Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

יש כמה מוצרים שאני רוצה לקנות,

אשמח אם תוכלו לציין האם החומרים טובים או שכדאי לקחת מוצר אחר במחיר דומה.

נוזל דיטיילר OPT NO-RINSE Shine 8oz

תרסיס ניקוי ריפודים Meguiar's

מנקה חישוקים SONAX Xtreme

שמפו Chemical Guys Mr Pink wash

מגבת מיקרופייבר לייבוש Chemical Guys Waffle

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקנה בקבוק גדול של onr מהרקולס, זה יוצא יותר זול. הבקבוק שרשמת זה דוגמית.

תקנה APC של שופרסל,תדלל אותו, ועם זה תנקה ריפודים.

אני מניח שיש לך גישה לצינור מים ולכן רוצה לקנות שמפו. לטעמי לא חובה, כל עוד אתה שוטף פעם בשבוע שבועיים, תוכל להשתמש בONR במקום שמפו.

פורסם

בגדול המוצרים טובים ביחס למה שיש בארץ.

מה אתה מתכוון לעשות עם השמפו הזה? בגדול הוא מיועד לשימוש עם אקדח קצף. אחרת אין באמת סיבה לקנות אותו. יש דברים זולים יותר שמנקים טוב יותר

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

1. אפשר בבקשה קישור להרקולס ולמוצר ספציפי?

2. יש לי APC של מגיוורס, מה היחס המומלץ ומה צורת השימוש המומלצת?

3. אין לי גישה לצינור, אבל יש לי שטיפה בעיר שמוכנה לתת לי להשתמש בגרניק שלה ובחומרים שלי.

4. השמפו - מן הסתם לנקות איתו עם הרכב, ואין לי אקדח קצף. מה מומלץ במקום?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

שופרסל כבר לא משווקים את הAPC לצערי. מגווירס גם טוב. תתחיל מדילול של 1:15 ואם זה לא מספיק חזק תרד ל1:10 או 1:7.

הרקולס תחפש בפורום ושלח לו הודעה פרטית, יחזור אליך תוך יום-יומיים

שמפו- מאת'ארס גולד או מגוואיירס אולטימייט יהיו טובים. אם אתה רוצה משהו שמנקה חזק ובדילול גבוה גם מוריד וקס אז יש את הCG citrus wash and gloss. מאוד חסכוני ונותן ברק ממש יפה

פורסם

לא מצאתי את הMothers gold. אפשר קישור בבקשה?

לגבי ההרקולס - מה הכוונה לחפש בפורום? פרופיל של בנאדם?

פורסם

אז כנראה שאוטוסטור כבר לא מוכרים מאת'רס.

יש להם גם קארפלן שיהייה טוב מספיק.

כן. יש משתמש בשם הרקולס

פורסם
שופרסל כבר לא משווקים את הAPC לצערי. מגווירס גם טוב. תתחיל מדילול של 1:15 ואם זה לא מספיק חזק תרד ל1:10 או 1:7.

הרקולס תחפש בפורום ושלח לו הודעה פרטית, יחזור אליך תוך יום-יומיים

שמפו- מאת'ארס גולד או מגוואיירס אולטימייט יהיו טובים. אם אתה רוצה משהו שמנקה חזק ובדילול גבוה גם מוריד וקס אז יש את הCG citrus wash and gloss. מאוד חסכוני ונותן ברק ממש יפה

האמת ראיתי את הAPC של שופרסל לפני כמה ימים עדיין למכירה,בכפר סבא לפחות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אוקי.

מישהו יכול להמליץ על אוטם?

אגב את המגיוורס (השמפו שהמלצת) יש לי כרגע אני לא מת עליו יותר מדי.

פורסם

שופרסל מוכרים את הAPC שלהם באתר שלהם של הקניות אונליין.

כמו כן בסניף אחד ברחובות ראיתי סתם כשעברתי ליד המדפים של החומרי ניקוי.

פורסם

בכל מקרה אין לי צורך בAPC. יש לי.

פורסם
שופרסל מוכרים את הAPC שלהם באתר שלהם של הקניות אונליין.

כמו כן בסניף אחד ברחובות ראיתי סתם כשעברתי ליד המדפים של החומרי ניקוי.

איזה סניף?

הייתי בכולם נראה לי :(

אא, ומה רע בשמפו? מנקה, מבריק. מה עוד צריך?

פורסם

נראה לי שאני אקח את הציטרוס, המגיוורס עומד להגמר.

צריך המלצה לאוטם. יש משהו מומלץ שלא יהיה יקר מדי?

מה לגביי המגבת, היא טובה? הספריי לניקוי גאנטים?

פעם ראיתי שהיה איזשהו תרסיס שמאפשר הורדה מהירה של חרקים, אני סובל מזה, מישהו יכול להמליץ?

• תוכן חדש...