור אין חיה כזו שנקראת "מצב במלאי".יכול להתפרסם שם מוצר שלא במלאי כבר חודשים וכנראה גם לא יהיה.

מגבת מיקרופייבר לייבוש Chemical Guys Waffle-כנ"ל CG

תודה.

תשובות באדום.

כלל אצבע לגבי אוטוסטור:

כל המוצרים הם "לא במלאי" עד אשר יוכח אחרת.(חובה להתקשר ולשאול).

בטח יוצעו לך מוצרים תחליפיים למה שחסר(לא תמיד באותה כמות רמה ומחיר).

פורסם

מהשמפו ירדתי,

ומהתרסיס ריפודים גם כן.

מישהו יכול להמליץ על מגבת אחרת באותה רמה במחיר דומה?

פורסם
מהשמפו ירדתי,

ומהתרסיס ריפודים גם כן.

מישהו יכול להמליץ על מגבת אחרת באותה רמה במחיר דומה?

לי יש נסיון טוב עם המגבת הזאת.יש כאלה שיחלקו עלי.

בד"כ מוצרי מגווירס זמינים שם,אם לא במיידי תוך מספר ימים הוא יכול לספק.

פורסם

אוקיי, ומה לגביי אוטם במחיר שפוי או ווקס? משהו שיכול לתת הגנה גם לפנסי הרכב בנוסף לרכב עצמו.

פורסם
אוקיי, ומה לגביי אוטם במחיר שפוי או ווקס? משהו שיכול לתת הגנה גם לפנסי הרכב בנוסף לרכב עצמו.

אתה מוזמן לרכוש אצלנו ONR, סילר וגם ווקס.

פורסם

אור יהודה זה מעולה עבורי, אתם עובדים מחר? יש אפשרות להגיע למחסן? מה זה סילר?

פורסם
אור יהודה זה מעולה עבורי, אתם עובדים מחר? יש אפשרות להגיע למחסן? מה זה סילר?

עובדים עד 18:00

אפשר להגיע כמובן.

03-5370031

אבישי

• תוכן חדש...